Přejít na výpis diskuzí
Retro GameSplay: masakr v dolech aneb záznam z hraní Descent
16.5.2014 | Redakce Games.cz
43 příspěvků
-
Heleďte, nechcete zahrát Inkvizitora s Lukášem Macurou? A můžete ukázat i ty legendární netopýry....
-
-
Dobrý dotaz do Social Clubu *4*
-
-
OMG... to ste mi teda zase raz "rozmlatili" vsetky moje stare dobre spomienky *3*. Descent bola jedna z najvacsich klasik, podobne ako Doom a pod. V tomto pripade si dokonca spominam, ze som si v danom case zakupil graficku kartu S3 Virge DX, ktora paradoxne uz pri tychto starych hrach dokazala aspon ako-tak akcelerovat 3D grafiku... Specialne som pri tejto hre ZIIIIIIRAL JAK KRAAAAAAVA pri pohlade na uplne prve, legendarne "bilinearne filtrovanie"...
Wow... skutocne ste mi pripomenuli staru hernu klasiku, ktora skutocne stala za to... Pekne!!! *1* -
pozeral som len asi prvych 5 min, vidim ze chlapik ma zdeformovane ovladanie fpssiek z dnesnych hier, ziadne uhyby nic, max pohyb dopredu a dozadu
nieje to kritika hraca, ale hier -
-
Však on taky říkal, že strafování nemá nastavený...
-
-
Pokud jde o další hry v Retro GameSplayi, já bych byl třeba pro jednoho ze System Shocků, nikdy jsem se k nim nedostal a na GOGu jsem našel jen dvojku.
-
-
Nevím jestli to ještě platí, ale upravená jednička se spoustou modifikací byla volně ke stažení z netu.
-
-
ve hře z roku 94 šly rozbíjet monitory na zdech, Call of Duty to neumí doteď *1*
-
Kultovní hra z doby, kdy originalita a inovace nebyla hrám cizí...
-
Týjo descent sem nedávno hrál, ale dostal sem asi jenom do půlky pak už toho bylo moc, ani s tím rerem se to nemá přehánět. *3*
Ale jinak super hra a supr recenze.
A co takhle si dát příště Terminal velocity, taky dobrej challenge *1* -
Tyhle články jsou super. Jen se mi kvůli tomu množí hry, který si chci po letech zase zahrát. Vy snad máte smlouvu s gogem :-). V descentu a forsaikenu jsem nalital hodně hodin. Kvůli tomu jsem chtěl pořídit i miner wars, ale nakonec si asi znovu dám ty originály :-).
-
To byla svýho času famózní hra.
Gigantický levely, zběsilá akce, vysoká obtížnost, no paráda! A na tu dobu tam byla i úžasná umělá inteligence nepřátel.
Vlastně dodnes nechápu proč nikdo neudělal nějaký pokračování nebo napodobeninu. Možná to bylo tou neslanou nemastnou trojkou, kdo ví. -
Jo parádní hra jak ten čas letí a nikdo nepsal o skvělé hudbě doted mě zní v uších *4*
-
-
jojo hudba famózní !! Těžce jsem tehdy kámošovi záviděl Soud Blaster AWE32 s MIDI :)
-