-
V RIFTE spustili trial - http://bit.ly/kGUaj9
-
-
je zajimave ze ten trial nefunguje , po registraci me to akorat hodi na kod hry bez moznosti trialu
-
-
Chce-li se nějaký hráč RIFTu podělit s informacemi ohledně hry, ať napíše na : MillTommy@gmail.com
-
Vybornej clanek!!!
-
Dnes se online hráčům člověk nezavděčí, na jednu stranu musíte mít hru stejně krásně jednoduchou jako wowko a na druhou stranu jí zase nesmíte mít vůbec jako wowko...hráčům se nelíbí jiné hry, které připomínají wowko, ale chtějí hru mít jako wowko, protože jinak by se museli učit těžké nové věci, a to je nepřijatelné...wow udělalo úžasný standard, to jim nikdo nevezme, ale s každým datadiskem sami shazují laťku obtížnosti tak, že za pár let to budou moci hrát snad i batolata
-
-
No s tou obtiznosti zase pozor. Obtiznost hc raidu a hlavne komplexnost bossu je vetsi nez drive. To ze vetsina lidi overgearuje content, zna taktiky predem a pouzivam dbm ci jine pomocniky uz je vec jina.
-
-
to by byla úplně jiná hra bez těch addonů hele :)
uznávám, že hc raidy jsou jiná záležitost :)
-
-
-
Uboha napodobenina wow. Je k smichu jak je to podobny...wow stejne nikdy mit konkurenci nebude...
-
-
Az na to, ze WOW ma rak prdelni grafiku, ze se na to neda koukat .)
-
Ty seš lama:D
-
Kdyz vidis veci takhle jednoduse tak to mas asi docela bezstarostnej zivot co?
-
-
dont feed the Troll :)
-
-
-
Jak to jen říci ... může mi někdo říci, proč tuhle hru hrát? Hrál jsem wow, age of connan, lineage2, fury, aion a když jsem hrál rift, slátanina všeho dohromady, kde převažuje wow. Dourfám, že se této hře bude dařit, ale proč utrácet za kopii co už několikrát existuje. Raději si počkám na guild wars 2, které bude pravé MMORPG (prý), než ztrácet čas s riftem.
-
ZAM Hosts Rift Free Trial Key Giveaway
The key will allow you to play Rift for free from Friday, April 8 at 10 a.m. PDT through Monday, April 11 at 10 a.m. PDT.
http://www.zam.com/story.html?story=25912
Kdyby mel nekdo zajem testnout. -
Hrál sem to celkem chvilku, takže nemůžu posoudit jaký je endgame obsah, ale děsně mi vadí možnost 5-ti? (teď uz nevim) buidů, stejně jako mi to vadilo u wowka.Sem zastáncem unikátní třídy a ne že prepnu na cokoliv když se mi to hodí. A celkově ten trend mmorpg hry zlehčovat(co se týče orientace v questech), prostě nabrat milion questů kouknout na mapu a běžet tam kam to ukazuje tam neco zabít,sebrat,použít...Chybí mi tu prozkoumávání a hledání, které není zapotřebí. Celkove Rift není určitě spatná hra, ale po letech co hraju mmorpg prostě nenabídne moc novinek, které by mě u hry udrželi a ta jednoduchost vyexpení a questování je proste přehnaná.
-
-
jo to je prave natom to nejhorsi, jak zminil Chob Torko bude zabavnejsi ale jak pro koho rozhodne Torku nebudou rozumet deti od 10-15 co dominuji wow takze vyhoda. A co se tzce Questu tak budou paradne spracovane a ne jenom klasicke zabij,prines :) viz. vidko http://www.youtube.com/watch?v=YAr7cWhDp-s a co je hlavni utahnout to i stare sunky na kterech se da parit wow ale na vidku je to na max detailech.
-
-
pěkně šukáš čestinu, ale jinak... video je to pěkné.
-
-
Zapoměla jsem dodat, proč tu píšete o jinačích hrách, když je tam jasně napsáno... Rift – první kroky v novém MMORPG vidíte tam snad něco jinýho? Já teda NE.
-
-
-
-
Nechapu proc lidi odsuzujou Rift kdyz vysla ta hra nedavno, je jasny ze tam jsou neake chybky si myslite ze nebudou zadne patche nebo co ? WoW jak zacinalo bylo taky asi na stejnem miste jedine pvp co tam bylo je WSG, postupem casu tam pridali AB a AV ale jinak nejlepsi WoW bylo klasicke wow TBC jeste sel ale WOTLK a CATA uplne WoW posral a je to uz prome Blbost, Rift me poradne chytlo ostatni mmo hry me tak moc nechyli jako tohle jo mozna DC universe bylo zezacatku pekne ale pak nuda. Ale kdyby si aspon Blizzardi vzali priklad z Warhammer Online kde maj spickove PVP vyvazeny a zabavny jako svin tak by me WoW jeste bavilo ale chodit 2x tejdne stejne raidy je fakt onicem, chodit do stejneho raidu znovu a znovu je prome otravny a kdyz tam padne vec co chci a jeste ji nekdo ukradne a me z toho chytne malem infarkt ( davam priklad ) to neni prome, Jo takove SWTOR az vyjde to podle me natre WoW je zabavne ma snad prez milion vic RPG prvku nez wow a co se tyce dungeonu ne pokazde jsou stejne a to se me liby ze dungy se meni a pvp jim dela firma co delala pvp ve Warhammer online takze ja mam jasno, Rift budu hrat dokud tu nebude SWTOR a pak se budu smat jak chudaci lidi hrajou porad dokola wow a porad dokola stejne Q a ja si muzu pokazde splnit ten samej Q jinak :)
-
-
a poprosil bych neurazet jak pisu nejsem cech.
-
-
Ma tahle hra co nabidnout i ciste PVE hraci? A servery jsou nejake RP bez PvP? Dik za odpoved.
-
-
samozrejme pvp servery jsou v mensine....role je tam taky dost
-