-
a neje to slavne open world pvp len cisty gank ludi co expia na mobkoch, maju polku HP, cooldowny na skiloch a nesu pripraveny na utok alebo maju iny equip nez ten ktory pouzivaju na pvp?
-
Předplatil jsem si na tři měsíce, do té doby v klidu dojedu na max level a spapám něco endgame obsahu, a pak se uvidím. zatím jsou mé dojmy dobré.
-
No rift teda nic moc no, hrál jsem ho první měsíc, po chvilce udělal 50, a je to takové neslané nemastné, jko by ve hře bylo od všeho něco ale přitom nic, protože to od všeho něco nedosahu kvalit jaké to asi mělo původně mít, třeba ty rádoby frakce tam jsou smutné :/ teda chci říct ty rewardy sou tak strašně hloupé že snad nikdo ani nemůže farmit kvůli tomu nějakej vysokej rank, nějak mě prostě příjde že jsou lepší a originálnější mmo hry, přitom je to fakt škoda dost jsem se na to těšil a když už jsem to i zaplatil.
-
Jak se pozná že právník lže? Jeho rty se hýbají.
-
pěkněj blogísek no :)
-
A já bych rád připomenul, že odehráno a típáno je to na grafický nastavení kompletně na maximum, s výjimkou AA supersamplingu.
-
Pěkně napsané dojmy, mám tenhle vyprávěcí styl rád. Už se těším na obě recenze.
-
posílam i když vtip znám.-) hraju na serveru Bloodiron nick:Behind tak me napis ucraftim ti neco nebo pomuzu trebas s tesima questama.
-
Ten závěr znám trochu jinak..
Účetní: Zatáhne závěsy, rozhlídne se a zašeptá : "A kolik potřebujete, aby Vám to vyšlo"..:-))) -
jako právník bych spíš řekl, že nebudu odpovídat, neboť to není předmětem sporu dvojky a dvojky ;)
-
Ahoj a4y4s6 :-) i když tě neznám, moc rád bych se s tebou domluvil na ten klíč na víkendový event. tady máš vtip :-) a můj email je Jenvlada(zavináč)seznam.cz
Ptají se matematika, fyzika a právníka, kolik je dva plus dva.
Matematik odpovídá, že je to přesně čtyři.
To fyzik se zeptá na přesnost, s jakou to má spočítat a odpoví 4,00000.
A právník? Ten se bez váhání zeptá: "Kolik potřebujete, aby to vyšlo?"
Díky -
Lineage 2 jsem hrál asi 5 let a že jsem se tam naPvPčkoval, řekl bych že jsem z Lineage moc rozmlsanej :) tam stačilo někam dojít a jelo se PvP. Tady v RIFTu to bylo jiný, občas sem nestačil koukak když jsem vyskočil na nějakýho enemáka a po tom co jsem ho zabil mi napsal "WTF why do you kill me man?", což bylo na PvP shardu sem si začal připadat trochu divně. Tuším snad jen jedna, dvě guildy jely fakt férový PvP že zrasili koho viděli. Ještě musím říct že je škoda že to vyšlo na jaře, možná kdyby to vyšlo v zimě tak by to bylo o něco lepší, to bych to tam možná ještě dva metry vydržel, ale takhle půjdu radši ven :D Nicméně za vyzkoušení nikdo nic nedá (krom 1000kč :))
-
Jasne ze neprozijes. UO byla zcela urcite tva prvni MMORPG hra a to mas jako s prvni laskou....uz nikdy nezapomenes a uz nikdy to nebude ''takove''
-
Pokud si nekdo stezuje na obrazky ze hry,pak bych rad pripomenul,ze TISCALI je znamo tipanim screenu v low/medium rozliseni,aniz by na to upozornili. Grafika na full detaily samozrejme vypada lepe.
a ted trochu offtopic:Nejvic me dojimaji prispevky typu-hral jsem WoW 5 let,ale ted uz to totalne zkazili tak hledam neco jineho.... To si lidi vazne neuvedomujete ze 5 let aktivniho hrani jedne hry 1.musi nutne klesat zabavnost. 2.musite byt z te hry uz na hlavu. Hrat hru 5 let,to neni vubec samozrejmosti ani u online her!!
Pred WoW jsem hral spoustu MMORPG a u WoW jsem vydrzel cca rok. Ale marne si vzpominam na nejake super,uber vychytavky,ktere jina MMORPG nemela a ktere tu porad zminujete. WoW mela uspech hlavne kvuli vybornemu marketingu,znamemu svetu a grafice,kterou spustil uplne kazdy(kolik MMORPG ztroskotalo jen na prilis HIGH END grafice snad ani nemusim vzpominat). Nic vic v tom nebylo. -
Souhlasim takovy zazitek jako UO uz asi nikdy neproziju... leda by se povedl nejaky obrovsky technologicky skok s virtualni realitou nebo neco podobneho...
-
sam bych to nerekl lip:) slohy me nikdy nesli....na jakym servru hrajes?
-
jedina pvp hra co sem hral je warhammer bohuzel liduprazdna:-/...dockej casu a zkus za par mesicu z trionu se celkem snazej dat na pripominky hracu a spouste lidi vcetne me tohle vadi.Jelikoz jsem zatim lvl 35 za mesic hrani(nemam moc casu) nemuzu posoudit....mohli by treba za world pvp dat specialni odmeny nevim no uvidime po mesici od vydani tezko rict.
-
Rift parim, jsem na lvl 35(z 50ti) za rogue class.Pro me nejvetsi vyhoda riftu je v ty variabilite tzv souls.Omrzi me hrat treba za bladedancera tak prehodim na rangera a jedu dal...na pvp mam marksmana na dungy barda .Potrebujem tanka vydrz voalá a je ze me tank(riftstalker).Sem sice casual hrac, ale u ostatnich mmo me pokud sem hral za jednu class a omrzela me musel sem hrat uplne znova cos se me nechtelo zvlast kdyz nemam tolik casu na hrani.....zatim me bavi.
ps: mam klic pro pritele na vikendovi event ktery za dobry vtip rad prenecham.-) -
No jeste Tera online. Ale to zase vypada ze to bude to same jake dalsi MMO. Nejlepsi byla UO tady si udelej crafta a tez, sekej drevo, vyrabej nabytek, domy, lode atd. Od te doby nic jen nudne grindovacky tady mas q a jak ho udelas dam ti hned dalsi :) . Nove MMo na prvni pohled jsou fajn ale po dvou a vice mesicich se to skloni k nude.
-
Ano zpopularizovalo to je krasne vyjadreno... nevytvorilo, ale to mu samozrejme nikdo nevycita.