Přejít na výpis diskuzí
Retro GameSplay: masakr v dolech aneb záznam z hraní Descent
16.5.2014 | Redakce Games.cz
43 příspěvků
-
Skvělé vzpomínky na skvělou hru. Pokud by si někdo chtěl osvěžit paměť, tak Descent 1, 2 a i můj oblíbený Descent 3 se dají koupit i na Steamu ;-)
-
-
Spomínate si na Terminal Velocity - "rovesníka" Descentov :) ???
-
-
jo a taky Magic Carpet a takovou tu scifi hru kde se lítalo nad městem a byla těžká jak prase, Darker tuším, z toho mému desetiletému já padaly vlasy hrůzou.. a o pár let později Sand Warriors, to byla taky pecka, sneslo by to remake *4*
-
-
Darker si pamatuju, kamarád to kdysi dotáhl na disketách a uchcávali jsme z toho, ale Descent ho celkem rychle zastínil.
-
No nevím, ze Sand Warriors si vybavuji perfektní atmosféru á la Hvězdná brána, ale taky nudu z nepříliš zábavných a repetitivních misí. Navíc ho hodně rychle přebila pecka jménem Descent: Freespace, která vyšla chvilku poté.... *4*
-
-
tak to jsou taky uplne jiny hry, ze jo. myslim ze mam dokonce plny Sand Warriors z nejakyho casopisu doma. (to same ty G-Police mimochodem a se sovou psygnosackou)
-
to máš pravdu, já jsem u Sand Warriors pařil asi 100x za sebou tu misi z dema co byla na Score CD furt dokola, když jsem pak hrál plnou hru tak už mě tak nebavila *4*
-
-
myslis G-Police?
-
-
nn, G-police bylo o dost novějsí, mám na mysli tohle http://www.mobygames.com/game/dos/darker/mobyrank
-
-
aha, neznam :).
-
-
zas takovej hit to nebyl, spíš mi to uvízlo v paměti tim jak to bylo těžký
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=OPX8qMZlGDk&list=PL7F9421A665D09065
-
-
-
-
-
Rad bych videl magic carpet, na svou dobu bezkonkurencni hratelnost, kdy u vyssich levelu nebyl problem hraci doba pres 1h na level! A pak to modifikovatelne prostredi, to nemaji ani dnesni hry. V magic carpetu slo posilat na nepriteluv hrad sopky, propasti, nicit mu hrad meteority a pak to zbesile poletovani a oznacovani many :-) Se divim ze do dneska nikoho nenapadlo udelat magic carpet 3. Dovedete si to predstavit s nejakym poradnym enginem, ty efekty? ty krasne modely draku a jinych potvor?
-
-
Jedině na Kickstarteru. V mainstreamu frčí hlavně zombie a střílečky...
-
To už si nemusíme představovat. Někdo na tom už nějakou dobu dělá:
http://store.steampowered.com/app/269610/ -
-
Takhle si teda nepředstavuju plnohodnotnej MC3 ...
-
-
Těžko čekat zázraky od hry na který dělá jedinej člověk. :D
Musíme bejt rádi i za málo, Pro mě je hlavní, že většinu prvků ze starých Magiců zkopíroval, dal to do ucházející grafiky a slíbenej je i funkční multi player, za dolar proč ne.
-
-
-
-
To byly časy. Člověk se probojovával k reaktoru a při tom si musel zapamatovat složitou cestu zpět, jinak skončil jako škvarek taky. Stačilo jednou blbě zahnout a už to ven nestihl :-).
-
Cool, Descent byl super návyková záležitost a nadšení ICE ze Score tomu odpovídalo :) Tuhle hru samozřejmě jenom na myšce, jak bylo zmíněno, ale ten zaplej autoleveling je "ostuda". Se zásadně muselo vypínat, aby člověk mohl províst všechny triky, který byly pro hraní a obvzláště multiplayer důležitý ;)
-
Jj, Descent byl boží... toho jsme se napařili dost... Klidně bych se taky kouknul na gamesplay pvního SS. To jsou za mlada pařil a bylo to dost tuhý... *1*
-
pozerajte to len v HD inak to nema zmysel *15*
-
Chvalim praci, kterou delate, na vase videa se rad divam, ale to Pavlovo komoleni anglictiny je fakt na povazenou. Nazev hry rekl asi petkrat a ani jednou spravne. Tohle fakt nechapu, ze lidi co se tak dlouho pohybuji kolem her (ktere treba mne hodne pomohly s vyukou anglictiny) maji takove problemy s vyslovenim anglickeho slova.
Priste si, Pavle, aspon pred poradem napis slovicko do google translate a poslechni si vyslovnost od roboti zeny. -
Descent je stale paradna hra. Existuje aktualizovany remake dokonca s podporou Oculus Rift! (zial bezi len na nVidiach, na AMD GPU mi som to nerozbehal). Da sa stiahnut tu: http://www.descent2.de (iba engine, datove subory je mozne ziskat kupou Descent hier napr. na GOGu). *3*
-
Jo Descent jsem paril..vyborna vec. Slusne navykove:).