Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím vás, neviete mi niekto poradiť názov jednej hry? Tiež to bola "2D" vesmírna strieľačka, a myslím, že ju robili len dvaja ľudia. Malo to aj nejaké RPG prvky. Niekde tu bola recenzia (ak si dobre pamätám, tak mala aj dobré hodnotenie), ale nejak sa k tomu neviem dopátrať.
  • Jo když tady pisou krteni kteří na psku nikdy nehrali a mysli si ze grafika dela hru nereaguj na hru kterou jsi nikdy nehral
  • Tiez musim povedat ze nic moc akurat hi-res textury ale ze by to bolo nejake krajsie :/
  • I s těma modama to pořád nevypadá líp než čtyři roky starej Red Dead Redemption
  • Ale takhle je to u spousty her. Ja bych ti zase mohl rict, ze se nedokazi zabavit u cistych strilecek, protoze jako malej jsem se neco nahral Duka a Dooma. Originalni prvky se do her daji implementovat bez ohledu na zanr. Prave Mark of the Ninja je dobry priklad. A zase hry jako Call of Duty, Battlefiled v singlu nebo treba novinka na PS4 Killzone 4, nemaji co nabidnout hracum, kteri uz nejakou tu strilecku prosli. Nelze to generalizovat, vzdy je to titul od titulu.
  • Wow, překvapuje mě že platinovku k Dark Souls má tolik lidí. Tu bylo peklo získat
  • Nigga you just went full r3tard. Never go full r3trad.
  • God-of-War
    Jako treba Hakoom.. ten uz ma 100 level. *1*
  • No to nieje len o PS4 mam obe next-gen konzoly a poviem ti ze na XBone je to este vacsia bieda z tych AAA launch titulov je Killzone vyrazne lepsia ako ostatne tituly. Ryse by som dal niekde na uroven knacka a to som sa nan najviac tesil :/

Nepocitam sem samozrejme neexkluzivne tituly ako BF4, AC4, CoD atd. Momentalne najviac hravam Resogun a Black Flag kedze ten som si nechal ujst na predchadzajucej generacii.
  • A co mají společného grafika a herní mechanismy? Dobrá hratelnost vychází právě z herních mechanizmů. Když jsou špatně udělaný mechanizmy, tak hratelnost asi taky nebude nic moc.
  • muzete prosim uvest hru, ktera ma skvelou hratelnost, ale otresne herni mechanismy? Mi to nejak nejde dorhomady. *8*
  • použít slovo skvost a skyrim dohromady to je na pováženou....
  • Trine 2 ..... Hmmm a neni snad i na PS 3 (o PC nemluvě) ? Vypadá to ,že minimálně Killzone a Knack pšoukly mimo zájem hráčů. Driver Club se pro jistotu nedostavil vůbec .Pro launch tituly a dlouhodobé prodeje PS4 docela problém .
  • God-of-War
    Kratos approves this sh*t.
  • Trine 2 : Complete story je absolutně největší paráda jakou sem s PS4kou zatím zažil. Killzone byl ok, ale kooperativní hopsačka Trine ve 3D mě absolutně dostal a myslím si že to jen tak něco nepřekoná.
  • na instantni zabavu pouzivam MP serii BF, nebo WoT ci War Thunder, nebo strategie CoH apod. kdyz je vice casu.
  • to nema nic spolecneho s indie hrama, ale zanrem her. pokud me hra bavi, je mi jedno jak vypada. primarni je hratelnost a tu nachazim jednoduse jinde.
  • to asi bude tim, ze naopak vim presne o cem mluvim. Hral jsem vetsinu toho, co zminuje Veskoslav vcetne Mark of the ninja a proste mi to uz nic nerika. Jedine FTL z toho seznamu me bavilo, ale to neni ani hopsacka, ani 2D arkada strilecka. Obcas se necham zlakat recenzi a oslavnymi odami v diskuzich a neco zkusim, ale osobne bych tomu nedal za sebe ani 4 z 10, proste me to ani trochu nebavi. Ja chapu, ze je to urcene primarne pro mlade hrace a deti, takze bych nikdy nenapsal neco ve smyslu, ze je to sra*ka nebo tak neco.
  • Obojí se ale přece nevylučuje. Je to pouze o tom kdo to dělá a jak moc se zamyslí. Tohle je jako kdyby lidi co tohle kecají pořád dokola měli staré stroje kde jím to nejede aby to vypadalo super a vadí jím. Proto doufají ve snižování grafiky.

Přitom aby to bylo pěkný i dobrý jde. Nenadávej na grafiku ale ne tupce co to tak udělali.
  • Jack1947
    Je tedy az s podivem ze Vlajkova hra noveho Playstationu neni nic jineho nez INDIE a ta je nekterymi (konzolisty) odsuzovana... kazdopadne chodi na zajetych standardech a bavi a ma stale zrejme co nabidnout je to proste pecka. Jenze na stranu druhou takhle by to byti vubec nemelo, konzoli by prece mela reprezentovat trochu jina hra, at uz graficky ci hratelnostni naplni takhle asi fakt ne. Cekal bych to na PC ale ne na konzoly nove generace... NOVE GENERACE , at uz se jedna o pokles nebo o kompromis ci neco jineho. Takhle takhle by to byt nemelo, neni tu toho moc co by bylo k nabidnuti ale tohle by mela byt varianta a ne jedina moznost vicemene.
    Pak bych se tedy zeptal o cem NEXT-NEXT GEN tedy je, jestli bude stavet na techto principech tak jaky by mel smysl. (At uz ted nebo jindy). Otazka k zamysleni nejde o vyvolavani hateu, Flames ci neceho jineho a co ja odsuzuji (tak at to tak ani nikdo nebere)

Pokud by to byl vrchol tak asi dekuji a zatim ani jindy nechci. On ani ten koridorovy Killzone ktery byl tak proklamovany by bez funkcniho MP asi uplne propadl Jak trzne tak hracsky.

Jasne, ted jsem pichl do kuriho oka a nebo jak jenze je to tak, nezalezi na tom jak to napisu ja nebo nekdo jiny. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit