Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Hrál tady někdo Onimushu? Tedy přesněji Onimusha: Warlords na PS2? Ta se podle všeho hraje jako starý RE, ale prostě hrajete za samuraje v středověkým Japonsku, zombie jsou tam pořád.

Ptám se, protože mě to zaujalo a asi bych to zkusil v PCSX2.
  • Nemám na to ani slov, no něčeho jako RE 2 se asi uý nikdy nedočkám
  • Fallon
    Jednotka uz remake má ale len pre Gamecube a Wii...
  • Recept kterej dnes uplatňuje většina herních společností ..... Ubeeme dřívější atmosféru a pořádně naládujeme AKČNÍ SCÉNY ..... RESIDENT CALL OF EVIL.
  • ZvacA
    Řekl bych, že právě Revelations ukázal, že může být příkladem báze pro vyváženost jak akčních, tak i hororových, v některých momentech i survivalových, prvků v sérii, byť by bylo určitě co stále zapracovávat a jako takový by mohl sloužit jako vzor pro kompromis. Obecně problém je, že se značka Biohazardu dostala na léta pod taktovku zcela jiného týmu ( RE5 a další Resi záležitosti od té doby) , jenž je už říznutý dnešní herní politikou a zejména těžko si nevšimnout působení výrazného vlivu ze strany západu, což je sakra rozdíl oproti původnímu seskupení, které první Biohazardy uvedlo na scénu. Přesto bych to interview Kawaty nevnímal jako jasné zdůraznění, že Resident evil nemá být již nikdy survivalem, ačkoli jeho zbývající kecačka o porovnávání Biohazardu s jinou a jinak zaměřenou hrou, smrdí pr*serem, ale taky si bohužel nelze dělat iluze, že by někdo vrátil mechanismy starých BH na trh tak snadno s tímhle přístupem. Tak, či tak, Kawata není součástí týmu, co robí na RE6, kam se o vývoj stará i část staré gardy, u kterých věřím, že v rámci možností snad přinesou slušný zážitek, který ukáže, že survival a hororová atmosféra v Biohazardu není jen pojmem a že se na ní dá stavět i v TPS základu.
  • Whoossain
    Call of Resident: Modern Evilfare
  • XorxoxTalarius
    Jeste staci pridat treba tvurce Mount & Blade a spoustu dalsich studii, ktere se specializuji na neco a rozhodne hlady netrpi ...
    Bylo by to krasne, kdyby si nejake zkusene studio reklo, hele proc do toho sypat stamiliony, udelame neco mensiho pro fanousky oldschool RTS (prikla, mam rad klasicke RTS, s milionem budov a moznostmi) ... urcite by jim spousta lidi prachy dala ...
    Bohuzel tohle kravataci nevidi :(
  • Tak děcka a zatleskáme pohřbení dalšího - kdysi - kvalitního titulu.
    Sbohem RE.
  • Marketacka pakaz :D
  • MrSanta
    Já moc horové hry nehraju, RE jsem nehrál žádnou. Ale třeba takový System Shock 2 - ten abych hrál v plenkách ještě dneska *2*
  • XD ownage !!!
  • MrSanta
    Toto právě "nechápu" - proč se studia mermomocí tlačí do velkých nákladných AAA titulů pro všechny. Proč místo toho neudělají něco menšího, levnějšího, pro určitou skupinu hráčů. Fanoušek jim s radostí dá své dukátky a nebude se zlobit, že těch polygonů postavičky nemají toliko, že cut-scény nevypadají jako od Spielberga a některé postavy mají stejného dabéra. Že se dá bodovat menším projektem pro určitou skupinu lidí dokazují pravidelně Shogunové, ty zběsilé budovatelské cosi ( *2* ) od Paradoxu. King's Bounty hry se taky prodávají slušně a takhle by se dalo pokračovat.
    Nadějí je Kickstarter, ale trochu se bojím, že se v budoucnu pokazí. I když teď Fargo přišel s ideou, aby tvůrci her financovaných z Kickstarteru odváděli 5 % zisku do nějakého jednotného fondu, který by sloužil k podpoře nových projektů. Uvidíme.
  • GuruSerpent
    Úplně s tebou souhlasím. 4ka je naprostý poklad v mojí herní sbírce a nedám na ní dopustit i přes krkolomné ovládání na PC....
  • Me se 4ka docela libila, nicmene uz mi to neprislo moc jako horor. Vylozene bal, jsem se u RE1+2, Silent hill az do 4ky (tam uz to bylo ale slabsi), Amnesie a Deadspace. Mrzi me, ze hororovek je cim dal tim min :/ mozna nakou udelam :D
  • At jde do pr*ele, jestli chce mit CoD tak at si necha udelat novou znacku a nemusi se to jmenovat Resident Evil. Dle meho byl nejlepsi remake 1ky na Gamecube a 2ka ta by taky zaslouzila remake. V konami si taky muzou rict (a podle 5ky je to uz asi napadlo) ze Silent hill by mohl bejt treba jako CoD aby na tom vydelaly, nebo treba World of duty aby vydelaly uplne nejvic. *1*
  • Děkuji nechci..
  • Nech radsej spravia remake 1tky a 2jky a ne tie otrasne pokracovania :/
  • zapoměls že všechno musí být sociální takové propojení hry s FB nemůžesš dnes opomenout *11*
  • Ringwraith
    Já ti nevím, ale RE4 je často považován za jednu z nejlepších her všech dob.

Ano, hodně změnil zavedenou formuli a očividně ho za to někteří nenávidí, ale strašným ho to nedělá.
  • 1+

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit