Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vegen
    Fajn zavzpomínání, ale co takhle retro k Citizen Kabuto? :-) To byla taky velmi kvalitní hra, která byla také neprávem přehlížena.
  • "Stejně jako kdysi u Beyond Good & Evil se recenze i v případě Clive Barker's Undying předháněly v expresivním vyjádření chvály, jen aby hra komerčně zcela propadla."

Tak to jsem asi žil v nějakém alternativním vesmíru. Zrovna v Levelu to Undying dost slízlo za šablonovitost a neoriginalitu...
  • System Shock 2. Sice to není úplně horror, ale atmosféra je jedna z nej, co sem ve hře zažil.
  • Jo, u toho sem málem dostal infarkt. Co mě děsilo, že Alieni někdy nebyli vůbec slyšet, takže často přišel ze zadu a to byly šoky, člověk se musel furt otáčet. :D
  • Clive Barker's undying pro mě není retro, škoda že Jericho nedosahuje její úrovně, ale zase je to víc splatter *5*
  • Inquisitor
    Jo výborná hra, nejlepší na tom bylo, že hráč mohl umřít strachem nebo spáchal sebevraždu :)
  • https://www.youtube.com/watch?v=OlZTfQAQaoY
    Nádherná klasika *14*

Edit: Všimněte si toho, že tma byla skutečnou tmou.
  • Pro mne osobně nejlepší a paradoxně skoro jediná hororová hra, kterou jsem byl schopen i přes nesmírný pocit úzkosti dohrát. Vydat dnes nějaké důstojné pokračování, tak jsem jej schopen zakoupit snad za jakoukoli cenu.
  • Dagon
    Oooo, Undying. Tak na tuto pecku sa vazne neda zabudnut. Z hladiska atmosfery jednoznacne jedna z najlepsich hororovych hier. Dodnes si spominam, ako mi kompletne zamrzol usmev na xichte, ked som sa dostal do casti sidla, kde viali vo vetre zaclony na inak (tradicne) temnej chodbe... Ked tu zrazu sa rovnakym sposobom zacali vyduvat zaclony aj u mna v izbe (podotykam, ze som to zasadne hraval neskoro v noci)... Mno, ak si dobre spominam, prave v danom okamihu som hru pre dany den radsej vypol, inak by ma zrejme infarkt neminul.
    Skratka, Undying rulezzz!!! *14*
  • Pethulla
    úplně první Aliens versus Predator, konkrétně část za mariňáka
  • Jack1947
    Dobrej Retrogamesplej (další) zase jsem viděl něco co bych si zahrál ale kdyby vyšel např nějaký ten remake jinak skvělá práce a jen tak dál.
  • Jack1947
    Cold fear, Cryostasis ... nějaké ty nezávisláky.
  • Slender a SCP containment breach z nezávislejších vod
  • shefield2
    Call of Cthulhu: The Dark Corners of the Earth. U toho jsem měl hnědý poplach prakticky neustále. *1*
  • Deywik
    fps asi uz zadna...jinak nocturne, silent hill,dead space...jinak uz fakt asi nic neni.. :)
    PS: jeste me napada outlast z novejsich..
  • MidnighT91
    Nedokážu napsat jedinou atmosféričtější, horrorovou, fps. Snad první Fear, ale kromě toho mě jiná nenapadá...
    Jo ještě Condemned ten byl taky skvělej. Vás něco napadá???
  • Hanzales
    To jsem pařil jako ztěklý :) Jedna z mých nejoblíbenějších strašidelných her tehdy, možná vůbec nejoblíbenější :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit