Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hm, vsetci basnite aka genialna hra to je, ...to nikomu nevadil ten debilny zaver?
    nikto to nespomenul
  • Hra to byla vcelku slušná, o tom žádná, ale jestli tohle označuješ za druhou nejlepší hororovou hru, to jsi jich asi moc nehrál. Silent Hill 4: The Room (pravděpodobně i ty předchozí díly), Call of Cthulhu, trilogie Penumbra, série Alone in the Dark, stařičká a slušně ujetá Phantasmagoria a mohl bych pokračovat.
  • Jack1947
    Je moc stará *2* , neměl bych na to asi nervy + ta grafika no.
  • x_ander
    Proč remake? Ta hra je perfektní přesně taková, jaká je.
  • Jack1947
    Psal jsem remake, až vyjde tak třebas i jo. (někdy)
  • Já na Undying vzpomínám jako na slušnou střílečku s pěknou grafikou. Horor to ale zrovna nebyl.
    Tu trochu napětí definitivně zabila druhá (horší) část hry na ostrově s mnichy. Klasikou bych to nenazýval.
  • CBU je dodnes u mňa v top fps. Bral by som nejaké pokračovanie alebo nejaký remake :)
  • Kampaň za mariňáka, to bolo niečo úžasné. Dodnes si vybavujem prvú misiu a strach sa pohnúť z miesta. FUUU
  • Vogon
    Super by byl i retro gamesplay Blade of Darkness, což mi připadaá, stejně jako Citizen Kabuto, skvělá a opomíjená hra. Nebo třeba Blackthorne(nebo Rock'n'roll racing), aby děcka viděly co Blizzard dělal před Diablem a crafty.
  • CBU naprosto výborná hororová hra ve té době, ještě dnes si vybavuji jak jsem se u toho bál, spolu s první Amnesií asi nejlepší hororové hry co jsem hrál.
  • A Darksider 2, Final Fantasy, Chrono Trigger, Škorpion v MK, Grim Fandango . Když na to přijde, tak se jich najde docela dost.
  • shefield2
    Dante's Inferno. *7*
  • Diablo 22222222222222222 :D
  • Skvělá hra. Ve které jiné hře používate jako zbraň kosu? *1*
  • CBU je druha najlepsia hororova hra aku poznam, hned po Realms of the Haunting.
  • GOGísek ukořistil cynickýho brita a ten po ně zrovna tuhle pecku teď recenzoval, mrkni na web
  • tak si to na GOGu kup a zahraj a nekecej :P
  • Slender představuje všechno, co je špatně na současnejch hororech - prvoplánový bafání, žádná atmosféra... já si horor představuju tak, že je člověk posranej i jen z toho, že někde stojí v rohu a nikde se kolem nic neděje... protože ví, že když někam pude, bude to tam peklo :D
  • dodneška vzpomínám na tu scénu, jak člověk utíká v tom hotelu a zavírá za sebou na dveřích petlice, to byl brutál!
  • a multiplayer bylo takový sluníčkovějśí Evolve - mínus ta vodní žena na skůtru.. skvělá hra! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit