Retro GamesPlay: hrajeme zakladatele žánru hack and slash RPG, legendární Diablo
-
Vve streamu vám něco nechutně píská (občas), jako když někdo přejede
příborem po talíři... hodně nepříjemné... kolem 32 minuty a dál
docela dost. Aha, tak jsem to vysledoval. Fakt PAVLE díky. Dělá to ta
propiska, se kterou kroutíš celý stream a závit ti na ní píská jako
prase. Pod mikrofonem... fakt dobrej nápad. :-( -
Díky moc za opět vtipný a fajn RGP.
Jen mi připadá, ze vlastní GP, jako by ustupoval do pozadí a stává se z toho hlavně vyprávění o vývoji hry, kde někde na vzadu běží GP.
Rad se dozvím něco ze zákulisí, na druhou stranu bych si také rad zavzpomínal na herní momenty.
Vzpomínám dle mého na Vás nejlepší RGP The Sims, kde se to povedlo dokonale propojit.
-
Taky jí ze všech tří dílů zbožňuju nejvíc, ale ta hra bohužel z dnešního měřítka má herní obsah odpovídající indie hře, myslím kvantitu obsahu ne kvalitu, velikost map atd. Já bych bral spíš remaster s inovovaným obsahem a mechanikami, to co ukázali v D3 z tristramu mi zdaleka nestačilo. Spekulovalo se o čtyřce že prý jestli bude tak má být v duchu jedničky, to by byl splněný sen
-
ahoj, dworkine. jednička měla své kouzlo, ne že ne. ve své podstatě byla ale hodně jednoduchá. dvojka byla ve všech ohledech promakanější a pestřejší.
-
Remaster ani není třeba. Asi před rokem jsem si to zahrál modernizované a v lepším rozlišení a je to pořád supr.
-
Parádní hra i po všech těch letech. Kéž by udělali remaster, zahrál bych si ho raději než dvojku.
-
Klasika. Tahle hra byla svý době pro spoustu lidí drogou. Dvojka dodnes.😀Bral bych 4 díl, ale tentokrát ne udělaný WoW týmem, ale v pořádný grafice lidma z Blizzard North.😎
-
aaaaah, FRESH MEAT!!!