Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme akční strategii Commandos 2
21.11.2014 | Redakce Games.cz
29 příspěvků
-
protože hráli hru z WW2?
-
joooo tohle byli hry, ne jak ty dnešní konzolové *11* pro mimina
-
Btw co to máte za myš? *15*
To ještě existuje? Nějaký optický křáp co se kdysi dávno prodávala všude možně. To se moc nehodí k sestavě kde je snad GTX Tinan. Navíc na velkém monitoru to asi nebude radost s malým počtem DPI a takovou myší.. -
nevíš jestli se v C2 dalo někde v menu vypnout to "vizuální vlnění" když tvoje postava dupala/pohybovala se nahlas? nebo nějakej patch který by to odstranil..?
-
Proc ma Dobrovsky knirek jako Adolf??
-
Ako keby si mi z duše hovoril *3*
Som na tom presne tak isto, jednička bola miestami riadne tuhá hra, ale o to zábavnejšia a pocit, keď si úspešne splnil misiu bez vyvolania alarmu keď zaznela na konci hudba a dostal si najvyššie ohodnotenie, to bolo labúžo :)
Mimochodom tiež mám originálku, dokonca aj datadisk v tradičnej veľkej krabici a dvojku tak isto :) Sú to hry, ktorésa dnes už bohužial nerobia. -
To už je opravdu na hlavu jaká omezenost různorodosti her, hodně her na pc nikdy nedostane a omezení vbe hrách bych viděl spíš na pc. (nepočitám indie)
Mne to Commandos2 přišlo z gamesplaye hc no... ale tak asi pro každého je hc něco jiného a taky že jsem nehrál.
To o myši a klávesnici je taky od cesty, když to funguje tak že se připojit kompatibilní dá jen hry na to moc nejsou... určily to prodeje her které evidentně lidi baví a tak radši ustoupily před náročnejšimi hrami těm casualum, to není o konzolých je to hodně o lidech. Dát prachy do větší hry na pc se moc nevyplatí no. Protože fanoušků je minimum, asi by se jí tolik neprodalo. Aby to pokrylo výdaje - prostě dneska to v mainstream době je těžké jít mimo hlavní proud. -
Pro mě byl lepší první díl.
Zde to šlo řešit moc lehce a akčně. Často stačilo sebrat zbraně, dobře se postavit, vystřelit a všechno co tam naběhne zničit. Ideálně obsadit nějakou těžkou zbraň. Poslední mise byla extra lehká. Prostřílet si cestu k tanku a hotovo :( Zase to bylo lehčí díky tomu, že to bylo reálnější. To je paradox. Již každý uměl plavat a mohl nést nějakou tu lepší zbraň. A to dost pomohlo.
Ale zase krásné lokace a velké mapy. A také soundtrack (zajímavý jak se tam opakuje podobná hudba ale vždy to trochu upravili a stačí to). Netřeba do toho dávat strašně peněz.
Jednička byla nejvíce HC. Něco jsi podělal vylezlo těch 5 blbců z baráku a to bylo špatný. Také byly super ty černobílá videa. Ještě, že mám origo.
- Dnes se podobné hry nedělají. Když to je myš a to konzolisté mít myš nebudou díky prosazování zábavy do obývacího pokoje *11* . A dát prachy do velké hry pouze na PC je risk když zde máš masivní reklamy na jinou platformu. Bohužel. Jednoduchá platforma jako konzole značně omezila různorodost her.
https://www.youtube.com/watch?v=IiyRdbatnRs -
Kvalita, srdcovka, dnes už legendárna hra, večer si to zo záznamu v kľude pozriem :)