Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejně jako když hrál Pavel Wolfensteina 3D, tak i zde mám dojem, že vůbec neví o existenci úkroků do strany pomocí altu, což je rozhodně chyba, protože to byl účinej mánévr šetřící zdraví.
    • maros.goc
      tak je to už nejakých 15 rokov že :D
  • Gameplay se mi taky líbíl, a hl. se mi líbilo, že Pavel řekl něco i ke hře, a tím jsem se něco dozvěděl.
  • maros.goc
    perfektny lets play! tusim prvy co som kedy dopozeral :) :D
  • Pěkný gamesplay. Akorát na začátku trochu vadily ty zvuky, ale jinak jsem se bavil. Pro mě za mě bych zvuky v hrách klidně vypínal - pro mě je důležitý komentář redaktora a ten se podle mě v tomto případě dost povedl.

Doufám, že budete ve videích pokračovat.
    • Inquisitor
      delete
    • Inquisitor
      Pro mě je to vlastně taky novinka, protože v té době jsem si o pc nebo jiném herním zařízení mohl nechat zdát. Ale zase jsem trávil veškerý čas venku, tak jsem o nic nepřišel :)
      Sorry to neměla být reakce
  • ješte že jsem v ty dobe nežil a nemusel hrát takový kraviny *3* lol to co je za grafiku *1* *7*
    • Pokud se nějakým omylem dohrabeš časem k děcku a bude po tobě, tak se připrav, že si podobných přitroublých hlášek z jeho úst užiješ dosytosti. Určitě budeš plesat radostí nad tím, jak tupého máš potomka.
    • Ještě větší škoda je že teď už žiješ :(
  • Parada, to sou vzpominky. Atmosfera jakou sem do te doby u hry nezazil, hudba, prostredi, tohle je LEGENDA *5*
  • up_er
    prej..jezis ja sem blbec...nebo nejsem blbec?:D:D
    dobrej gamesplay pavlovi to vylozene sedi, bavil sem se *3*
  • To chcete říct, že se z Ravenů stali prodejný [cenzura sprostého slova - to aby mě redakce nezabanovala] pro Activision? Si ze mě dělaj [cenzura sprostého slova - to aby mě redakce nezabanovala]? Protože bych od nich viděl moc rád třeba Singularity 2. Vždyť i ten Wolf nebo Wolverine nebyly vůbec špatný hry.
    • kubi-wan
      Jo, je to smutný, sledovat, jak studio, co svýho času házelo jednu pecku za druhou, dělá něco pod jeho úroveň... *9*
  • Hexen som nikdy nedohral, pretoze puzzly. Ale mozno nastal cas ho dohrat :)
  • šplouchání vody byl masakr! kde jsou ty časy .... :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit