Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Hmm, já to nevím, ale moc už ani nevěřím, že by se survival horror s plnou produkční cenou zaplatil.

Poslední úspěšněj survival je asi Amnesia a ta je indie. A dělat Resident Evil s indie rozpočtem by asi Capcomu neprošlo.
  • NonSuch
    pan producent by mel mozna spise resit aby jeho hra byla kvalitni a prodeje prijdou a ne jako prave serie resident evil, ktera jde od strasneho 4 dilu a podprumerneho pateho dilu do kopru...
  • Inquisitor
    Jo horor už to dávno není.Ve starších dílech, minimum zbraní, málo munice. Nález každé krabičky nábojů do pistole člověk pomalu slavil. A to byl ten strach, člověk musel kolikrát utíkat protože jinak neměl šanci přežít. A to dělá ten strach, ta bezmoc a pocit zranitelnosti. Což se s čím dál větší akčností a arzenálem zbraní vytrácí. Bohužel.
  • Mechwarrior_bw
    som dávno písal, že úspech série COD deformuje celú hernú scénu ... a iba sa to potvrdzuje. Tu nejde o to, že by sa survival horory nezaplatili, ide čisto o maximalizáciu ziskov. Z pohľadu výrobcov a mainstreamových hráčov logický krok ... pre ostatných veľmi zlá správa.
  • Tak ať to prodávají aspoň pod jiným názvem. Tohle mi trhá srdce. RE 1, 2, 3 jsou pro mě srdcovky. Každý další díl byl méně Resident Evil a více COD. Herní trh jde do pěkných sraček.
  • 100+1 nápadů, jak p****t kultovní značku hledejte vždy u CAPCOMU.
  • ty nové kousky postrádaj tu atmosféru.
  • Člověk na svém místě, koukám. *7* Ať se podívá na ta průměrná hodnocení Resident Evil: Operation Raccoon City, třeba to ještě přehodnotí.
  • Toho jsem se přesně bál !!! "Důvod je prostý: Call of Duty a prodeje. Podle Kawaty se prostě a jednoduše nevyplatí investovat tak velké peníze do survival hororu, když se akční hry prodávají a vydělávají výrazně víc" To platí na všechny hry a je to hodně špatně. Myslím že jedno COD stačí.
  • Tak tak *3*
  • MidnighT91
    Resident Evil hry musí být hororovější, tvrdím já...
  • Mopped
    A ve výsledku všechno stojí za ho_no.
  • Podle pánů v kravatách musí být dneska všechno akčnější, všechno musí mít multiplayer, všechno musí mít minimálně tři pokračování a všechno musí mít stamilionové rozpočty (přepočítáno na koruny samozřejmě).
  • Koza chcípne stářím a vlk hlady.
  • Ach jo. To je presne opak nez sem chtel *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit