Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zcela souhlasim. Cest vyjimkam, jako treba fenomenatlni Broken Sword, ktery jsem sveho casu dohral dvakrat po sobe bez zadrhelu ci zakysu a az zpetne jsem se docetl o nejake nelogicke hadance s kozlem, apod.

Ale - rozehral jsem The Dig a byl jsem ze hry fakt nadseny. Nez jsem se na prvni planete dostal v te podzemni jeskyni k takovemu stroji s barevnymi knofliky, kde bylo potreba zmacknout nekolik barevnych symbolu v predem urcene kombinaci. Nasel jsem samozrejme videa a navody, jake to poradi je, ale NIKDE jsem nenasel, PROC a JAK na to mel hrac prijit sam. Dodnes to nevim. Takze pokud by zde byl nejaky adventurni guru, budu rad za odpoved.
  • PLuto.petr
    GK 2 byla jedna z mých prvních originálních her (určitě první za plnou cenu přes 1500 Kč), strašně moc se mi líbila a doteď je to má nejoblíbenější hra. A stejně jako třetí díl jsem ji už několikrát dohrál a pořád se mi ani jedna z nich neomrzela a každé znovuzahrání si neskutečně užívám (naposledy GK3 před dvěmi týdny),
  • PLuto.petr
    Tak ony jsou i jine druhy adventur. Jednodušší, kde už není tolik nesmyslných hádanek. A nebo interaktivní filmy v podání Telltale, tam nejsou hádanky prakticky vůbec a přesto to za zahrání stojí.
  • presne proto jsem adventury zavrhl uz tenkrat a dodnes se jim nepovedlo se rehabilitovat

nic me nedokazalo iritovat ve hrach vic, nez ty nesmyslny hadanky

a hrat to s navodem mi pripadalo mrzky, nez takhle zabit jedinou herni mechaniku, ktera v adventurach byla, to uz jsem je radsi nehral vubec
  • Nemam stale dohranou dvojku :( Jinak prvni i treti dil jsou naprosto luxusni adventury (a trojka ma snad nejlepsi puzzle v historii adventur)
  • JamesFaith
    Já osobně mám nejraději trojku.

Serpent Rouge považuji za jednu z nejlepších hádanek, co jsem kdy viděl.
  • PLuto.petr
    No a já to mám GK2, GK3 a GK1. Každopádně všechny tři díly jsou super.
  • frantisek_nejezchleba
    hh, mám to přesně naopak. 1. GK3, 2. GK2, 3. GK
  • v době vydání jsem hrál Beast Within (o vlkodlacíh) a byla to bomba (zámek Neuschwanstein, centrum Mnichova, lesy, horor). Před asi 2ma lety jsem se rozhodl zahrát si i první a třetí díl. První díl je naprostá pecka (woodoo), třetí díl je taky hodně dobrý (upíři). Z celé trilogie bych řekl, že první díl je nejlepší, pak druhý a třetí je relativně nejslabší, ale stále se jedná o vynikající hru, hlavně kvůli příběhu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit