Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme válečnou střílečku Medal of Honor: Allied Assault
14.10.2016 | Redakce Games.cz
37 příspěvků
-
jj a proto je ted v kazde FPSce autoheal atp…
-
Sila Spearhead a Breakthrough byla v multiplayeru!!! Ten byl paradni.
-
jiste ze je to fikce. ale pusobiva a zabavna a o to slo...
-
Veď to je v poriadku. Nič to nemení na tom, že patrí medzi top vojnové filmy z WWII... Aj keď možno ešte radšej mám The thin red line...
-
je to hruza, ked som to hral poprve tak ma to bavilo, ale ked som to videl teraz, tak sa divim ako ma to mohlo v tedy bavit. tak idiotsku IA fakt len tak niekde nevidno. hold, dnes sme uz vsetci trosku narocnejsi.
-
ryan bol cely cira fikce, snad si niekto nemysli ze vojenskému ustrediu zalezi na zivote nejakého vojaka, a obetuju celu jednotku aby ho zachranili.
-
Vždyť má pravdu, nic takového tam nebylo, dokonce ani ten terén tam není zdaleka tak svažitý, je to jen takový mírný kopeček. Ryan = čirá fikce v tomto.
-
https://www.google.cz/#q=Bunker+beach+Omaha
-
Ostatní bunkry jsou ve vnitrozemí.A jsou to bunkry pro děla.
Jo naproti v Calais to je jiná tam jsou, ale tam se nebojovalo. -
Byl jsem 14 dni v kuse projel všechny pláže od shora až dolu. Celeí vyloďovací úsek.Ty bunkry z filmu a hry tam nejsou.To co tam je v téhle podobě není bojoví bunkr, ale pozorovací bunkr pro dělostřelectvo.Na plážích jsou jen malé bunkry s kulometem a bočním dělem proti tankům.
Věnoval jsme jen samotnému vylodění 6 let života .Vím o čem píšu. -
já ti dám, že na Omaze nebyly betonový bunkry s průzorama. Stačí si projet dobový fotky z googlu
-
a přitom je to blbost na celé pláži Omaha takové věže bunkry nejsou *7*
-
Srdcovka *14*
-
Pánové, pěkný díl, ale už dlouho jsem neviděl někoho tak špatně hrát střílečku. Místy jsem řval na monitor, proč to tak blbě hrajete...
ale jinak fajn *15* -
Prvýkrát som mal zimomriavky z vylodenia v Normandii, keď som v kine videl Zachráňte vojaka Ryana - pre ako 13násť ročného chlapca to bol brutálny zážitok. Druhýkrát o pár rokov neskôr v MM: AA. Jedna z mojich top 10 hier na PC. Patrilo by sa niečo v tom duchu spraviť aj dnes, tade WWII. S dnešnými grafickými možnosťami by to bolo super...
-
Hráno a dohráno pětkrát. Ta atmosféra byla geniální a i dneska je to skvělá hra.
-
30 secooonds...