Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blue.Shark
    Tenhle film má potenciál dokázat velký věci, a to nejen pro warcraftí značku, ale i pro filmy podle her obecně. Přeju úspěch a doufám v epickou řežbu ve stylu Návratu krále.
    • epických řezeb je ve filmech dost a dost. hobití trilogie tím trochu trpěla. mě spíše zajímá příběh. byť nemám moc rád hru o trůny, ale tam se ukázalo, že fantasy nemusí znamenat jen obrovské bitvy, ale i intriky, vztahy a příběhové zvraty.
      • Blue.Shark
        Zrovna Hru o trůny bych nechtěl zmiňovat, protože literární předloha oplývala desítkami vcelku krvavých bitev, na které tvůrcům seriálu nevyšel (a ani nemohl vyjít) rozpočet. Vím ale, co máš na mysli, a přesto musím tvrdit, že epické bitvy a propracovaný příběh se rozhodně vzájemně nevylučují - Steven Erikson by mohl vyprávět a G.R.R.M. nakonec taky :)
        • tak určitě. ale popravdě knižní předloha got nemá zas tak velké bitvy oproti třeba tolkienovi, respektive nebyly tak stěžejní pro vývoj celého příběhu. a určitě souhlasím, že se to nevylučuje. když znovu zmíním hobita, tak i když tam ty bitvy byly, tak byly propleteny minipříběhy jednotlivých hrdinů. v tom byl jackson vždycky dobrý,
    • želmův hleb...
  • Trosku jsem se bal ze tam bude klasicka zapletka dobro vs. zlo coz by me jako hordaka moc nepotesilo :D
  • Me jen prekvapuje, ze se studiu nepodarilo ziskat jakozto autora hudby aspon jedno z autoru originalu. Bez Jasona Hayese, Russella Browera nebo Dereka Dukea strati film hodne na puvodni atmosfere sveta Wow. Ne ze by byl Ramin Djawadi spatny autor ba naopak, ale puvodni hudba wowka pro mne je 50% celkove atmosfery sveta Wow.
    https://www.youtube.com/watch?v=XeRclgRRJeY
    • kostejnesmrtelny
      To já bych klidně přitvrdil, Djawadi je nevýraznej rutinér, kterej se za celou dosavadní kariéru zmohl na jednu dobrou znělku k seriálu a měl dávno upadnout v zapomnění. Tak ňák jsem doufal, že se o OST opravdu postará Blizzard sám - lidí na to má dost, orchestr taky a třeba OST k aktuálnímu datadisku WoW je epesní. *13*
    • tomocz
      Jo, Djawaldi se zatím moc nepředvedl nikde. Jediný snad, co se mu povedlo je znělka ke GoT, jinak je to bída nevýrazná :(
    • Naprostý souhlas - https://www.youtube.com/watch?v=NhrxGCMzRL0 např.
  • BoB.2
    Já chci vidět trailer co byl k vidění na Comic-Conu *13* *13* *13*
  • no teda takže režisér má asi alespoň minimální potuchy a příběhu :D .
    • sám režisér je velkým fanouškem hry, stejně tak jako plno herců. Např. Robert Kazinsky, který mám dojem bude hrát orgrima, hraje wowko od tbc...myslím že tam jsou lidé, kteří ví co dělají :)
      • To že je někdo fanouškem nezaručuje že ví co dělá (viz. J.J. Abrams)
        • Eh? J.J. Abrams dokázal znovu vzkřísit Star Trek i pro nové publikum. A Star Wars také nevypadá špatně. Kdyby existovalo více takových progresivních režisérů a povedených restartů / sequelů, bylo by to jen dobře.
  • Princ.Jablon
    Řešíte tu ptákviny...Rusové? USA? Politická korektnost? Černobílé rozložení příběhu? Pokud to bude jak se naznačuje, tak jsem rád, že tam bude vidět i příběhová část orků...film stylu osvícený "amík" kultůrně snídající u rodiny nepřátel a krvežíznivý bestiální němec vraždící důchodce bylo již dost (koukám směrem k tobě Fury)...o nějakou politickou korektnost tu vůbec nejde, spíš jde o to, že pokud s tématem plánují něco víc (další filmy) tak potřebují trošku silnější příběhovou základnu než že banda zelených rváčů vtrhla do láskou překypujícího Azerothu a hnusně ho drancovala, neznalým musí nastínit příběh universa...já se musím přiznat docela těším, kvalitníchfilmových fantasy není moc a po tom, co se ukončil hobit nějak není na co se těšit (tajně doufám, že se už alespoň dělá na filmu s tématem LOTR: Second Age kde dostal přes koule Sauron prvně od Isildura a nebo Silmarillionu(Sauron je sr*č oproti Morgothovi)...
    ...takže ať už to dopadne na snímek podle hry kvalitně (v což doufám) a nebo to bude jen vyefektovaná píčovina jako Avatar...tak se celkem těším až usednu do kina a zavzpomínám na dětská léta, chmury mi přináší akorát to, že jestli někdy vznikne film na motivy pro mne milovaného druhého dílu a následně trojky tak už budustarej dědek
    • to jsme tu scénu pochopili asi každej jinak, mě přišlo že na tu osvícenou snídani u nepřátel šel proto aby si mladej za*ukal *1*
  • No orkové nejsou vyloženě špatní. Jsou to bojovníci, kteří ale byli přivedeni do světa lidí Sargerasem. Sami jsou prostě bojechtiví členové různých kmenů, mezi kterými bují rivalita a války. Lidé a jiné rasy jsou ale stejní. V takových věcech doporučuji přečíst si knihy a doplnit si příběh, stojí to za to :). viz. příběh Medivha.
    • já ty knihy naopak vřele nedoporučuji, je to příšerný brak *4*
      • od Richard A. Knaak jsou dobre, zbytek je pruměr a nadprůměr
        • no Richard A. Knaak ma na kontě nejhorší warcraft knížku a to Noc draka která v debil*osti, zbytečnosti a tuposti předčila Kruh nenávisti minimálně o 2 třídy :). Jinak taková válka prastarých pro toho kdo to universum má rád je k nezaplacení.
          • Dodatek - ve Vládci Klanů je popsaný příběh Thralla, a je vidět, jací šmejdi byli někteří lidi, proti orkům a samotnému Thrallovi.
          • Christie Golden má fajn příběhy. Třeba Arthase snad psala ona. Každopádně nejlepší mi přišel poslední strážce - což je právě o Medivhovi. A například ve Zrodu Hordy se právě ukazuje, jak žili orkové předtím, než se dostali do Azerothu. Že žili jako lidé, starší si povídali příběhy u ohně, chodili na lov, kromě bojů mezi kmeny to nebyli žádní krvežízniví ultra vrazi. Pokud to film ukáže stejně, bod pro něj.
  • Těším se jak malej harant na lízátko :D
    Hrál jsem od Warcraftu 1 po 3 pak WoW do WOTLK po té pauza do Draenoru
  • Takže oni chcou v tom filmu obhajit krvežíznivé vraždění orků, vypalování všeho živého a zotročeni draku? tak to jsem ku*va zvědav jak to chtěji udělat
    • No jak se dívám na mé zmínusování, tak koukám že "multikutil" propaganda je úspěšná a sluníčkáři jsou nadšeni. Holt je třeba chápat že orkové za to nemůžou, to jen bylo pár extrémistů, kteří byly vlastně i tak hodní. Prostě pohoda. Jako člověka by mě určitě zajímalo za stávající situace we Warcraftu 1, co k tomu orky vedlo. Určitě. Zdejší bando, vy se mi snad zdáte.
      • Princ.Jablon
        Jestli by tě zajímalo, co je k tomu vedlo co takhle si o tom přečíst...(?) *8*
        • knihy přečtene mám, a ty mi přidaly jen důvody navíc
      • Blue.Shark
        Každá ze dvou i více stran konfliktu vždycky sleduje nějaký cíl. To je prostě fakt.
      • To byla prece jen mirumilovna invaze *15*
  • Citim patos ve stylu Avatara. Snad se mylim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit