Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme legendární doomovku Star Wars: Dark Forces
3.10.2014 | Redakce Games.cz
47 příspěvků
-
Ne, jen si svítím před spaním svojí LS lampičkou
http://www.geekologie.com/2012/02/13/darth-maul-saber.jpg -
Taky spinkáš s Jar Jarem *15*
http://thesimpsonsforever.tumblr.com/post/9695143573/oh-jar-jar-everyone-hates-you-but-me -
Děkuju, v tom případě to zkusím, byť se nejspíš zklamu. ))
-
Pokud vím tak ne :)
Má to být jakoby o zapálení plamene rebélie :) -
pod se prirazit trosku ke mne hele loooooooool
-
"Období, blížící se staré trilogii, plné slepých stormtrooperů, mrňatých medvědů, co porazí elitní armádu a nesympatické bandy rebelských hňupů" mě docela zaujalo, navazuje to nějak podstatně na Clone Wars? Ty stále obcházím.
-
to preto že som jednobunkový
-
Chápu. Ty hry mají samozřejmě mnoho společnýho, ale třeba už jen samotný feeling daný značkou je odlišuje.
-
Názor? Ten ti klidně řeknu, jakožto zastánce nové SW trilogie, jsem měl serial clone wars i přes značnou ret*rdovanost docela rád. Hlavně ty díly co se točily kolem klonů, nebo toho badass lovce odměn s kloboukem. Novej seriál, kromě toho že má úplně hnusný zpracování, přechází do období, blížící se staré trilogii, plné slepých stormtrooperů, mrňatých medvědů, co porazí elitní armádu a nesympatické bandy rebelských hňupů. Takže bléé.
-
LoL ty animace. Jeden by si pomalu myslel, že nepužili motion capture
-
Ach jo, ten čas ale letí :_)
Jinak, co říkáte na nové SW-Rebels ?
Já k této věci zůstávám neutralní.
Ale chtěl bych slyšet váš názor na věc. -
čo máš vôbec za problém ty neštastník jednobunkový? všimol som si, že takmer v každom jednom komente na mňa agresívne reaguješ ako keby som ti nebodaj hračky ukradol.
-
ty už si tu za blbého dávno, to sa neboj
-
hej jasné, pozrel som si len kratučkú ukážku, nemám čas pozerať hodinové video :)
-
Tak obě hry jsou fps. )) Podívej se na video, i o tomhle v něm mluví.
-
Možno budem za blbého ale nie je to tak trošku doom klon?
-
Přiznám se, že sem tudle pecku eště nedohrál, asi vim, co budu dělat zejtra :). Skvělý video chlapi, plno zajímavejch informací o enginu a tak.
-
Sakra chlape ty uz taky nebudes zadnej mladik :D
-
recenze na Dark Forces ve Score mě donutila dva roky dřít na brigádách, abych si koupil vlastní PC...
neskutečný zážitek -
Mnooo, tak toto je bomba! Jedna z mych nej her vsech dob, pamatuju, jak jsem si ji koupil kdysi na Invexu! Porad ji mam ve skrini. Dohral jsem ji snad 10x spolu s Jedi Knightem.