Přejít na výpis diskuzí
Richard Hilleman z EA: Hry jsou příliš komplikované
26.9.2013 | Ladislav Loukota
81 příspěvků
-
:-D Ten vlasatý pán by měl okamžitě přestat čichat toluen. Hry že jsou složité? Povětšinou mačkáme 1-3 tlačítka. On by asi rád, kdyby se hry hrály sami a hráči seděli jen tupě před bednou bez možnosti interakce. Upřímně mi vyhovovali hry před cca 10 lety, kdy alespoň nutily hráče zapojit mozek. Kam se hrabou všechny dnešní RPG na sérii baldu´s gate....
-
Ondřej Hejma herní scény.
-
Mě zabíjí :D
-
Jedna stará kočičí moudrost, která se sem teď moc hezky hodí, říká:
„Co to sakra meleš, ty vořechu?“ -Kocour (RD)
A jedno klasické EA video pro pobavení:
http://youtu.be/e-LE0ycgkBQ -
to asi nejsi na games.cz diskuzích mod dlouho *1*
-
ale zas ne takoví co ti budou dělat nový mapy, zbraně, vehikly a mody do Battlefieldu, kdo by pak kupoval ty DLC
-
Co je to pro Panička za hipika ? *8*
-
Jasně, že se mu tak líbí modeři - ty nikdo nemusí platit
-
jo, ale z tech 4 tlacitek jsou jeste vyhradne pro pohyb v menu *6*
-
Richarda na hodinu propustit a donutit nástup na odvykací léčbu, měl by podstoupit vyšetření u psychiatra, tak rozvinutou formu retardace jistě ve své praxi ještě neviděl. *8*
-
at jde se zjednodusovanim her do hajzlu :D
-
Tak logiku to ma. Casy kdy PC hrac byl jedinym cilovym zakaznikem a to ze ovlada pocitac bylo jakymsi predpokladem urovne inteligence jsou daaaaavno pryc. *1*
Dnes diky konzolim a dotekovym platformam se ke hram dostava stale vice lidi, kteri ani nejsou schopni napsat zivotopis ve wordu. A tato cilova skupina neustale posiluje, mozna uz tvori vetsinu hracu. Pro takoveto existence je idealni hra, ktera nepotrebuje vice nez 4 tlacitka. Musime si uvedomit ze prumerne IQ lidske populace se pohybuje na urovni 99 - 100. To je v podstate kategorie "blbec". No a protoze se pocitacove platformy priblizili v zajmu vetsiho uplatneni teto cilove skupine, logicky se tomu prizpusobuje i herni prumysl. Ja myslim ze na hrach je to velice dobre videt. *3* -
Koukám, že redakce si ten původní článek vysvětlila ale HODNĚ po svém.
-
A vzpomněl jsem si ještě na starší díly Civilizace, kde měly manuály dokonce přes 200 stránek.
-
Chudáčku, co ty jsi dělal v dobách, kdy jsme všichni pařili Hind, jehož manuál měl tuším kolem 100 stránek.
-
Nejlepší je, když někdo nazve hráče CoD blbci a pak jde hrát Counter Strike :-D
-
me tak nejakej hipik od EA (co dela sportovni hry) bude vykladat co je na hrach kompliklovany ...
-
Pravda, hezkej příklad zjednodušení, a jak to dopadlo? Katastrofa, DA2 jsem hrál jako fanoušek prvního dílu, bylo to hrozný, řadová rubačka.
Po přečtení toho co ten hipík vyzvracel se tomu jak to dopadlo ani nedivím.
Doufám že to lidi jednou přestanou kupovat. -
http://www.youtube.com/watch?v=zs1IKZv8YyY Velice komplikované...
-
To je nejake cernobile. Snad je tu prostor pro oboji. Mne se libi hry jednoduche i komplexni. Treba novy xcom je doslova trapny ve srovnani s jeho predchudcem a presto tomu spousta lidi tleska. Na druhou stranu, k doomu mohu i po letech sednout a zacit rovnou hrat, u rage uz tapam kde co a jak a chvili trva, nez se dostanu do hry. Verim, ze pro lidi, kteri nehraji kazdy den, ale jen obcas, treba jednou za tyden az dva to pak opravdu je problem. Mne nevadi, kdyz se musim nejakou hru naucit hrat, protoze ma komplexni pravidla, ale chapu, ze spousta lidi si chce sednout a hned se jednoduse bavit a chapu, ze tito lide maji znacnou ekonomickou vahu, mozna jich je dokonce vetsina a vydavatel zamereny na mainstream to musi respektovat. Takovy vydavatel samozrejme nemuze oslovit herni fanousky, kteri se sdruzuji kolem hernich webu.