Přejít na výpis diskuzí
Resident Evil a novinky od Activision & Bioware
26.11.2010 | levis
30 příspěvků
-
Poslední Resident byl u mě těžký propádák, mám raději tu starou klasiku kde se člověk bál na každým kroku než bezduchou střílečku a čekat kdy zase bude nějaký boss. Už to prostě není Resident *11*
-
jo, to mas samozrejme pravdu ;)
-
Jojo, lidi rádi spekulujou. Hlavně aby ta hra nebyla pytlovina.
PS: Mass Effect 2 je akční RPG z pohledu 3. osoby, takže TPS. -
add:
kdyby jen rekli, ze to bude ME3, tak kolem toho nikdo nedela takovou saradu, protoze se s tim uz roky pocita, ze vyjde. Takhle ale o te "tajmne" nove hre vsichni porad mluvi a pisou. -
7 vteřina přesně psáno: Stay Alert, stay alive, report symptoms =)
Residenta bych bral.. =) -
FPS s kvalitní SP kampaní a vychytaným MP = Mass Effect 3
jinak je dost divny, ze by vydali neco mezi 2. a 3. dilem...
Lidi to totiz moc prozivaj a asi zapomneli, jak umi bioware nahypovat. staci si vzpomenout na legendarni odpocet na jejich webu, ktery byl pouze pripitomely Bazzar pro US hrace. A vsichni si mysleli, ze odhali buhvico.
Od zacatku tvrdim, ze je to ME3 a tak to bude. Klidne bych si na to vsadil. -
BW slíbilo oznámit novou hru a většina lidí nebere třetí díl ME, který je jistej, jako novou hru. Proto se dume o něčem jiném. Samozřejmě se také doufá, že to nebude jenom tupá MP, ale FPS s kvalitní SP kampaní a vychytaným MP *2*. Ono to stejně asi bude buď ME3 nebo úplně něco jiného. Já bych se ale za FPS hru ze světa Mass Effect vůbec nezlobil. Musela by mít ovšem kvalitní SP kampaň.
-
dokazu pochopit ME3 s podporou multiplayeru, ale multiplayer spin-off? to vazne nemuze nikdo myslet vazne, ze firma postavena na pribehovych hrach udela tupy multiplayer
-
Někdo z BioWare kdysi vyhlásil, že bude hra ze světa Mass Effect s podporou MP a také se objevily nějaké inzeráty od BioWare hledající vývojáře pro MP složku FPS hry. No a pak se objevil ten teaser ve kterém je voják v lehce futuristickém oblečku a jeho zbraň se velmi podobá zbrani z ME2. Z tohoto všeho patrně ona myšlenka na MP spin-off Mass Effectu vznikla.
-
Co mate porad s tim multiplayerovym spin-offem? Kde je jedina indicie, ze to bude multiplayer nebo spin-off? Natoz oboji? To vazne nechapu. A uz je to tu ponekolikate...