Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gothic ½ — SystemPack
    Díky tomu máš větší rozlišení a jede to na w7 - w10.
  • Pro nepíšeš pod real nickem, Femto?
  • V G2+NOTR byl Ork nebezpecnejsi nez v 1.
  • Dark Souls, Skyrim napr. pokud jej beru jako akcni mlaticku, tak prosim, ale kdyz tomu vsichni rikaji akcni RPG, tak je tam rozdil tridy.
  • Zir074
    Koukni se na stránku gothicz.net a zajdi na fórum, tam určitě něco najdeš. Osobně bych ti doporučil nainstalovat systempacky, které najdeš na fóru.
  • Steamová verzia jednotky aj dvojky bez akýchkoľvek módov úplne v pohode. A to si pamätám že kedysi na xp som mal s dvojkou celkom problémy.
  • Oprava: doteď je to špička!

A co jsem zatím viděl, Elex vypadá jako Arcania v jiném kabátku, tudíž za mě hodně velká nuda. Ale zase, mají aspoň půl roku vývoje před sebou, tak uvidíme. :)
  • Gothic je taková srdcovka, že jsem nedávno dostal strašnou ránu do nosu od nostalgie a donutila mě si je zase zahrát, ale vidím hodně problémů s rozběhnutím těchto srdcovek na Win 7 (a hádám že i výše), jak se to podařilo vám? Potřebuji si to zase zahrát. :D
  • Jedna z nejlepších RPG všech dob, ve své době to byla špička!

Trojka se mi taky moc líbila, ale pak už to šlo z kopce. Risen víceméně zkopíroval Gothic, ale nic nového nepřinesl. Piráti v dalších dílech mě spíš štvali, i když třeba podsvětí ve dvojce mělo něco do sebe. Trojka Risen už byla jen únava a rozvleklost.

Elmex se obávám, že bude zase totéž. Prostě už to chce změnu. Piraně to, zdá se, nechtějí pochopit.
  • Můžete se střídat. Jeden Red, druhej Blue a vyměnit si Gravelera za Hauntera (snad jsem to nesplet).
  • Na max vypadala 3 skvěle. Hustá vegetace ve které se šlo ztratit... Boj byl bohužel snadný a šlo lehce vysekat tábor orků. Community patch to nevyřešil. Sice tam byl mód na jiný boj ale pak to bylo moc obtížné a bylo vidět, jak hra na to není dělaná.

Sranda ten posun. Ork v prvním díle. Silný, nebezpečný a dokázal pronásledovat hráče dlouho. Ve dvojce o dost slabší a šel umlátit klackem. Ve trojce? Tam je na úrovni krysy. Je jich hodně a vymlátíš partu jako prd.
  • Zir074
    Sice nemám ve zvyku sledovat, dlouhé "let´s play" série, ale LongPlay Gothicu bych byl snad schopný zkouknout najednou. :D Obzvlášť, kdyby to komentovala tato dvojice.
  • Nejde ani tak o kvalitu příběhu, spíš o to, jak ho hra umí podat. Ve trojce jsou mizerný rozhovory, s postavama předchozích dílů prohodíš jen pár slov. Hra je roztahaná a polovinu času něco nebo někoho hledáš. "Najdi krále", "Najdi 12 ohnivých kalichů", "Najdi Adanovu róbu", "Najdi Adanovu hůl", "Najdi Adanův prsten", "Najdi jeho druhej prsten", "Najdi korunu"... Zbytek času zabere osvobozování měst, který pokaždý probíhá stejně. Oproti rozmanitosti questů u G1 a G2A je to fakt bída. Dal jsem hře šanci jak vyšla i po posledním community patchi, ale tu atmosféru, kterou jsi zmiňoval prostě ve trojce nemůžu najít.
  • jnsCZ
    ..a sakra :)
  • Jaké hry dnešní generace drtí Gothic 2 o jednu třídu minimálně? Rád bych příklady. Děkuju.

Gothic je výborná hra a série. Hned bych bral pořádné pokračování.
  • Jak Miloš mluví o těch YTuberech, ze kterých má respekt, jelikož umí hrát a komentovat najednou, tak největší pán je podle mého Northernlion a jeho série The Binding of Isaac Afterbirth. Teď má rozjetou linii runů, kde jede jen za Edena a nesmí umřít. V řadě jich má přes čtyřicet a jede to s neskutečnou noblesou. Sebere si Tiny Planet a jede. Jeho komentář je tak hektickej, že uchcávám. Dává si bosse s minimální damage a zpívá si k tomu song od Pearl Jam. Dokonce rozjel supershow, kde to hraje s dalšíma lidma a je zakázáno se bavit o progressu ve hře. Velkej mazák. Jinak Bohoněk má taky velkej talent. I když to neumí.
  • O českém slovníku psal váš přítel, protože měl potřebu napsat něco irelevantního, mistře.
  • Odkdy je egotrip v ceskem slovniku a jakem?
  • Proč se nechat ovlivňovat dojmy, lepší je se držet faktů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit