-
zrovna v planetside je f2p skoro neviditelne, pravej opak p2w
-
Tedy, nechci vidět tu jejich "Next car game". *11*
-
Tahle diskuse je dost negativní teda :D není tady ani jeden ++ *1* *1*
-
No, podle toho co jsem se docetl v recenzi to bude perla. Kdo utece vyhraje.
-
No... jak se to vezme... Auta moc nehraju. Spíše vůbec. Ale vím jak Free to play hry dopadají. Zkoušel jsem jich spoustu a u žádné jsem nezůstal déle jak 4 hodiny. Zkoušel jsem World of Tanks. Nebavilo, World of Planes. Nebavilo. Planet Side 2 taky nebavilo. Asi pro mě nejsou F2P hry určené. Ale někoho baví a zůstanou u toho. tento Ridge Racer je fakt blbost. No přiznejme si to... Čelní náraz v rychlosti 200 km/h do protijedoucího auta a nic se nestane... Nebo když vletím do betonového sloupu a ani škrábnutí ? A když najedu jenom přes blbý obrubník a někde se tuknu okamžitě letím vysekaný jak nevím co ! 3/10 je naprostý souhlas... nepřináší to nic nového, platit za opravu auta reálnými penězi ( po nějaké době až vám vyprší 50 klíčů ) a grafika na dnešní dobu taky nic moc... Prostě se to nepovedlo. Snad příště. I když možná radši už ne *15* ...
-
-dpč :D to snad ani nejde ne ?? leda že by na tom dělali ti sami lidi akorat pod vlivem :D :D
-
strasny, Ridge Racer dopadl ještě 1 000x hur než NFS...
-
S fyzikou a křehkostí auta souhlasím. V plný rychlosti a driftu narazim bokem auta do betonu, pohoda, malý čelní náraz a auto je na šrot. Strašná rychlokvaška.
-
Vidim 3/10 a vim , ze to zkouset urccite nebudu takze kdo byl , je na pochybach uz nemusi s klidem to muzete prejit a dalsi Unbounded opravdu nechci. *3* *15* *4*