-
Jasnej vtípek :D Podle mě to mrkání udělali přes pc :D Protože tohle není možný :D
-
-
Měl si to dát na ramena a možná by začal lítat :D
-
Zbytecny, je to proste dobrej mrkacek *3*
-
-
to já bych chtěl zase vidět celé kino takto mrkajících lidí :D
Taky mně dostalo, jak to jakože zapl těmi ovladači, synchronizace s frekvencí 3D obrazu žádná :) Taky mu ty oči občas "blikaly souběžně" to musel být křišťálový obraz :)
Ne jako joke náhodou dobrý, taky jsem se náramně pobavil, to né že ne :) -
ked to spusti vypada jak magor.
-
LOL :)) krasne
dufam, ze si s tymi ovladacmi v tej serverovni nevypol klimatizaciu :D -
-
jo no, ze jsou to ovladace od klimy mne taky napadlo jako prvni :)
-
-
U videí s matkami sledující Dead Space jsem se nasmál, ale tady jsem se smíchy skoro počůral. Tohle už mi nedělejte.
-
Me uz jenom docela do tela dava to jak video zacina a za nim jsou fajne štafle :DDDD cele video zacina proste hrozne komicky, kdy typek zacne srandovnim akcentem, blbe se usmiva a jeste ma za sebou stafle :DDDD Smal jsem se od startu do konce a kdyz mu zacali vicka skakat nahoru a dolu, tak to uz jsem byl pod stolem. Ovsem pokud je na tom neco pravdy failnul jsem tady ja. *12*
-
To musi byt vtip ne :D, na jednu stranu asi by to fungovalo, ale.... co vysichani oka kvuli takhle rchlemu mrkani, nemuze to byt jeste vic neprijemne nez ty bryle?
-
Snad tomu nekdo neveri? Uz sem zavolal Chocholouskovi, si pro nej jedou *2*
-
-
Třeba mě považuj za vrcholně naivního, ale já se tomu nejen směju, já tomu i věřím. :)
-
-
samozřejmě že je to nesmysl. takhle by člověk nic neviděl, oko by se nestihlo ani pořádně otevřít, minimálně 50% času by stejně viděl tmu, takže smysl žádný. patrně joke.
-
Už teď je vymyšlená obrazovka, která umí zobrazit 3D bez brýlí a člověk u toho nemusí mrkat jako magor. Je sice malá a pekelně drahá, ale mrkacím záchvatem mě teda už frantíci neosloví a navíc si myslim, že to bude určitě nezdravý.. :-D