Přejít na výpis diskuzí
Řezník s motorovkou na videu z hororu Evil Within
30.9.2013 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
No puvodne jsem se spis tesil na neco vic ve stylu Outlast nez jen dalsi hororovy strilecky. Ale spatne to nevypada ani tak.
-
Mimochodem, na streamu byl ještě začátek videa. Pokud omluvíte trochu problémů spojených se streamem, tak uvidíte i příchod do blázince. :) Titulky by me.
http://www.youtube.com/watch?v=2ZX2mkn0VwU -
A do perdele. Kombinace remaku RE1 a RE4? To si dám. Atmosféra se dá krájet, střílení zombíků na jedničku. Beru. Upravte hopsání po schodech a ukazatel zdraví a jdeme do toho :)
-
Aha, to mě nějak minulo. Díky díky.
-
A to byla spise mensi hra, tohle ma byt plnohodnotny AAA titul. Tudiz se ceka minimalne to a taky to bude trochu na jiny zpusob.
-
A pak tu nema bejt porad jen flame a lidi ti jeste davaj pluska
-
jsem zvedavej jestli to bude aspon tak husty jako OUTLAST, protoze ten nasadil latku hodne vysoko
-
video me hodne zaujalo, atmosfera na me ucinkovala, styl hrani mi pripominal residenty, reznik na zacatku zase texasky masakr a holka na konci neco z kruhu rizleho silent hillem:) bohuzel konzole ej tam znat a to je skoda, ten kordor tam asi bude hodne patrnej ale tak pokud by se hra drzelo stejne atmosfery tak si ten koridor rad projdu.
-
nebol by to den bez PC dem*nta na Games.cz...
-
Takovahle hra je proste potreba jako sul, konecne neco co rozviri pochybnosti nad pravym nefalsovanym horrorem. A vydesi snad vsechny hrace a ty ktery to treba jen zkusi ze zvedavosti. *3*
-
Nevim jak u teto hry, ale nekde to jde a nekde ne. Treba v multiplayeru killzone 3 nebo treba v gunslingerovi s tim problem nemam, ale kdyz jsem hral demo pribuzneho RE Relevations, tak jsem se trefit taky nemohl.
-
Tvoje druhá věta mě vystrašila víc než ten trailer.
-
nevim nevim ale vidim to jako další pokracovani RE
-
Tak já se vždycky, když si čas od času pustim konzoli, rozčiluju, jak je možný, že se nemůžu tim gamepdem trefit ani do vrat od stodoly a vona je to asi featura, která má představovat výzvu pro hráče a je to naprosto standardní věc. Tak to jsem hned klidnější, doteďka jsem si myslel, že s tim neumim...
-
Pěkné pěkné jen bych měl jednu malou výtku. Nepochopil jsem proč střílel zombíky do kotníků a když se zomboň skácel definitivně mrtvej tak to tu hru dost znehodnotilo. Doufám že to vývojáři napraví. Horor jsem si už dlouho nezahrál.
-
V metr a pul siroky chodbe obehnu dvoumetrovyho typka, kterej ma v ruce motorovku ?? *15* No mam vytlem
-
chlape ale aky skvely pocit z toho potom maju :D
-
všude píše co zmačknout predmety sviti nepretale jen čekaji než je zabijete ty vole to pro koho tyhle hry delaji? to je tak lehke že už mužou hrat fakt všichni http://i.imgur.com/ggmDx.jpg *1*
-
jo z metru se tolikrát netrefit to je ostuda *1*
-
Ještě že se to neškube, to jen tvůj počítač nezvládá přehrávat video. *2*