Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme akční strategii Commandos 2
21.11.2014 | Redakce Games.cz
29 příspěvků
-
A hlavně do tohohle všeho dostali funkční multiplayer! =)
-
taky jsem používal tuhlenctu fíčuru.. ono, šmikat skopčáky potápkou donekonečna taky nejde..
btw v gamesplayi bylo zmíněno i Chicago 1930, které jsem si tehdá objednal skrze slevový kupón z Levelu *5* -
jj, ja jednicku odheral prakticky celou s nozem, ale na konci u toho hradu jsem fakt nevedel, jak proniknout obranou, tak jsem se u brany postavil za sutr, vystrelil do vzduchu a pak na jednu hromadu postupne vyskladal vsechny nacky 8-)
-
ještě víc HC byl datadisk jedničky :) pár velkejch misí co daly zabrat. Ono i v té jedničce to šlo akčně, postavit se někam za roh lákat výstřelem a 3 borci s bouchačkou na jeden klik taky zabíjeli :) ale tím si člověk kazil radost, občas to časování lezlo na mozek :)
-
Náhodou to je vtipné... to je tak všechno. Už bych to neřešil on Pavel si to taky určitě moc nepřeje.
-
To není žádné obhajování a je mi jedno jak má kdo omezený pohled na svět...Už mě prostě jen nebaví v každé diskuzi pod videem ve kterém se Pavel Dobrovský objeví číst stále stejné narážky, ergo když sám ten svůj knírek vysvětlí,jako to ostatně udělal i tady. A rozhodně jsem nesnažil ti něco podsouvat, jestli jsi to tak pochopil, tak se omlouvám.
-
a pokud si vsimnes, tak uz neni mezivalecne obdobi, ale 60 let po nem. A pokud se rozhlidnes na dnesni filmy nebo na ulici tak s knirkem Hitlera moc lidi opravdu nepotkas, pokud vubec nekoho. A tyhle reci jsou opravdu zbytecne. Kazdy kdo uvidi v dnesni dobe takovy knirek, okamzite si vybavi a spoji s Hitlerem. Takze tvoje obhajovani jsou jen recicky naprosto mimo, vsichni vime jak to je.. Urcite bych neco takoveho samozrejme nezakazoval, nemusis mi to podsouvat, nadruhou stranu nepochopim, jak to nekdo muze nosit..
-
Uz jsem k tomu napsal, ze hakovy kriz, takze nebyl symbolem nacistickeho nemecka a presto bych ho nedal na tricko..
Dobrovskyho jsem neslysel ani jednou proc si nechava takovy kontroverzni knir.. -
Pár lidí? Když se koukneš na meziválečné filmové záběry, nebo fotky, tak ho nosí snad každý druhý chlap. Proto tu asociaci nechápu, připadne mi hodně laciná a zjednodušující, nehledě na to, že Pavel téměř v každém videu ty narážky vysvětlí :)
Mimochodem, jsem zvědavý kdy se objeví nějaký chytrák s tvrzením, že takový knírek je symbolem nacismu a je potřeba ho v rámci hyperkorektnosti zakázat.... -
Cosplay kvůli Commandos? :)
-
Jaký retro? To po nocích pořád frčí... Škoda, že už se takový hry nedělaj..
-
je mi jasne, ze Hitler nebyl jediny, kdo to nosil. Ale protoze jde o velmi raritne upraveny knir, ktery melo jen par lidi a z toho prave Hitler, je to podle me velky nevkus. Co si budeme povidat, kdo to nema spojeno prave s nim? Ono hakovy kriz se take pouzival davno pred nacistickym nemeckem a dokonce v uplne jinych kulturach, ale od te doby bych si ho proste na tricko nedal..
-
ma ho uz dele, napriklad v podcastu dlouho pred timto videem..
-
Dvojka se mi líbila i kvůli "skrytým" bonusovým misím, na to nezapomenout! :) Každopádně hc mise eliminace generála jen tak něco nepředčilo.
-
Zíív... *7*
http://en.wikipedia.org/wiki/Toothbrush_moustache -
taktická strategie
-
nevim jestli je tohle strategie, možná spíš takticka hra
-
Smyl jsem ze sebe hrichy sveho mladi (aspon castecne) a koupil jsem vsechny 3 dily na Steamu ;) A musim souhlasit, ze pro tento typ her bezi cas podstatne pomaleji, nez pro vetsinu 3D her z te doby, na ktere se dneska uz neda koukat. Diky za skvely gameplay, ktery mi pripomnel hru, na kterou jsem diky starecke demenci uz skoro zapomnel ;)
-
Na spravne navodenie spomienok
https://www.youtube.com/watch?v=C14uPHg--vE&index=49&list=FLYXsLtN8oIecp2kFc58acGA -
Lebo Chaplin :-)