-
FarCry 1 byl s vozidly milion let jinde.
-
Máš pravdu v tom, že zrovna ty zmíněné výlučné věci v HL2 trvaly strašně krátce a trpěly pod dost nezáživnou akcí s vozidly.
-
Vylepšená gravity gun a orgastické metání těl + pasáže s antliony a městské scény v závěru, boje s tripody - patří do učebnic. HL1 pak měl super souboje s vojáky, respektive arzenál geniálně vyladěný pro souboje s nimi.
-
tak to ani náhodou *15*
Třeba zrovna si vybavím Escape from Butcher Bay, který je mnohem lepší než HL. -
Na Half-Life mám krásné vzpomínky. První jsem hrál demo Uplink, přičemž mě minul Quake 2 i Unreal. Interaktivita a spolupráce s AI byly super. Souboje s vojáky myslím rozhodně patří do učebnic, měly jedinečnou dynamiku. Slabšími místy byly určitě cesty po kolejištích a Xen.
-
hrál jsem HL 1 a 2 + obě episody, nebavilo mě to, Far cry 1 bylo tehdá v dřevních dobách mnohem lepší, stejně tak doom 3. Jediná dobrá věc na HL byl ten robopes. Ze starých her mě nejvíc bavil SP v Quake 4, neskutečná pecka s hutnou atmoškou invaze na nepřátelskou planetu.
-
Prvni sex mel se svym strycem, proto na nej nemuze zapomenout.
-
Tak musíš brát, že tehdy práce s fyzikou byla revoluční. Proto to skládání bedýnek, aby se zvedla plošina. Z dnešního pohledu je fyzika ve hrách samozřejmost, takže to tochu bije do očí. Pro mě je to pořád výborná hra, ale nevim jak bych se na ni díval, kdybych ji nezažil tenkrát jako zjevení.
-
No jo, CoD to neni...
-
Tak to nevím já se dost nahrál HL2 mp a tam to byla sranda házet na hráče bedny a auta nebo hráče :D
Příjde mi že si hrozně omezený co se týče her, jako by ses bránil zbytečně něčemu co byla zábava tehdy a je i ted. Kdybys tomu dal šanci třeba by tě to i bavilo a nemusel bys jen vymýšlet urážky, které jsou jen plýtváním prázdných slov. Nehledě na to že jsme včichni hráči a ty schválně děláš že pckáři jsou nějaká verbež nebo co. -
tak to by byla skutečná tragedie... a co s GG? Přesouvání bedýnek nepovažuji za zábavu....
-
Gravity gun nic jo ? to se divím bez téhle hry by to měl těžké Portal.
-
Nez co?
-
jedna z nejvíc overrated serií jaká kdy vznikla... HL2 a nekonečné ježdění kanálem už jsou legendární nuda... hra ani nemá žádného protagonistu, podobně jako doom a je vtipné, jak si pc klika vždy protlačí tyto levitující ruce bez charakteru mezi skutečné legendární postavy z kvalitních videoher...
-
jsi mlady a naivni :)
-
Tak to podobně jako já nehrál ale já jsem to pochopil - protože HL1 je jedna z mála her kde hlavní protagonista nemluví.
-
Které ale nikdy nebude teda ne aspon od jejich tvůrců *3*
-
Uz to nehul *1*
-
A nenechat vybouchnout mikrovlnku... *5*
-
můžeš nám tedy objasnit, v čem je jeho sarkastický vtípek "typický nostalgický kec"? *3* ty budeš asi inteligenčně na tom hůř než ten pes na profilovce *1*