Přejít na výpis diskuzí
Resident Evil 7 je ryzí horor, který si už nyní můžete zahrát díky demoverzi
14.6.2016 | Honza Konfršt
35 příspěvků
-
To dělá stejný tým jako předchozí díly?
Nemůžu si pomoc, ale mě ten trailer připomíná Silent Hill 4: The Room v z pohledu první osoby, jen takový komornější. Jsem zvědavej co z toho nakonec vyleze. -
-
Nevím, ale vzhledem k naprosto rozdílné hratelnosti a vážnému tónu dema je to docela jedno. Ale Kamiya(RE1,RE2) je u Platinum a Mikami(RE1 až RE4) má svůj tým pod Zenimaxem, pracoval na Evil Within.
-
-
Demo dohraný a s Residentem to nemá vůbec nic společnýho. Mám trochu strach, že to bude jen další walking/running simulátor s přiblblýma lekačkama v opuštěným domě.
-
Nemůžu si pomoc, ale přijde mi to jako pure walking simulátor.
-
-
Čistě zaměřené na VR.
-
-
Tak já především myslel střílečku typu šestky atd. Jinak Resident je moje srdcovka. Teda 1-3. Pak už to RE pomalu přestával být.
A pro mě lepší když se to vrátí k hororu než akční střílečka. A že chtějí něco jiného chápu. Na nostalgii a klasického Residenta bude Remastered dvojky. A na tu se teda těším mooooc. Teda pokud bude...dlouho jsem o ni nic neslyšel!
*8* -
Bude to legenda. Už se začíná spekulovat o církvi tajmného prstu manekýny.
-
na VR to bude mazec. To bude infarktů a psychických zhroucení.
-
Pro mě rozhodně velký a příjemný překvapení. Poslední RE, který jsem hrál a která mě opravdu bavil, byl 4 díl. Tohle vypadá velmi slibně. Zákonitě se změní hratelnost, bude to více pomalejší, atmosferický. O zombie a střílení určitě nepřijdeme. Osobně jsem velmi zvědav a moc se těším. Už mám předobjednáno.
-
No pro mě lepší než ty sra.ky co s residentem měli společného maximálně tak název. Klidně Silent z první osoby než neslanou střílečku z třetí!
*1*
A je jasné že to bude hlavně dělané pro VR... -
Magorácká vidlfamily co šňupe T-Virus. Jinak to nevidim.
-
Nemusí se to vrátit úplně do pravěku stačí když to bude horor což z toho video cítit bylo a hodně *5*
I když a sakra -samotný úvod hry, jež svým dějem navazuje na události šestého dílu...