Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • davidBray
    jak tě může bavit být tak blbej, co je na tom zábavného?
  • davidBray
    to asi bude tím, že absolutně nevíš o čem mluvíš :) zkus si mark of the ninja .. třeba
  • asi jsem holt jiny, ale ja z techto arkad uz davno vyrostl a nejake hospacky a 2D strileci arkady me nedokazou zabavit a byt nejakou vyzvou, abych se donutil k jejich hrani a dohrani. Jo pred 20 lety, kdyz jsem hral ProjectX, SuperFroga apod. to jsem se bavil kralovsky, ale nechce se mi verit, ze se u takovych hopsacek a "strilecek" jako tato hra muze zabavit dospely chlap, kdyz tohle hral jako dite.
  • Ristoro
    Skyrim na PS4? To by byl nextgen jak prase s tou "nádhernou" grafikou :D.
  • Veskoslav
    Opět moje chyba, že budu reagovat. Možná proto debílku že se jedná o PS4 titul. A pro majitele konzolí PS4 je to, že si můžeš koupit Skyrim za nízkou cenu defacto jedno, protože oni chtějí něco na svou konzolí. Už to chápeš? Nauč se aspoň trolit, tohle nemá žádnou úroveň.
  • resogun je dobra hra!pekna recenze
  • Osviceny
    Možná vypadá 3D, ale pohybuješ se ve 2D prostředí, takže 2D hra, achjo Veskoslávečku.... Kdo řekl že bych ten Skyrim hrál na PS4 ???
  • Veskoslav
    Až na to, že hra je 3D, ale budiž. Reaguji na trola, takže je to pochopitelné. Na PS4 Skyrim? Ani ti trolové neumí... *7*
  • Osviceny
    Dovolím si nesouhlasit pane Veskoslávečku. Jak k někoho může bavit blbá 2D hra, co je na tom zábavného ??Víte proč se s nástupem 3D přestali dělat?? protože to vůbec nikoho nezajímá, až v dnešní době hipsterů znovu ožívají. proč bych hrál toto, když za cca stejnou cenu mohu skvost jako skyrim
  • Veskoslav
    Myslíš tu frustrující hru s "robotkem", kdy obtížnost je nastavena tak, že jenom zvýšili HP nepřátelům? Nudnou koridorovku, kde bojový systém je jak z pravěků a systém 4 komp je "dostačující? A za cenu takovou, za kterou by se nestyděla ani žádná velká hra? Sice jsem kvůli recenza zatím v 6. levelu ze 13. Ale i tak ta hra není pro nikoho. Ani pro dospělé a ani pro děti.
  • Nejlepší ? Už jste hrál Knack pane ?
  • Veskoslav
    To nejlepší, co jde v současné době sehnat na PS4. Ironií je to, že je to defacto Indie hra, kterými někteří zdejší "konzolisti" tak pohrdají. Jinak pro majitele PS+ je tento měsíc zdarma k zakoupení.
  • proboha proc prstenec? to to nemohla bejt normalni efektni strilecka jako r-type a tisice jejich klonu? me se jen z toho videa udelalo spatne hrat to asi budu vedet proc se pise na obalech her varovani pred epilepsii *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit