Přejít na výpis diskuzí
Retro GameSplay: masakr v dolech aneb záznam z hraní Descent
16.5.2014 | Redakce Games.cz
43 příspěvků
-
Rad bych videl magic carpet, na svou dobu bezkonkurencni hratelnost, kdy u vyssich levelu nebyl problem hraci doba pres 1h na level! A pak to modifikovatelne prostredi, to nemaji ani dnesni hry. V magic carpetu slo posilat na nepriteluv hrad sopky, propasti, nicit mu hrad meteority a pak to zbesile poletovani a oznacovani many :-) Se divim ze do dneska nikoho nenapadlo udelat magic carpet 3. Dovedete si to predstavit s nejakym poradnym enginem, ty efekty? ty krasne modely draku a jinych potvor?
-
-
Jedině na Kickstarteru. V mainstreamu frčí hlavně zombie a střílečky...
-
To už si nemusíme představovat. Někdo na tom už nějakou dobu dělá:
http://store.steampowered.com/app/269610/ -
-
Takhle si teda nepředstavuju plnohodnotnej MC3 ...
-
-
Těžko čekat zázraky od hry na který dělá jedinej člověk. :D
Musíme bejt rádi i za málo, Pro mě je hlavní, že většinu prvků ze starých Magiců zkopíroval, dal to do ucházející grafiky a slíbenej je i funkční multi player, za dolar proč ne.
-
-
-
-
Jj, Descent byl boží... toho jsme se napařili dost... Klidně bych se taky kouknul na gamesplay pvního SS. To jsou za mlada pařil a bylo to dost tuhý... *1*
-
To byla svýho času famózní hra.
Gigantický levely, zběsilá akce, vysoká obtížnost, no paráda! A na tu dobu tam byla i úžasná umělá inteligence nepřátel.
Vlastně dodnes nechápu proč nikdo neudělal nějaký pokračování nebo napodobeninu. Možná to bylo tou neslanou nemastnou trojkou, kdo ví. -
Tyhle články jsou super. Jen se mi kvůli tomu množí hry, který si chci po letech zase zahrát. Vy snad máte smlouvu s gogem :-). V descentu a forsaikenu jsem nalital hodně hodin. Kvůli tomu jsem chtěl pořídit i miner wars, ale nakonec si asi znovu dám ty originály :-).
-
Chvalim praci, kterou delate, na vase videa se rad divam, ale to Pavlovo komoleni anglictiny je fakt na povazenou. Nazev hry rekl asi petkrat a ani jednou spravne. Tohle fakt nechapu, ze lidi co se tak dlouho pohybuji kolem her (ktere treba mne hodne pomohly s vyukou anglictiny) maji takove problemy s vyslovenim anglickeho slova.
Priste si, Pavle, aspon pred poradem napis slovicko do google translate a poslechni si vyslovnost od roboti zeny. -
OMG... to ste mi teda zase raz "rozmlatili" vsetky moje stare dobre spomienky *3*. Descent bola jedna z najvacsich klasik, podobne ako Doom a pod. V tomto pripade si dokonca spominam, ze som si v danom case zakupil graficku kartu S3 Virge DX, ktora paradoxne uz pri tychto starych hrach dokazala aspon ako-tak akcelerovat 3D grafiku... Specialne som pri tejto hre ZIIIIIIRAL JAK KRAAAAAAVA pri pohlade na uplne prve, legendarne "bilinearne filtrovanie"...
Wow... skutocne ste mi pripomenuli staru hernu klasiku, ktora skutocne stala za to... Pekne!!! *1* -
Kultovní hra z doby, kdy originalita a inovace nebyla hrám cizí...
-
ano v 95 roce jsem to hral na 14kovem monitoru s Fresnelovou čočkou ktera obraz zvetsovala uz nevim na kolik ale bylo to velikanske a s leteckymi joysticky thrustmaste vse zabudovane v pseodo kokpitu s vybrujici sedackou a ozvucenim 4 repro ... byla to total pecka .. kdo nemohl vyzkouset nepochopi kor ty joysticky thrustmaster .. fak pecka jenze to sem byl jeste mladej , krasnej a pozitivni ... dneska ty hry stojej zahowno :D
-
-
no v mem pripade byl descent prvni hra, kterou jsou v zivote zkusil s virtualni helmou.
-
zapomel sem dodat ... skoda ze to nekdo nepredela do full HD potazmo veskere tri dily nebo kolik jich bylo ... jeste je tu mam original na cd ...
-
-
Týjo descent sem nedávno hrál, ale dostal sem asi jenom do půlky pak už toho bylo moc, ani s tím rerem se to nemá přehánět. *3*
Ale jinak super hra a supr recenze.
A co takhle si dát příště Terminal velocity, taky dobrej challenge *1* -
pozeral som len asi prvych 5 min, vidim ze chlapik ma zdeformovane ovladanie fpssiek z dnesnych hier, ziadne uhyby nic, max pohyb dopredu a dozadu
nieje to kritika hraca, ale hier -
-
Však on taky říkal, že strafování nemá nastavený...
-