Přejít na výpis diskuzí
Rift je další MMO, které přechází na free-to-play
15.5.2013 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
Kdy zeto ma byt ten prechod na F2P ?
Myslite si, ze WoW bude take nekdy v blizke budoucnosti F2P ? Cetl jsem, ze za polsedni 4 mesice pokles o 1,5 mega hracu na 8,3 mega platicich hracu, vzpominam si doby, kdy hra mela pres 12 mega, apropos kolik hracu jeste musi presta hrat WoW, aby doslo ke zmene ? -
-
Wowku muže klesnout hracska základna o další 2 miliony a sefove blizzardu si pořád mužou prachama utírat řitě... To než bude F2P tak si počkáš... Pokud za pár let bude ten jejich Titan, tak nedaj WoW zdarma a nepřipraví se tak o potencionální platící zíkazníky Titanu
-
-
Prave ze si take myslim, ze to bude F2P jen kdyz budou mit na sklade jine lepsi MMO i kdyz oni v blizzardu tvrdi, ze si tyto hry nemaji konkurovat, kazdopadne moc jim to neverim.
-
-
Možná si nebudou konkurovat ale lidi pořád budou mít jen omezenej čas na paření a pokud bude WoW zdarma, budou hrát spíš to, pokud Titan nebude vyloženě revoluce... Přiznejme si totiž, že i přes velikej hate na WoW je to povedená hra(nehrál jsem to už od konce Cata teda) a zadarmo by to trhalo rekordy...
-
-
-
-
Tak to som rad ze nie som vysokoskolak pred skuskam... Najprv Neverwinter a teraz f2p Rift. Heh to budu dlhe noci.
-
-
Tak zrovna Neverwinter jsem si par dnu vyzkousel, ale naprdel jsem si z toho opravdu nesedl, proste jen dalsi tuctovka z mnoha.
-
-
Rift mě bavil, když jsem přestal, bylo to proto, že jsem už neměl čas a nebavilo mě platit kvůli pár hodinám týdně pokud vůbec...rád se do něj opět zakousnu až mě přejde neverwinter, ale snad to nebude moc brzo ;)
-
https://www.youtube.com/watch?v=rY0WxgSXdEE
-
Píšu to vždy k nějakému Rift článku *2* , ale tohle je fakt jediné MMORPG kromě WoW u kterého jsem vydržel dlouho a bavil se... Rozhodně každýmu kdo dostane chuť na podobnou hru doporučuji
-
-
Takze rikas, ze se mam pustit do testovaci jizdy, jo?:)
-
-
No mě to fakticky bavilo. Nevím jak to teď bude veverzi F2P osekaný, ale když jsem si to platil bylo to opravdu povedený a hlavně neokoukaný... Myslim že když je to zadarmo tak bys to měl určitě zkusit, za to nic nedáš..
-
-
Rift mě začal nudit docela rychle, okolo levelu 20, bohužel. Nejvíc mě štvali krátké dungeony, kde kromě boss fightů byla jediná taktika kosit, co se dalo a tank to vždy utankoval, ať se stalo co se stalo.
Víc jak měsíc jsem hrál už 8 MMO a jako nejlepší mi přijde Everquest 2. Jediný MMO, u kterýho člověk stráví víc času ve skupině, než solo a dungeony/instance se dali projít 10x a nikdy se neprošly celé + tam jsou vyloženě rozdělené classy tank/healer/buffer/dps, stačila jedna chyba kohokoliv a odskákala to celá skupina...
-
-
-