Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj zdravim zjistil jsem ze se hra da koupit pouze on line,mam ps3,12gb a zajimalo by me kolik hra zabira na disku.dik za odpoved,jinak ted jedu revelations 2 a za sebe muzu rict super,doporucuju,opravdu velky herni obsah
  • Jack1947
    Tedy ta samí "kaše" jako před x lety not so friendly pro dnešní hráče aani není divu he... nevadí zkusím. Beztak nebude zas co hrát. *3*
  • První resident evil je spíš logická hra než akční survival, to zachovali, bohužel "inteligentní" kameru koukám taky, ale chápu, že by je ortodoxní fandové sežrali za živa, myslím, že tenhle remake vynechám, hrát původní hru na klávesnici s neexistujícím freelookem je spíš traumatizující než záživné, ale paradoxně ta horší grafika působí dodneška mnohem atmosferičtěji než tohle
    • To si asi hral inú hru. RE mal puzzly úplne jednoduché až primitívne, zato nábojov bol vždy kritický nedostatok.
  • RE:make jsem hrál poprvé minulý rok (nebo snad předminulý?) a žádná ztopořenost a neakčnost se nekonala. Jedná se o nejlepší hororovou hru v žánru 3rd person hororovek (s first-person horory se těžko porovnává) a jednu z nejlepších hororovek celkově, ne i zde nejlepší.
    Moderní horory jsou šunt a hnus, neví, jak vystrašit, tak lekají. V RE jsem chodil domem a sledoval, jak mrtvoly, které ještě před chvílí ležely na zemi, najednou zmizely, a bál jsem se, kdy a odkud se objeví. Potom přišli ti zatracení crimson headi a jejich schopnost probíhat mezi pokoji a já se málem po*ral (a to jsem se už tehdá u hororů nebál, protože jsem většinu přehrál a byl otrlý!). Říkat, že horor se vyvinul, je možné, ale nevyvinul se dobrým směrem.
    Příběhově se taky jedná o super věc (například Lisa Trevor) a hlavně to nabízelo jiný konec než: OMG TY JSI CELOU DOBU BYL BLÁZEN?! HOW SCARY AND DEEP!!!!
    Co se hry remaku RE:makeu týče, asi bych podle recenze doporučil ovladač, Dolphin GC emulator, nastavit si rozlišení na 1920*1080 a užívat si to bez problémů.
  • Je to mrdka, ale ze slušnosti dáme 7 bodů.
    • prototo má 84% na MT---
    • Njn, games.tiscali.cz *5*
  • Jack1947
    Je neskutečné že tak zpitomělý remake vyžaduje kolem 17gb místa tedy remake se vším všudy. Už se těším na zbývajicí 2díly a sakra proč by nemohli být zremakeované i 4 a 5tka. Dnešní lid si žádá lepší grafiku, hlavně přece že to bude mít stejnou hratelnost tedy nenaštvete nostlgiky ale zároven dostatečně nepotěšíte i nové hráče. Simply isnt it? *2*
    • Nejedná se o remake.
      • Jack1947
        Je to defakto jako remake... remake se snad liší? většinou má to samé v bledě modrém a lepší grafiku teeda HD.. *4*
    • "Je to jednoduše." *7*
  • residentevilfans
    Ja jedu na steamu 60fps stabilne (i5 3Ghz, nV GTX 670 4gb), ale kamos ma tu samou grafiku 2gb a ma propady na 29fps. Jinak za 15ecek dobry Capcome. *5*
  • Hnisavec
    Sranda, že filmoví fanúšikovia na bluray remastre nepindajú, ale radi si užijú obľúbený film v lepšej kvalite s bonusmi. To len PCkrikľúni furt vyťahujú samé blbosti, len aby si dokázali, že PC nie je dead a konzoly sú hrami horšie (čo je samozrejme blábol).

Komu už len môže prekážať, že vyjde nejaká kvalitná hra v lepšej kvalite, to mi rozum neberie. Čo tam je štempel, povinne kúpiť?
    • Jistě, na remaster Star Wars se vůbec nenadávalo. Ale to víš, PC křiklouni aspoň mají nějaké zásady a nesežerou všechno, co jim Sony naservíruje, jako ty.
  • ZvacA
    Tak s tím chodem to bude zase teda chuťovka. Capcom je přes PC porty známá klasa, ale na celý šmidlení pozadí a přidávání efektů na ohýnky v kandelábru, měl hodit bobek. Ta jejich optimalizace, to bude zase flus do tváře. Vždyť původní deset let stará GC verze vypadá pořád dobře, stačilo ji jen přeportovat, mírně oleštit a nějaký reklamní celé HD poslat do řitě. Stejně toho nejsou schopní a majitelé kraksen zase ostrouhají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit