Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luke
    Nějak jsme v komentáři vypustili, že Terminator: Future Shock je možné hrát na Archive.org: https://archive.org/details/msdos_The_Terminator_-_Future_Shock_1995
  • Preco Pavel ked hra tak nikdy pri boji nepouziva strafe left/right ale len cuva? :D
    • kvůli lepsi imerzi se nejenom hrajou retro hry, ale i retro stylem *5*
  • Parada:)
  • super
  • Tak to je lahůdka... Totální husina ze vzpomínek na atmošku...
    • Ty opěvné ódy na pokrokovost enginu, grafiky atd. mi daly vzpomenout na další hru, která mě tehdy velmi oslovila i z těchto důvodů a mám na ni stejně skvělé vzpomínky - Earthsiege 2, totální pecka, tu hru jsem dohrál asi třikrát a do doby, než vyšel DeusEx, jsem žádnou hru takto důkladně nepropařil...
  • no jo ..jedna z tech lepsich her od bethesdy *2*
  • jojo legendarni hra, 3d modely postav, mouse look a hlavne ta hudba :) plno vzpominek, sem zvedav jak se stim poperete.
  • Pro mne jedna z nejlepsich her. Problem byl v tom, ze ji obcas neslo dohrat bez cheatu. Bugy byly obcas dost kriticky.
    • ale ja som myslel, že v minulosti keď nebola online distribúcia tak boli hry bez buggov :D
      • Co je to za blbost? Staré hry měli podstatně více bugu než dnes, jen hráči nebrečeli spolu na forech kvůli každé drobnosti, místo toho si prostě našli workaround. Upřímně rozmazlenost a ubrečenost dnešních hráču je děsivá.
        • Workaround na Daggerfal :DDDD... S v tomhle levelu musíš propadnout zdí přesně v tom místě , aby jsi propad enginem do kobky k hlavnímu záporákovi ... jinak konec ;) Bethesda :DDD
          • dohrál sem, tenhle problém sem neměl... nejspis ani ty osobně... *7*
        • Ehm, tak se vratime trosku na zem ano? Nevim kde jsi zil ty, mozna v Sillicon Valley, ale u nas v cechach rozhodne nebyl internet tolik rozsiren a kdo ho mel tak vytaceny pripojeni na pipaku, diky tomu zrovna nebyl dostatek for, blogysku a jinych blbosti kde si mohli poplakat. Ale u piva jsme si na bugy zanadavali taky. Takze jaka ubrecenost?
        • Spis chteji za svoje peníze kvalitni hru, me to prijde normalni v době kdy se z her stal mega byznys.
          Ono kdysi cele hrani her byl takovy workaround, pro nerdy a podiviny.
          • Vojta_Ilavsky
            A dneska není?
            • ne neni
      • Bethesda mela zabugovanych vic her (i elder scrolls). Ale byly to jedny z nej a technologie zdimala na maximum.Prijit s necim novym v ty dobe bylo super, ale neprobadane uzemi. Nacitani baraku maji stejne jeste dnes ve falloutu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit