Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    Musim souhlasit ze dialogy Gordona Freemana sou nadcasovy a zadna jina hra sem jim nedokazala priblizit :-)
    • Snad jen GTA 3 *1*
    • Johnny
      typický nostalgický kecy xD
      • jamar28
        Spíš nepochopený vtip. Freeman totiž během celé hry neřekne ani slovo.
        • Johnny
          ano, stejně jako ve dvojce a spoustě jinejch her :-P
          • můžeš nám tedy objasnit, v čem je jeho sarkastický vtípek "typický nostalgický kec"? *3* ty budeš asi inteligenčně na tom hůř než ten pes na profilovce *1*
            • Jack1947
              Tak to podobně jako já nehrál ale já jsem to pochopil - protože HL1 je jedna z mála her kde hlavní protagonista nemluví.
  • Sorry jako, ale nepustit na recepci alarm.... *15* *15*
    • A nenechat vybouchnout mikrovlnku... *5*
      • Vybouchnout mikrovlnku? Já si pamatuju, že se v ní dalo zničit to jídlo co si tam vaří, ale že jde aby bouchla, to sem fakt nevěděl :D

Člověk se pořád učí.
  • Nejlepší akční hra všech dob s nepřekonatelným level designem a atmosférou. Kdo hrál tento skvost v době vydání musí souhlasit. Dovolím si tvrdit, že ani druhý díl není tak dobrý, jak jednička.
    • tak to ani náhodou *15*

Třeba zrovna si vybavím Escape from Butcher Bay, který je mnohem lepší než HL.
    • lepší level-design než Hexen?
      • Nez co?
  • Hl1 a 2 nezapomenutelné hry. Stále s nadějí čekám na pokračování...
    • já čekal deset let, ale už moc ne...hry zestárly, aby to bylo super a úspěšné, museli by skoro celou hru od základů překopat...a už by to nebylo HL...podle mě prostě promhrali čas a další díl nevyjde
      • Pokračování plně vynahradil Portal - spíš čekat nové ip.
    • Jack1947
      Které ale nikdy nebude teda ne aspon od jejich tvůrců *3*
  • Á, Half-Life. Pořád ještě špička inteligentních akčních her. *5*
  • Odulin
    Ve svý době naprosto bezkonkurenční. Skriptovaný sekvence, příběh vyprávěný před očima, grafika (koupě Voodoo), zvuky, souboje, všechnooo. Byli jsme z toho pěkně vyvalení.
  • jamar28
    Naposledy jsem Halfa hrál asi před dvěma lety. Vůbec nestárne. *4*
  • SalemCZ
    Stejnak je škoda Valve jako herní firmy, na Source 2 vyšla třeba jenom jedna (plnohodnotná hra) a to Dota, pak vycházeli jenom hříčky od Valve na VR
  • Na Half-Life mám krásné vzpomínky. První jsem hrál demo Uplink, přičemž mě minul Quake 2 i Unreal. Interaktivita a spolupráce s AI byly super. Souboje s vojáky myslím rozhodně patří do učebnic, měly jedinečnou dynamiku. Slabšími místy byly určitě cesty po kolejištích a Xen.
  • Rozhodně jedna z nejlepších her všech dob. IMHO lepší než dvojka. Neskutečná atmosféra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit