Přejít na výpis diskuzí
Resident Evil 7 je ryzí horor, který si už nyní můžete zahrát díky demoverzi
14.6.2016 | Honza Konfršt
35 příspěvků
-
Resident je už dávno mrtvej.
-
Kazdej kdo zatim nemel sanci to videt doporucuju otevrit si lahvinku dobryho vina a mrknout na skutecny gameplay dema.
Nikam to neposouvejte, stoji to za to!!
https://youtu.be/BWeFB00IuFE -
-
Jako hororová adventura pod jiným nazvem OK, ale RESIDENT EVIL ani náhodou. Tato "blbost" nemá s residentem nic společného.
-
-
snad tam bude i nějaká bouchačka nebo sekera a nébude to zase jen utíkání a schovávání...
-
-
Hrál si Relevations 1,2 ?
-
-
Leona zdá se čeká dlouhá dovolená.
-
-
no ani ne, vo filme Resident Evil Vendetta (seria CGI podla hier) ma byt spolu s Chrisom zas nasackovany
-
-
sakra já taky, tak si hold zase sjedeme po několikáté 5 a 6 *9*
-
To neeeee! Ja ku*va nechtel Silent Hills.Jestli se nebudu moct branit ( nuz,pistole a minimum naboju ). Nebude tam virus a hlavni postavy ,tak to ku*va neni Resident Evil. *9* *13*
-
-
Včera jsem to demo dohrál a má to s RE stále dost společného. Rodinka v baráku je infikovaná Plagou jestli jsem to dobře pochopil. Týpek mi totiž až moc připomínal vesničany ze čtyřky. Příběhově se má údajně navazovat na události šestky, leč z úplně jiného pohledu.
Změnu žánru vítám a dává mi smysl.
1. Stále se dělá na pořádným remasteru/remaku dvojky, takže klasický RE taky brzo dostaneme.
2. Jaká série se dříve nejvíce skloňovala s RE? Silent Hill, Parasit Eve, Dino Crisis. Capcom na to jde chytře a když viděl, jak herní obec přijala Silent Hill, který se následně zrušil, tak dává smysl, aby RE šel podobnou cestou, když to těm lidem tolik nevadilo a vítali to. Sice tu nemáme záruku Kojimy a del Tora ani Mikamiho, ale i tak se z toho může vyklubat skvělý horor. A osobně budu radši za to, když bude RE opět skloňováno jako horor a ne jako 3rd person generická střílečka se zombíky, jako tomu byly poslední dva díly. -
-
Poslední díl" nebo Racoon city považuješ za střílečku? a co takové Relevations1.2 to také nebyla jen střílečka.
-
-
5 a 6.
-
-
5 ještě tolik ne ale 6souhlas to byla prachmizerná střílečka *3*
-
-
-
-
Co se týče zbraní, tak minimálně v demu lze máchat sekerkou, takže vyloženě bezobranný ten gameplay zdá se nebude. Ale zda se bude ve větším střílet nebo kdo se ve hře objeví, to se prostě uvidí až v lednu příštího roku. To platí i o příběhu celkově. V demu je ale třeba možnost najít indicii ve formě vyfocenýho vrtulníku s logem, který asi odkazuje na Umbrellu, takže podle toho se lze domnívat, že navzdory tomu, že se to tváří jako převážně duchařinka (i když se tu do toho pohybují třeba takový voskový figuríny samy od sebe), že to bude mít přece jen ten klasický námět virus tam, virus sem, nebo minimálně námět těžkého experimentu, co se nepovedl.
Sice zpracováním slušná vykrádačka na Kojimův koncept Silent hills, ale atmosféru to má a ty prvky survivalu v tom šmejdění a hledání potřebných věcí taky. Dokonce i pohled z vlastních očí není špatná změna. Já myslím, že to potenciál má, i když to je taky třeba vnímat tak, že je to prostě projekt, zkombinovaný se jménem dvorní značky a snahou něco vyrobit pro srandičky s virtuální realitou. -
-
jestli to bude podobny jako Alien: Isolation ,nemam problem. Ale jestli tam nebude zadnej hlavni charakter z Re serie ,tak budu pekne nasranej.
-
-
-
Až som sa potešil že hratelne demo...Demoverze dostupná pouze na PS4 a to navíc pouze pro předplatitele služby PlayStation Plus... to si z nas niekto robi p*ču...všetko zle priatelia, všetko zle, teraz ked si chcem kuknuť aspoň video musim sa najprv pozerať na činske žradlo...OOOMFG
-
Nejvetsi zklamani, tesil jsem se na Local Coop s pritelkyni, ze treti osoby, jako RE5 RE6..tohle nemusi ani vydavat..
-
-
já taky, nezbývá nám než hrát furt dokola 5 a 6
-
-
RE5 jsem dojel několikrát na všechny obtížnosti. Z tohoto mám dojem, že to nebude mít s residentem nic společného. Akorát tomu dali název, aby z lidí vytáhly prachy.
-
-
-
No povim Vam ze jsem zkusil zacatek dema a pokud budu chtit kritizovat, napady je to defakto kopie dema na posledni SH - z toho kruhoveho bytu.
Co se tyce navratu ke korenum, tak tady je to daleko milejsi prekvapeni nez by se dalo cekat - ano i ne. NENI to snaha vydelavat prachy na jednicce, ale zaroven je tam hodne odkazu, kde jakoby si autori rekli ok, tenhle prvek bysme tam mohli zakomponovat, ale jinak.
A vysledkem je totalni psychohorror u ktereho jsem mel pocit, ze jsem to snad ani nemel zapinat. Takhle neprijemny pocity jsem nemel ani u SH2 coz jsem doted povazoval za vrchol herniho horroru.
Je to jakoby si autori rekli ukazeme Silent Hillu jak se pracuje s psychikou.
Secteno podtrzeno, mansion z Raconnu necekejte, ale co rozhodne cekejte je samota, temnota, krasny interiery, dlouha cekani plne nervozity a strach vubec se divat co v te tme kolem Vas je, protoze mate strach se i otocit a objevit ve tve bilej utrapenej ksicht bez vyrazu.
Obcas jsem si rikal, to prece nemuzou, nikde jsem nepodepisoval ze to hraju na vlastni nebezpeci... *4*
Za me to vypada na nejvetsi adventurni bombu pristiho roku. -
Jestli to bude z pohledu první osoby, tak to bude první RE, kterej si koupim. Nesnášim pohled ze třetí osoby.
-
-
Mam to naopak, pokud to bude pohled první osoby, bude to první RE, kterej si nekoupim :D
-