Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: Pavel hraje klasickou doomovku Heretic
11.7.2014 | Redakce Games.cz
41 příspěvků
-
To byly časy, hned bych se vrátil, nostalogie úžasná.
-
Už se těším až Pavel vytáhne původní Blood. Výborná věc *14*
-
-
už by bolo fakt na čase, tá hra si to rozhodne zaslúži. V mnohých aspektoch je podľa mňa dodnes nepokorená.
-
-
Přesně!!! Blood by zasluhoval poctivý remake - měl nejzábavnější mulťák (sekundární módy zbraní, nářek hořících protihráčů, hrobnický hlas, fotbal s hlavami - prostě pecka!!!)
-
-
...super nepriatelia, dokonalá kolekcia zbraní (dynamit !!!), kreatívne a velmi dobre navrhnuté levely, čierny humor, kopec secretov, vysoká obtiažnosť, atmosféra. Tá hra je vpodstate tak dobrá, že nič podobne kvalitného v dohľadnej dobe nevznikne, o tom som presvedčený.
-
-
-
-
Pre tych, ktory maju radi klasiky na doom engine by som vrelo odporucil naozaj vyborny RPG mod Wrath of Cronos RPG (kompatibilny s Heretic, Doom, Hexen a Strife).
http://forum.zdoom.org/viewtopic.php?t=35846 -
-
tywole to vypadá dobře díky :D
-
-
Heretic jsem projel ještě coby dvanáctiletý kluk a dodnes si hodně pamatuji, byl to nezapomenutelný zážitek, multiplayer (který jsem s kamarády objevil později) pak byla taky sranda (hon na kuře)...
-
Nejlepsi "FPS" co jsem v zivote kdy hral. Bych nechtel ani videt kolik hodin jsem u teto hry stravil. Na svou dobu fantasticka, pro mne rozhodne lepsi nez doom. 2ka byla uz horsi, chtelo byto 3ku
-
-
já teda pařil i dvojku a přišla mi na svojí dobu jako revoluční počin, ale jasně, je to už jiný typ hry než FPS, přestože jsem pařil i tyhle dneska pro mladé hráče okolo 20ti prastaré hry mám nejradši sérii S.T.A.L.K.E.R., ale tyhle hry jako první wolfenstein přes heretica, hexena, doomy atd. určitě mají nesmazatelné místo v herní historii. Mě například bavil i Witchaven 2, dodneška někde mám originál cd :-)
-
-
Stejně jako když hrál Pavel Wolfensteina 3D, tak i zde mám dojem, že vůbec neví o existenci úkroků do strany pomocí altu, což je rozhodně chyba, protože to byl účinej mánévr šetřící zdraví.
-
-
tak je to už nejakých 15 rokov že :D
-
-
jedna z mejch oblibenejch her ,dodnes hraji jako coop na Zdaemon s dalsima fanouskama :)
-
Jó "vesničko má heretická", kdo si ještě pamatuje na recenci v Excaliburu?
-
Parada, to sou vzpominky. Atmosfera jakou sem do te doby u hry nezazil, hudba, prostredi, tohle je LEGENDA *5*
-
perfektny lets play! tusim prvy co som kedy dopozeral :) :D