Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To on je příliš komplikovaný, nedokážu pochopit jeho logiku.
  • vzdyt ma pravdu kolikrat musím cist slozite manualy abych vedel vubec co mam delat a ovladat hry celou klavesnici, tohle je dlouhodobe neudrzatelne. treba nedavno jsem si stahnul europa universalis a tam jsem nebyl schopnej dohrat ani demo *7*
    • Chudáčku, co ty jsi dělal v dobách, kdy jsme všichni pařili Hind, jehož manuál měl tuším kolem 100 stránek.
      • A vzpomněl jsem si ještě na starší díly Civilizace, kde měly manuály dokonce přes 200 stránek.
    • Veskoslav
      Bobátko Joe. A co jsi proboha čekal? EU patří mezi nejtěžší hry a "lidé" jako ty to muselo minout pěkným obloukem. Mimochodem, pakliže si nezvládl ani tutorial, který tam je, tak je mi Tě upřímně dost líto. Ale nebuď smutný, CoD tu vždy byl a vždy bude pro Tebe. Protože i takový Mortal Kombat je podle mě na tebe příliš složitý:)

P.S: Joe, zkus Dragon Commander. To je hra, která ti dá jasně najevo, že blbouni jako ty, nechť se vrátí ke špatnému trolování a hraní Hello Kitty a Hello Pony:)
      • Jack1947
        Joe , je nic jineho nez jen nespokojeny troll a dava to patricne najevo nim bych se ani moc nezabyval.
    • Ta hra taky neni pro lidi co mají iq pod 90
    • Že ti to za to stojí se takhle veřejně ztrapňovat. *1*
    • Inquisitor
      To se docela divim, že jsi to vůbec dokázal spustit.
    • Běž si zahrát Cod prosimtě ty děcko ...
  • To je nejake cernobile. Snad je tu prostor pro oboji. Mne se libi hry jednoduche i komplexni. Treba novy xcom je doslova trapny ve srovnani s jeho predchudcem a presto tomu spousta lidi tleska. Na druhou stranu, k doomu mohu i po letech sednout a zacit rovnou hrat, u rage uz tapam kde co a jak a chvili trva, nez se dostanu do hry. Verim, ze pro lidi, kteri nehraji kazdy den, ale jen obcas, treba jednou za tyden az dva to pak opravdu je problem. Mne nevadi, kdyz se musim nejakou hru naucit hrat, protoze ma komplexni pravidla, ale chapu, ze spousta lidi si chce sednout a hned se jednoduse bavit a chapu, ze tito lide maji znacnou ekonomickou vahu, mozna jich je dokonce vetsina a vydavatel zamereny na mainstream to musi respektovat. Takovy vydavatel samozrejme nemuze oslovit herni fanousky, kteri se sdruzuji kolem hernich webu.
  • vyznieva to trochu paradoxne ked naopak v poslednej dobe sa kritizuje pravezjednodusovanie hier koli msovosti a konzolam. Ale ja som to pochopil tak ze hry sa dost zjednodusuju v designe alebo hernych postupoch a naopak su zbytocne prekomplikovane v hernej mechanike. A niekedy mam pocit ze niesu ani prekomplikovane ale tazko nelogicke, ale to sa netyka len hier. Skor tak nejak chyba zlata stredna cesta. Bud tu mame uplne tupe a jednoduche hry, ktore sa pomali hraju same alebo potom rozne uber zalezitosti ktore aj ked niesu simulatorom to dost prehanaju.
  • Co je to pro Panička za hipika ? *8*
  • TheGGG
    Pán se vyzná, zřejmě v jednom kuse zčaflej. Nevěřím mužům s dlouhými vlasy.
    • hovori clovek, co ma v profile Lenina Biebera s lyziarskymi okuliarmi.
      • Jack1947
        Nebo... z osobni zkusenosti ... kdovi... *7* *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit