Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: Pavel hraje klasickou doomovku Heretic
11.7.2014 | Redakce Games.cz
41 příspěvků
-
Pěkný gamesplay. Akorát na začátku trochu vadily ty zvuky, ale jinak jsem se bavil. Pro mě za mě bych zvuky v hrách klidně vypínal - pro mě je důležitý komentář redaktora a ten se podle mě v tomto případě dost povedl.
Doufám, že budete ve videích pokračovat. -
-
delete
-
Pro mě je to vlastně taky novinka, protože v té době jsem si o pc nebo jiném herním zařízení mohl nechat zdát. Ale zase jsem trávil veškerý čas venku, tak jsem o nic nepřišel :)
Sorry to neměla být reakce
-
-
Nebylo by spatne vytvorit treba FB skupinu, dat dohromady par hracu starych FPS a davat multiplayer Heretic, Doom,Blood,Duke etc..
-
-
To bohužel nejde, pokud vím, od win7 už není plně podporován IPX protokol :( (pomalu ale jistě se tyhle hry ztrácejí v hlubinách nekompatibility s moderními os)
-
-
A proto existuje Zdoom a Zandronum...
-
-
-
Hexen som nikdy nedohral, pretoze puzzly. Ale mozno nastal cas ho dohrat :)
-
To chcete říct, že se z Ravenů stali prodejný [cenzura sprostého slova - to aby mě redakce nezabanovala] pro Activision? Si ze mě dělaj [cenzura sprostého slova - to aby mě redakce nezabanovala]? Protože bych od nich viděl moc rád třeba Singularity 2. Vždyť i ten Wolf nebo Wolverine nebyly vůbec špatný hry.
-
-
Jo, je to smutný, sledovat, jak studio, co svýho času házelo jednu pecku za druhou, dělá něco pod jeho úroveň... *9*
-
-
Jsem si myslel že uvidím konečně Heretika v HD a zase nic :-(
-
Jak mam rad fantasy, tak heretic me nikdy moc dlouho nechytl, podle me se fantasy na FPS uplne nehodi. Souhlasim ze 3rd person Heretic 2 byl mnohem lepsi
-
Mám dojem že zpět k teleportu a jak se uprostřed otevíral ten sloup tak se nastřídačku otevírá ze dvou stran