-
Tak Silent Hill je naprostá legendička. U mě asi hra u který jsem byl nejvíc vystrašenej. Hráli jsme pěkně v noci s kámošem na sluchátkách a předávali si joypad (velmi ochotně:)) a báli se jít dál. Skvělá atmosféra, hudba a na svou dobu i grafika(mě se líbí i dnes). Druhý díl pro mě zárověn i nejlepší díl serie. Asi opráším ps2ku.
-
Nieco ine je nacrtnut pribeh a ukazat udalosti prvej tretiny a nieco ine takto spoilerovat. Retro videa pozeram rad a pravidelne, ale v tomto prezradili celu zapletku a este zacali detailne vysvetlovat vsetky zakoncenia - v podstate znicili herny zazitok kazdemu kto to nehral, vratane mna - tak dik.
-
Tyhle hry jsou pecka, ale dlouho mi trvalo než jsem se k tomu dostal.. byl jsem na to tehdá asi moc mladej, než abych to hrál! *4*
-
Petr místo Pavla - kéž by to tak zůstalo. Já ten Dobrovského pseudo "humor" prostě nějak nechápu. Nic ve zlém, prostě je to tak.
-
-
Dal jsem "Nesouhlasim." Ale nesouhlasim tak moc, ze to jeste radeji v komentari. Polacek misto Pavla? Neco takove ani nevyslovuj, priserna predstava! Bez Pavla bych na pulku videi ani nekoukal, zatimco kvuli Petrovi na pulku videi radeji nekoukam. Snad kazdy pochopi ten rozdil.
-
-
je to vskutku sophiina volba, ale kupodivu se polacek pri hrani uvolni a je mi podstatne prijemnejsi nez treba ve fight clubech, kde pokazdy vypada otravene az nucene
-
-
on trpi takovym tim syndromem profi speakeru
velice rad sam sebe posloucha, ale o neco rychleji mluvi nez mysli, takze pak casteji placne blbost -
-
Blbost plácne občas každý, v tom problém nevidím. Mě osobně iritují ty výlevy na úrovni pětiletých dětí.
-
-
-
Zdá se mi to, nebo je Ojelník zrzavější než kdy dřív? *2*
-
-
Už nemá vůbec žádnou duši.....Tvl. být zrzavej znamená vynikat. Bez ironie.
-
So stupid joke. Go kill yourself.
-
-
Zdravim lidicky, pamatuju si to taky presne, totalne desiva a ponura atmosfera, vsude strach, vsude smrt, zvlastni hrdina v popredi pribehu a jeho velice jina manzelka Mary v Silent Hillu, s trosku jinym jmenem, co asi chtela, kdyz byla tak tri roky mrtva? :D Bylo mi 18 kdyz jsem tohle sileny psycho rozjel na Geforce 2 MX :D Za mne je Silent Hill 2 nejzajimavejsi dil ze vsech Silent Hillu! Super je i jednicka, ale byli tam tak ujety postavy jako ve dvojce? Nebyli! Trojka byla hodne desiva, ale ten pribeh mi neprisel az tak moc sympatickej a ctyrka dejme tomu, to taky nebylo spatny, ale u ty dvojky, sem se obcas opravdu neudrzel a nejaka ta slza sem tam ukapla, kdyz jsem se dozvedel na konci SH2, ze si svou mazelku vlastne James zabil, a zapomnel na to! Tohle me tenkrat fakt rozsekalo a moc dekuju klukum z redakce, ze se zrovna do dvojky trefily :) Super, dik!
-
-
Většinou se píše u takových informací SPOILER
-
Děkuju, zrovna jsem si to chtěl po shlédnutí zahrát :D tak počkam až zapomenu, že to vlastně vím... *16*
PS: Neuraž se, ale spoilerovat se tu dá i inteligentně -
-
Ja vim, to vis uplne sem se tam v ty dvoce zase videl :D ze ji zase parim, sorry, pojal sem to trosku emocne a nepremejslel :D :)
-
On to rekl i Honza ve videu hele :)
-
-
-
Dá sa ešte niekde zohnať originál?
-
-
google.com
-
-
Atmosférou, vizuálním zpracováním, vynikajícím pŕíběhem, ale především nepopsatelným soundtrackem je toto umělecké dílo naprostà śpička. Opravdu klenot. Ze scény, kdy Pyramid head zabil Marii jsem byl hodně dlouho v prdeli.