-
paráda jsem spokojen,super atmosféra a frustrující ovládání mi připomnělo doby psx :-) snad se dočkáme i resident evil 2 a 3 *14*
-
Nazdar vsichni...
Necite nekdo kolik se zatim prodalo kusu teto hry?? Resident Evil HD Remaster ???
zajimalo by me to... podle me to bude hrat dulezitou roli v remasteru RE 2 -
Kravička dojička, nostalgie jde stranou.
-
-
Raději ať dojí peníze na takové hře, než aby udělali Resident evil 7 ve stylu 6ky která stála za nic.
-
-
Ale nestála zase tak za nic. BH6 je bohužel dost podceňovaná záležitost. Naopak, sice ne tak survival-horor, ale určitě místami atmosferický a slušně provedený díl s myšlenkou. Až teda na ty vrtulníkový, motorkářský a závodní pasáže. Ale jinak určitě špica.
-
-
Cožé?
RE6 je nejen špatný survival-horror, ale i špatná akční hra. Pokud něco tak špatně nadesingovanýho považuješ za špičku, tak radši ani nechci vědět co považuješ za špatnou hru.
Mimochodem ta myšlenka mě zajímaá. Asi sem ji nikde neobjevil, můžeš mi ji nějak popsat?
Jediné co jsem já z té "myšlenky" pochopil je, že si najmuli toho nejlevnějšího scénáristu, kterej vzal skoro všechny postavy z minulích dílů, naprosto je znehodnotil a to vše jen proto aby je nakonci zase vrátil do normálu: Z Leona je debıl - už jen ta výtahová scéna a promlouvání na zombie od člověka, který toho tolik zažil je až k smíchu, pochybuju, že někdo kdo tu postavu zná (což asi pan scénárista nebyl) by něco takového byl schopen vyplodit a akceptovat. / U Chrise to byla taky naprostá křeč atd atd...
A atmosféra? Kde? Vždyť v šestce hraje všechno na první signální a to ještě tak lacině, že nechápu jak takovej klenot mohl Capcom tak pošpinit.
To že jsi fanboy série vyplívá už i z tvých dřívějších komentářů, ale i zaslepenost by měla mít jisté meze. U tebe mám pocit, že kdyby Capcom udělal zase další sračka-díl, tak ho tu budeš obhajovat zuby nehty... -
-
Tak nejhorší akční hra to nebyla, solidní vylízanice byla spíše Racoon city to už bylo hodně přes čárz, Resi6 se dalo i celkem obstojně hrát ale ono to asi bylo zapříčiněno tím že za Chrise např to byla hodně akční hra.
Zklamání to ale bylo no... s resi 7 se počítá že se to nevrátí více do normálu. Teda snad. *3* -
-
Jasný ale sry ten Nemesis jako "hlavní boss" to byl prostě výsměch... i člověku co tu sérii nemá projetou křížem krážem. TPS by to nebyla špatná nebýt těch chujovin které stále padali do cesty a jedna z mála her u které byl člověk rád že jí dojel a nikdy více.
Takhle s odřenýma ušima sotva těch 6/10.. a to je ještě nadhodnocené Navíc to ani nedávalo moc smysl no... celé jako na hlavu postavené a konec nic neosvětlil. -
A třeba právě ani Operation Raccoon city jako jistá odbočka a zpestření RE světa není tak špatnou věcí. Pokud člověk přistoupí a plně pochopí ten koncept, který mluvil jasně - že elitní jednotky ve městě, kde se to zvrtlo, a z čehož taky měla odpovídat hratelnostní akční stránka, tak to bylo vlastně určitě obstojný. Sice "jen" tps, která znásilňovala univerzum po svým, ale bavila. Škoda jen toho, že Slant six game byli tak trochu kopyta, kteří to nedotáhli podle původních představ a nepropracovali mnohem víc a taky škoda těch zbytečných funkčních a hratelnostních chyb. To byl ten největší problém téhle hry, a ne ani tak to, že z toho nebyla žádná klasická adventura survival hororu.
-
-
Z tebe kamaráde smrdí jasnej beďarismus, takže mi je jasná, kam to směřuje.
Že je BH6 i přes svoje žánrový negativa a výhrady, kterých si pro tvé překvapení rovněž všímám a mám, slušným i povedeným dílem a hrou, je zcela střízlivá záležitost. Pochopitelně, od podobně v případě téhle značky stále averzně naladěných kolegů, kteří proti jednotlivým dílům tak rádi staví své subjektivní pocity a představy (kupříkladu tebou velmi oblíbeně vyzdvihovaná scéna s Leonem, která je vlastně úplně akceptovatelná, stejně tak jako výklad charakteru Redfielda) neočekávám v názoru nějakou změnu.
Každopádně, až udělá Capcom opravdu nějaký sračka-díl, tak se ozvu a můžeme to prodiskutovat. Nenajdeš lepšího člověka, který by to nepoznal. -
-
Jde vidět, že ti to moc nepřemýšlí, příteli. Nevím, co bych ti měl vysvětlovat na tom, že BH6 má myšlenku. Pokud to nedokážeš interpretovat správně, to už není můj problém.
-
No ak de je teda ta myšlenka co jsi tu proklamoval? Na tu furt čekám.
Nebo si zjistil, že jsi napsal blbost a raději tu píšeš něco o beďarech (což sakra nevím co to má znamenat :D)
-
-
-
-
-
-
Uz to hram a 7 je uplne adekvatne...graficky to je ok..vyzera to az prekvapivo skvelo ale hratelnostne to extremne zastaralo a skor nez strasidelne je to nuda az strach...holt ruzove brejlicky
-
Ovládání myší bude asi stejně na hοvno jako v Resident Evil 4 HD, že?
-
-
To těžko RE4 je stylem absolutně jiná hra.
-
-
lol! 16:10 nefunguje, černý pruhy. Hlášky jako: Saving content, please do not turn off ur PC!!! už mi pomalu taky lezo krkem, nejsme konzolisti, my víme, že PC bychom neměli vypínat v prubehu ukládání hry, pokud ji chceme uspesne ulozit! Takovýhle hlášky retardovaný uz jasne ukazujou co hra vetsinou bude zac. Tady mi při hře přez obrazovku lítá windowsáckej cursor, přitom myš ani ten kurzor člověk ani nepoužije. Celý je to lolek, hra mozná gut, ale ten port? Spatnej vtip
-
No asi takhle... Dolphin Emulator... GC verze hry... trochu poštelovat nastaveni a tramtadadá vlastní HD remaster na je světě.
-
-
V případě že vlastníš hru na GC, proč ne.
-
-
Chcel som to dnes predobjednať, ale na UK PS Store to nebolo.....nechápem..snáď to zajtra pridajú, lebo nadržaný som nato ako malý...kedysi som kvôli tomu chcel kúpiť gamecube.
-
krabicovka inak ide už asi mesiac objednať japonská verzia tuším...určite to bude na amazone, ebayi alebo playasia.
-
-
Pravda, ale pouze a výhradně u PS 3. Ostatní bohužel smůla. Škoda, že se pozornosti moc nedostalo té petici.
-
-
aha tak to je škoda...dúfam, že bude aspoň rozumná cena za digitál
-
-
-
zdar vsichni podle me je to fakt dobrej dil prece jen je to trochu horor akorat bi to chtelo online nebo multiplayer a dobre napodobyli 1 dil jak kdyz jsem to hral na ps1 porad capcom dobra prace tvurci :)