Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horst_Fuchs
    To dělá stejný tým jako předchozí díly?

Nemůžu si pomoc, ale mě ten trailer připomíná Silent Hill 4: The Room v z pohledu první osoby, jen takový komornější. Jsem zvědavej co z toho nakonec vyleze.
    • Vogon
      Nevím, ale vzhledem k naprosto rozdílné hratelnosti a vážnému tónu dema je to docela jedno. Ale Kamiya(RE1,RE2) je u Platinum a Mikami(RE1 až RE4) má svůj tým pod Zenimaxem, pracoval na Evil Within.
  • Demo dohraný a s Residentem to nemá vůbec nic společnýho. Mám trochu strach, že to bude jen další walking/running simulátor s přiblblýma lekačkama v opuštěným domě.
  • Nemůžu si pomoc, ale přijde mi to jako pure walking simulátor.
    • Čistě zaměřené na VR.
  • Tak já především myslel střílečku typu šestky atd. Jinak Resident je moje srdcovka. Teda 1-3. Pak už to RE pomalu přestával být.
    A pro mě lepší když se to vrátí k hororu než akční střílečka. A že chtějí něco jiného chápu. Na nostalgii a klasického Residenta bude Remastered dvojky. A na tu se teda těším mooooc. Teda pokud bude...dlouho jsem o ni nic neslyšel!
    *8*
  • Bude to legenda. Už se začíná spekulovat o církvi tajmného prstu manekýny.
  • na VR to bude mazec. To bude infarktů a psychických zhroucení.
  • Pro mě rozhodně velký a příjemný překvapení. Poslední RE, který jsem hrál a která mě opravdu bavil, byl 4 díl. Tohle vypadá velmi slibně. Zákonitě se změní hratelnost, bude to více pomalejší, atmosferický. O zombie a střílení určitě nepřijdeme. Osobně jsem velmi zvědav a moc se těším. Už mám předobjednáno.
  • No pro mě lepší než ty sra.ky co s residentem měli společného maximálně tak název. Klidně Silent z první osoby než neslanou střílečku z třetí!
    *1*
    A je jasné že to bude hlavně dělané pro VR...
  • Magorácká vidlfamily co šňupe T-Virus. Jinak to nevidim.
  • Jack1947
    Nemusí se to vrátit úplně do pravěku stačí když to bude horor což z toho video cítit bylo a hodně *5*

I když a sakra -samotný úvod hry, jež svým dějem navazuje na události šestého dílu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit