-
Má to jeden háček, to mrkání vám už zůstane. Na druhou stranu je paráda vidět svět konečně ve 3D :-D :-D :-D Ufouni se musejí smíchy obracet v talířích jestli tohle viděli.
-
to bych pak nestihl ani shlidnout starou reklamu a usnul pri ni *1* *1* *1*
-
jasně, ve spojení s KineTIKEM bude tahle mrkací 3D realita naprostá bomba *1*
-
to je magor :D
-
Třeba mě považuj za vrcholně naivního, ale já se tomu nejen směju, já tomu i věřím. :)
-
Jestli bylo cilem vyvolat smesnou diskusi, a donutit lidi at si trapej mozecky rozebiranim zbytecnejch detailu, zatimco prehlizej snad NAPROSTO EVIDENTNI p**oviny .... tak uspech : ))
Tolik zmatenejch vedcu se tu asi dlouho neseslo : D -
jo! trapnej íránskej pokus, jak zničit západní kulturu..
-
no tak niektore komentare su tu lepsie ako to video,eviem ako tomu chlapovi,ale mne by to mrkanie pri hrani vadilo,ale aspon sa ludia zasmeju
-
by mě zajímalo, čim se nadopoval :D
-
Haha autorovi clanku by sly teda nakukat pekne kravoviny kdyz spekuluje o tom ze by to mohla byt pravda :D naivka hehe
-
jn spartne sem se vyjadril, spis sem chtel poukazat na to ze po elektrickem impulzu se vlakna ve svalu smrsti a pak uvolni. Nedela to clovek tim ze by se soustredil na tomrknuti, otevrit a zavrit oko , ale elektricky impulz, proto ta neuveritelne silena rychlost mrkani.
-
ani mrk nazmar! mrkání si rozvracet nedáme!
-
Nepochopení davem je známka géniality, teď se mu smějete, ale do roka bude takhle mrkat celý svět.
-
to je ahmadinedzab na tom videu? :)
-
Kolik to bude stát ? *1*
-
V životě jsem se tolik nenasmál *1*
-
Celý video jsem čekal, kdy mu z toho mrkání exploduje hlava a ono nic :-(.. No v každym případě to spíš vypadá, že chtěj princip brýlí (přepínání obrazů levé/pravé oko na hodně rychlé frekvenci) nahradit mrkáním ("přepínáním očí") :-D..
-
Koukám brzy se HC hráč nepozná jen podle hranatých prstů, ale i svalnatých víček. *1*
-
Velmi, velmi, velmi orginální fake.
-
doufám, děcka, že se v tomhle vidíte
http://www.youtube.com/watch?v=VTbYUd1jUc4