Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tou Ecstaticou to neni spatnej napad, nicmene to by chtelo poradnou pripravu, co ja pamatuju tak ne dark souls, ale ecstatica byla hra kde se umiralo na kazdem kroku, doslova na kazdem kroku.
  • Pri poslednim RetroGamesPlayi jsem si rikal, ze by mohli zahrat LBA...a je to tady :)
  • Co takhle příště něco "modernějšího"? Třeba System Shock 2 s cílem dostat se na hydroponickou palubu. Nebo aspoň co nejblíž *4*
  • Jedna z prvnich her kterou sem na pc hral, sakra ten cas leti *1*
  • Jack1947
    Těžko uvěřit že něco takového mohla mít na svědomí právě EA. (tedy ehm Electronic arts).

Supr, zajímaví hra a i přes menší obtíže i zábavná (aspon tak vypadá) retro jak má být já sem zas o něco více chytřejší.
    • Áno, ale tvorcom hry bolo francúzske štúdio Adeline Software International. Tú zvučku, zo začiatku hry, keď sa na obrazovke objaví logo firmy si pamätám dodnes. Inak naozaj geniálna hra.
      • Jack1947
        To mnohé poté vysvětluje.
  • Ahoj,

má cenu LBA hrát na androidu? Dá se to rozumně ovládat? Dík.
    • Dnes jsem na Androidu LBA zkoušel a vrátil to. Na Xiaomi Mi2S (4,3") to tak tak šlo, zážitek byl ale pokažený tím, že jsem stále někde padal (třeba skok pro první cleverbox v kanále). Došel jsem jen domů a pak toho nechal. Když už to hrát dotykově, nutností je velký tablet.
      Chybí tomu páčky, na Vitě by to bylo IDEÁLNÍ.
      Ovšem vizuálně je to nádherné jako originál na starém SVGA monitoru!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit