Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sacrifice je geniální a taky bych si přál pokračování. *4*

Giants jsem dohrál jednou a parádně jsem se u toho bavil, ale stačilo. Armed and Dangerous mi přišel jako slabší odvar téhož. Jinak Giants (a taky Sacrifice) byly AFAIK jedny z prvních her, které podporovaly HW T&L, čili kdo měl GeForce, ten byl king. :D
  • Jeeej Giants :), tú hru som miloval a milujem do dnes. Ešte mám aj dvd, či cd to bolo originálku. To som musel mať...Idem kuknúť video
  • Timmy!!!! Obrovský klenot mezi hrama, vtipná, zábavná, na svou dobu technologicky výborná. Je něco co by nebylo na téhle hře dokonalé? Možná ty strategické mise, některé byly roztáhlé až to bolelo. Ale i tak, spolu s No one lives forever nejlepsi hra přelomu tisíceletí.
  • x_ander
    To byly časy, které přály originálním konceptům her. Jenže vydavatelům nevydělaly na nová Ferrari, tak se dnes raději sází najistotu.
  • x_ander
    Když člověk věděl, který soubor v adresáři hry vymazat, tak byla :)
  • Giants a Sacrifice ach.... Tyhle hry vyšly v podstatě ve stejnou chvíli a jsou to totální hitovky, bohužel obě trochu zapadaly. Proč? Ani pořádně nevím. I když Giants dostali něco jako pokračování ve formě Armed and Dangerous, není to úplně ono... Buzz a jeho parťáci jsou neskutečný frajeři. Borjoyzee je moje přezdívka doteď... Ale když nad tím tak přemýšlím, Giants bych nechal Giants, i když tu byla kampaň na pravý pokračování, ale na KS neuspěla. Radši bych si přál novou hru Sacrifice, páč to myslím, že je jeden z největších diamantů her....
  • Nebyla ta pani nahodou... bez... bez vrchniho dilu... satu...
  • A ano, MDK ;-)
  • Nej hra. Jestě Conker a Kameo :-)
  • Super, jedna z mojich najoblubenejsich hier z detstva!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit