Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Ne, jen si svítím před spaním svojí LS lampičkou
    http://www.geekologie.com/2012/02/13/darth-maul-saber.jpg
  • Coffin.Corner
    Taky spinkáš s Jar Jarem *15*

http://thesimpsonsforever.tumblr.com/post/9695143573/oh-jar-jar-everyone-hates-you-but-me
  • sirpaulsaint
    Děkuju, v tom případě to zkusím, byť se nejspíš zklamu. ))
  • Pokud vím tak ne :)
    Má to být jakoby o zapálení plamene rebélie :)
  • pod se prirazit trosku ke mne hele loooooooool
  • sirpaulsaint
    "Období, blížící se staré trilogii, plné slepých stormtrooperů, mrňatých medvědů, co porazí elitní armádu a nesympatické bandy rebelských hňupů" mě docela zaujalo, navazuje to nějak podstatně na Clone Wars? Ty stále obcházím.
  • maros.goc
    to preto že som jednobunkový
  • sirpaulsaint
    Chápu. Ty hry mají samozřejmě mnoho společnýho, ale třeba už jen samotný feeling daný značkou je odlišuje.
  • TheGGG
    Názor? Ten ti klidně řeknu, jakožto zastánce nové SW trilogie, jsem měl serial clone wars i přes značnou ret*rdovanost docela rád. Hlavně ty díly co se točily kolem klonů, nebo toho badass lovce odměn s kloboukem. Novej seriál, kromě toho že má úplně hnusný zpracování, přechází do období, blížící se staré trilogii, plné slepých stormtrooperů, mrňatých medvědů, co porazí elitní armádu a nesympatické bandy rebelských hňupů. Takže bléé.
  • TheGGG
    LoL ty animace. Jeden by si pomalu myslel, že nepužili motion capture
  • Ach jo, ten čas ale letí :_)
    Jinak, co říkáte na nové SW-Rebels ?
    Já k této věci zůstávám neutralní.
    Ale chtěl bych slyšet váš názor na věc.
  • Mato1987
    čo máš vôbec za problém ty neštastník jednobunkový? všimol som si, že takmer v každom jednom komente na mňa agresívne reaguješ ako keby som ti nebodaj hračky ukradol.
  • maros.goc
    ty už si tu za blbého dávno, to sa neboj
  • Mato1987
    hej jasné, pozrel som si len kratučkú ukážku, nemám čas pozerať hodinové video :)
  • sirpaulsaint
    Tak obě hry jsou fps. )) Podívej se na video, i o tomhle v něm mluví.
  • Mato1987
    Možno budem za blbého ale nie je to tak trošku doom klon?
  • Přiznám se, že sem tudle pecku eště nedohrál, asi vim, co budu dělat zejtra :). Skvělý video chlapi, plno zajímavejch informací o enginu a tak.
  • Sakra chlape ty uz taky nebudes zadnej mladik :D
  • solomon.short
    recenze na Dark Forces ve Score mě donutila dva roky dřít na brigádách, abych si koupil vlastní PC...

neskutečný zážitek
  • Mnooo, tak toto je bomba! Jedna z mych nej her vsech dob, pamatuju, jak jsem si ji koupil kdysi na Invexu! Porad ji mam ve skrini. Dohral jsem ji snad 10x spolu s Jedi Knightem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit