Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je zajimave ze ten trial nefunguje , po registraci me to akorat hodi na kod hry bez moznosti trialu
  • V RIFTE spustili trial - http://bit.ly/kGUaj9
  • Chce-li se nějaký hráč RIFTu podělit s informacemi ohledně hry, ať napíše na : MillTommy@gmail.com
  • Vybornej clanek!!!
  • Az na to, ze WOW ma rak prdelni grafiku, ze se na to neda koukat .)
  • Vlastně, proč mě hra zase tak netáhne... důvodem bude, že jsem bohužel na mém shardu narazil jen na jednoho čecha, se kterým jsme utvořili gildu, ale nikoho dalšího jsme neobjevili. Takže žádná CZ komunita = žádná zábava.
  • Neprožiješ? A co takový Darkfall... o něm se říká, že je to po dlouhé době hra, ze které má člověk fakt UO feeling, nebo alespoň možnosti jsou tam prý velmi podobné - já osobně jsem to nehrál, jelikož takovéto hry mne zas až tak nebaví - raději akčnější MMO. Jako třeba RIFT, který jsem zakoupil a hraji první měsíc. Hra mě baví, o tom žádná, ale jaksi jsem se už asi týden sekl na lvl 27 a tak nějak se mi do pokračování nechce. Nevím, možná jen čekám na plánovaný upgrade HW, abych si ho užil v max detailech a bez u mě klasické sekačky ve městech.

Ale jako hra rozhodně dobrá. Koho baví (bavil) WoW, ale je jím už přehlcen, toto bude rozhodně dobrá volba.
  • jo meli by to posilat asi vsem
  • Ty seš lama:D
  • samozrejme pvp servery jsou v mensine....role je tam taky dost
  • claymen
    Tak to že má malý lvl neznamená, že je nováček, nebo to neumí hrát přece
  • to by byla úplně jiná hra bez těch addonů hele :)

uznávám, že hc raidy jsou jiná záležitost :)
  • No s tou obtiznosti zase pozor. Obtiznost hc raidu a hlavne komplexnost bossu je vetsi nez drive. To ze vetsina lidi overgearuje content, zna taktiky predem a pouzivam dbm ci jine pomocniky uz je vec jina.
  • Dnes se online hráčům člověk nezavděčí, na jednu stranu musíte mít hru stejně krásně jednoduchou jako wowko a na druhou stranu jí zase nesmíte mít vůbec jako wowko...hráčům se nelíbí jiné hry, které připomínají wowko, ale chtějí hru mít jako wowko, protože jinak by se museli učit těžké nové věci, a to je nepřijatelné...wow udělalo úžasný standard, to jim nikdo nevezme, ale s každým datadiskem sami shazují laťku obtížnosti tak, že za pár let to budou moci hrát snad i batolata
  • dont feed the Troll :)
  • Kdyz vidis veci takhle jednoduse tak to mas asi docela bezstarostnej zivot co?
  • Uboha napodobenina wow. Je k smichu jak je to podobny...wow stejne nikdy mit konkurenci nebude...
  • Jak to jen říci ... může mi někdo říci, proč tuhle hru hrát? Hrál jsem wow, age of connan, lineage2, fury, aion a když jsem hrál rift, slátanina všeho dohromady, kde převažuje wow. Dourfám, že se této hře bude dařit, ale proč utrácet za kopii co už několikrát existuje. Raději si počkám na guild wars 2, které bude pravé MMORPG (prý), než ztrácet čas s riftem.
  • Zapoměla jsem dodat, proč tu píšete o jinačích hrách, když je tam jasně napsáno... Rift – první kroky v novém MMORPG vidíte tam snad něco jinýho? Já teda NE.
  • pěkně šukáš čestinu, ale jinak... video je to pěkné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit