Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme upírskou akční adventuru Legacy of Kain: Soul Reaver
4.3.2016 | Redakce Games.cz
25 příspěvků
-
Celá ta série je něco tak bombovýho (ano, pro mě je boží i Blood Omen 2 i "pos*anej kamerovej systém" Defiance)... že se divim, že na to v dnešní době nikdo nenaváže... příběh je sice víceméně ukončenej, ale vždycky je místo pro paralelní příběhy v tomtéž světě.... viz třeba vloni se objevivší zrušený Dead Sun, který jsem celkem oplakal, protože to mohla bejt super LoK hra... ale ne, oni z toho musej udělat multiplayerovou m*dku Nosgoth, o kterou žádnej fanoušek skutečně nestojí... jenže Crystal Dynamics budou teď další století mastit "tomb raidery" a mám pocit, že dnešní mainstreamový publikum by třeba LoK hru nezkouslo... je to moc originální...
No prostě... ať jdou všichni do p*dele! *1* -
Pamatuju si kdyz jsem hral demo na psx porad dokola. A potom na Vanoce jsem dostal originalku. Po case jsem se dozvedel kolik stala a nezaslouzil jsem si ji. Ale byli to jedny z nejlepsich Vanoci. *1*
-
Dovedete si představit že by tohle vyšlo třeba zítra s grafikou jako Tomb Raider ?
-
-
právě jsem se poslintal. soul reaver by si podobný reboot zasloužil jak snad žádná jiná hra
-
-
Zlaté časy kdy ještě upíři nebyli twilight fags
-
Opravdu skvělá hra a výborný výběr do retra, i když už to mělo být tady dávno, po těch posledních týdnech a divných hrách, o kterých se v životě neslyšel, je to fajn změna...
-
Tuhle hru jsem miloval. A nejlepší je, když dlouho nebude hrát tak zlomí vaz:) Jelikož mám pocit, že tam byly checkpointy tak hezky opakovačka:)
-
-
Přesně, jedna z mých top her na PSX :)
-
-
parada, najlepsia cast serie jednoznacne na dobu PS1 nieco neskuocne
-
jako děcko jsem to nedohrál, přes gog jsem se o to několikrát pokoušel znovu... neúspěšně. přesto je to pro mě jedna z nejatmosferičtějších her vůbec a určitě bych ji dal do top 10. někdy to musím dát!!!
-
Jaká škoda, že tohle univerzum nerozvíjí další hry a že jedinou moderní hrou z tohoto světa je přiblblá mlátička v aréně.
-
-
Jo, ještě děkuju za gamesplay a zajímavé povídání kolem hry. Dost mě to bavilo. Dobrá práce. Akorát tam chvilku haproval zvuk a jednou tam byl zvuk příliš nahlas.
-
-
da se nekde legalne sehnat uplne prvni dil? videny seshora...
-
-
Na PS Storu za 159,- Kč.
https://goo.gl/XABQsj
-