Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme brutální akční legendu Crusader: No Remorse
10.10.2014 | Redakce Games.cz
55 příspěvků
-
Jo to byly časy tyjo. Já měl štěstí a měl Pentium hned jak začínaly, když to byla novinka. Díky za ten příspěvek s těma disketama, taky se mi vybavily vzpomínky, kdy se běhalo/jezdilo na kole za kamarádama a tahalo na několikrát diskety, dokud všechny části archivu nebyly ok. :) paráda..
Redakce: co si takhle zahrát The Simpsons ? :) -
známe *15* *15* *15*
-
Pamatuju jak jsem seděl za otcem a slintal jestli si to někdy budu moct zahrát *15*
-
tvl herni pravek, dobre ze jsem v ty dobe ješte nežil
-
Tahle hra měla velice pozitivní vliv na moji fyzickou kondici. Kamarád, který mi ripnutou verzi nahrál na aušusové diskety, bydlel 15 kilometrů daleko a ještě přes dva kopce. Takže než se mi podařilo nahrát všech třicet disket, nebo kolik jich bylo, bez jediné chyby v archívu, najezdil jsem na kole, za jediný den, slušnou etapu.... *4*
-
Elite by mělo být příští týden, čtrnáctého.
-
Preco to nehral s mysou?
-
boží
-
Jediná trochu rozumná možnost by byl Frontík. Ale tam je ten gameplay značně vleklej a asi by se za tu hodinu moc nestalo. Lepší asi počkat na novej díl, to bude zajímavější. Alespoň uvidíme, proč se Braben Petrovi smál. *3*
-
Další gamesplay a zase žádná Elite?
-
Nostalgická slzička ukápla. *14*
-
Já bych navrhoval třeba Blooda 1., nebo Nightmare Creatures, či Mortal combat 2
-
Skvěla hra to byla. I no regret. Ty animace smrtí se nám líbily.
-
Tenkrát ještě existovalo crusader: No regret
-
Tohle byla moje 2 originální hra. Ještě v době, kdy u her byly standartně pořádný krabice, manuály, plánky a plagáty. Legendární kousek. Sem rád, že ho mám ve sbírce. *5* V té době naprosto bezkonkurenční řežba v bezkonkurenční grafice s výborným příběhem a epickou hudbou.