Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED

    Jasne ptž plynovej pedal, nebo grip na motocyklu se da porovnavat s gumenejma tlačitkama na konzolových ovladačích -oujeeee- tak bacha aby sis nepremačkl gemepad šmoulo pudeš rychlejc !!

  • Hra je pěkná, ale i v realism nastavení je furt dost arkádová. Nevím proč v realism prostě neudělají pořádně reálnou, a arkádové nastavení nechat pro ostatní. Stejný problém i u předchozích Ride her. Nevím proč v promo videích mluví o teplotách pneu a podobných detailech, když zavřít úplně plyn v náklonu, nebo jet moc pomalu a hodně se naklonit je větší problém, prostě základní fyzika. A ježdění po trávě by mělo být podstatně těžší.

  • Ale kdo Ride hraje tlačítkama na klávesnici?? Tohle se hraje na
    konzolových ovladačích, které mají plynulou regulaci stisku tlačítek. A
    jsou také ovladače se senzorem náklonu, což mi přijde na ovládání
    motorek nejlepší.

  • jack
  • ALHAZRED

    No a to je presne o tom, že tlačitklama sa to proste hrat neda ! Auta hraju s volantem, ptž plynovym pedalem mužu PLYNULE pridavat plyn !!

    Jesli stlačim tlačitko a automaticky dam plnej ! sem v pruseru, ať si kto chce rika co chce, takto sa to jednouducho hrat NEDA,  a cely je to paskvil ! Dokud nektko nevymysli volant pro motorky, se mnou nepočiteje. Sam sem jezdil KAWASAKI - ZX9R  vim moc dobre o čem mluvim...

  • uher

    Ne.

  • jack

    V recenzi zmiňované ulítávání zadního kola, které je vidět i na spoustě videí, mi přijde hodně nerealistické. Po takovém "ulítnutí" v 99% následuje velmi nebezpečný highside a jen ti nejlepší to dokáží občas zachránit. Hra tohle dělá na denním pořádku.

    Také mi chybí informace, zda byla recenzovaná verze s nedávným patchem, který prý hodně mění fyziku (někdo říká k horšímu). 

    Nakonec je mi líto, že ve hře není TT trať na Isle of Man. Jen Southern 100 .

  • Má Dualsense ve hře stejnou funkcionalitu na PC jako na PS5?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit