-
Založ *4* guildy cz/sk jsou zatím 2, tedy vím jen o 2.
-
Na overlooku hraju za defiants takže když vidím že na jiném Pve serveru hrajou češi tak tam určitě založim alta za Guardians *3*
-
Overlook? Jestli má autor zájem tak bych si rád popovídal s nějakým čechem, taky na něm hraju postava je "Jura" *1* .
Kdyžtak aj ostatní jestli hrajou tak napište. Vím že velká koncentrace je na nějakém pvp serveru ale pvp servery nemám rád *1* . -
sry Rift XD
-
Ja se vsadim ze se tu obevi zachvilku neaci borci kteri budou hajit wow XD btw Right je pecka.
-
Taktez jsem presel z wow do Rift a moc me to bavi, chyby jsou snesitelne ale jak si vzpomenu jak zacinalo wow chyb tam bylo taky dost takze me to netrapi bo budou patche :)
-
hraji na Steampiku za guarďany. Jsou tam 2 CZ guildy. Česká Legie a Boiians ve které jsem i já. Kdyby něco nick Cryf *4*
-
Taky musím uznat že hraji Rift, a je to hodně povedená hra. Nechcu to nějak zařvat ale myslím si že doposud neporažený WOW má konkurenta. Ale uvidíme co se dále vyklube. *3*
-
ja se u RIFTU bavim naprosto skvele , vite nekdo o nejaky vetsi cesky komunite na nekterem serveru? Sice uz mam 30 maga, ale klidne bych to rozjel znova :)
-
Hraju RIFT. A je fajn. Pokud máte rádi WoW, tak se v RIFTu budete cítit jako doma. Pro mě to je příjemná změna. A plánuju ho hrát delší dobu. Takže jsem zrušil předplatné na WoW. A uvidím co se pomalu z RIFTu vyvine. Samozřejmě má pár chybek. Některý chyby se daj postupem času odstranit pár chyb těžko. Každopádně se u hry velice bavím a to je to nejdůležitější:)