Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snad jen GTA 3 *1*
  • Přijde mě, že ty musíš vždy napsat něco co vyniká a bohužel je to dost často strašněj blábol. Skoro mě připadá, že nemáš moc happy život a je pro tebe hrozně moc důležitý sedět u počítače a něco tady napsat jen proto, aby ti na to co nejvíc lidí reagovalo a ty ses nějak zabavil. Poslední dobu se strašně rozmohlo psaní takových zbytečných komentářů a to úplně všude. Lidi nějak zapomínají, že někdy je lepší nepsat nic a nechat věci bejt jak jsou. GGG je mě tě v každé další diskuzi tady čím dál víc líto
  • No bohužel těch kteří jsou mu rovni je víc než dost. Ikdyž je fakt, že tento jedinec svou argoganci nepatrně zastiňuje ostatní.
  • Jasné, John D. Carmack klamal, Tom Clancy's The Division, For Honor ... + "L"OBA hry a hlavne terajšia best game: Playerunknown's Battlegrounds majú príbeh, že Baldur's Gate sedí v niekde kútiku a tíško plače.
  • Tom Driscoll...
  • V kategorii "idiot, kterému není rovno", jsem musel vyměnít hlavního protagonistu. A nynějším držitelem titulu se stává... trmatadadáááá... TheGGG!!! Gratulujeme!!!
  • Jack1947
    To nemá smysl s GGG řešit, ten bude furt věřit jen tomu co hrál na konzollích a považovat za nejlepší - jenže když by hrál na PSX hry s "indie" grafikou tak by začal zapírat že PS začlo vycházet až od PS3 :D
  • Rozhodně jedna z nejlepších her všech dob. IMHO lepší než dvojka. Neskutečná atmosféra.
  • Coffin.Corner
    Naopak. Sejmutí vojáka radiátorem pomocí gravity gunu, byl jeden z nejepičtějších momentů všech dob...
  • TheGGG
    nejlepší SP, MP mě nezajímá
  • Jack1947
    "starých" her omg vždyt Quake IV byl nejhorší díl - kdybys napsal bavil mě docela Quake2 tak jo no... nebo si ho zahraj potom i Q1 a nezapomen na Q3A i když to nemá podobně jako Unreal tournament singlplejr.
  • Vybouchnout mikrovlnku? Já si pamatuju, že se v ní dalo zničit to jídlo co si tam vaří, ale že jde aby bouchla, to sem fakt nevěděl :D

Člověk se pořád učí.
  • Presne.. to 18 rocni Justin Bieberovia nechapu, preto ze vtedy nezili *1*
  • Odulin
    Ve svý době naprosto bezkonkurenční. Skriptovaný sekvence, příběh vyprávěný před očima, grafika (koupě Voodoo), zvuky, souboje, všechnooo. Byli jsme z toho pěkně vyvalení.
  • SalemCZ
    Stejnak je škoda Valve jako herní firmy, na Source 2 vyšla třeba jenom jedna (plnohodnotná hra) a to Dota, pak vycházeli jenom hříčky od Valve na VR
  • Pokračování plně vynahradil Portal - spíš čekat nové ip.
  • já čekal deset let, ale už moc ne...hry zestárly, aby to bylo super a úspěšné, museli by skoro celou hru od základů překopat...a už by to nebylo HL...podle mě prostě promhrali čas a další díl nevyjde
  • Pro mě zážitek, jak popisuju, neberu ti názor - FarCry byl ale ve spoustě věcí lepší, musím s tebou částečně souhlasit.
  • TheGGG
    jaké metání těl? 90 % času se s GG jen přesouvali bedýnky, samotné "bitvy" byly nudné a trapné, pár panáčků běhajících sem a tam a chaoticky po sobě střílících... to se nedalo nazvat bitvou... celkově prostě dost nuda a design taky spíš slabší o hloupém příběhu ani nemluvě
  • skvělé hry to byly *14* ... ale nevím proč, za posledních pár let, co jsem chtěl vždy HL1-2 zapařit, tak jsem vydržel max hodinu...starší hry hraju pořád, ale mám pocit, že HL hry zestárly víc, jak některé jiné a nějak mě to nebaví...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit