-
Uboha napodobenina wow. Je k smichu jak je to podobny...wow stejne nikdy mit konkurenci nebude...
-
-
Az na to, ze WOW ma rak prdelni grafiku, ze se na to neda koukat .)
-
Ty seš lama:D
-
Kdyz vidis veci takhle jednoduse tak to mas asi docela bezstarostnej zivot co?
-
-
dont feed the Troll :)
-
-
-
Take hraju Rifta a neni to vubec spatny. Taky jsem hral wowko od uplneho zacatku. Dalo by se rict ze si TRION vzal vsemozne featurky z ostatnich MMO a dal to do jednoho projektu. Ale rict po mesici, ze tohle bude super MMO na dlouhou dobu je moc brzo. Jen stale cekam ze nekdo prijde s necim, kde si clovek sedne na zadek. Nekdo tu mluvil o EVE online to je asi jedina hra, ktera ma propracovany ekonomicky svet. Kde muzes vyrabet vsemozne vecicky, tezba, vyvoj apd. A pokud nechces jen tupou klikacku je to jasna volba. Skoda jen ze jich neni vice nebo se pletu ?
-
-
Taky cekam... uz dlouho. WoWko se mi bohuzelm nikdy vubec nelibilo, takze to me holt minulo, ale vsechny velke nadeje poslednich let byly krok vedle... Rift me bohuzel odrazuje prave tim WoW feelingem... jakozto clovek WoWkem jen liznuty na prvni pohled bych rekl, ze je to WoWko s enjakym novym datadiskem... takze za me bohuzel nebrat.
Star Wars nevidim moc nadejne, snad Guild Wars 2... buhvi... Nebo nejaka necekana pecka od rakosniku? -
-
No jeste Tera online. Ale to zase vypada ze to bude to same jake dalsi MMO. Nejlepsi byla UO tady si udelej crafta a tez, sekej drevo, vyrabej nabytek, domy, lode atd. Od te doby nic jen nudne grindovacky tady mas q a jak ho udelas dam ti hned dalsi :) . Nove MMo na prvni pohled jsou fajn ale po dvou a vice mesicich se to skloni k nude.
-
-
Souhlasim takovy zazitek jako UO uz asi nikdy neproziju... leda by se povedl nejaky obrovsky technologicky skok s virtualni realitou nebo neco podobneho...
-
-
Neprožiješ? A co takový Darkfall... o něm se říká, že je to po dlouhé době hra, ze které má člověk fakt UO feeling, nebo alespoň možnosti jsou tam prý velmi podobné - já osobně jsem to nehrál, jelikož takovéto hry mne zas až tak nebaví - raději akčnější MMO. Jako třeba RIFT, který jsem zakoupil a hraji první měsíc. Hra mě baví, o tom žádná, ale jaksi jsem se už asi týden sekl na lvl 27 a tak nějak se mi do pokračování nechce. Nevím, možná jen čekám na plánovaný upgrade HW, abych si ho užil v max detailech a bez u mě klasické sekačky ve městech.
Ale jako hra rozhodně dobrá. Koho baví (bavil) WoW, ale je jím už přehlcen, toto bude rozhodně dobrá volba. -
-
Vlastně, proč mě hra zase tak netáhne... důvodem bude, že jsem bohužel na mém shardu narazil jen na jednoho čecha, se kterým jsme utvořili gildu, ale nikoho dalšího jsme neobjevili. Takže žádná CZ komunita = žádná zábava.
-
-
Jasne ze neprozijes. UO byla zcela urcite tva prvni MMORPG hra a to mas jako s prvni laskou....uz nikdy nezapomenes a uz nikdy to nebude ''takove''
-
-
-
-
-
Ma tahle hra co nabidnout i ciste PVE hraci? A servery jsou nejake RP bez PvP? Dik za odpoved.
-
-
samozrejme pvp servery jsou v mensine....role je tam taky dost
-
-
No rift teda nic moc no, hrál jsem ho první měsíc, po chvilce udělal 50, a je to takové neslané nemastné, jko by ve hře bylo od všeho něco ale přitom nic, protože to od všeho něco nedosahu kvalit jaké to asi mělo původně mít, třeba ty rádoby frakce tam jsou smutné :/ teda chci říct ty rewardy sou tak strašně hloupé že snad nikdo ani nemůže farmit kvůli tomu nějakej vysokej rank, nějak mě prostě příjde že jsou lepší a originálnější mmo hry, přitom je to fakt škoda dost jsem se na to těšil a když už jsem to i zaplatil.
-
Rift parim, jsem na lvl 35(z 50ti) za rogue class.Pro me nejvetsi vyhoda riftu je v ty variabilite tzv souls.Omrzi me hrat treba za bladedancera tak prehodim na rangera a jedu dal...na pvp mam marksmana na dungy barda .Potrebujem tanka vydrz voalá a je ze me tank(riftstalker).Sem sice casual hrac, ale u ostatnich mmo me pokud sem hral za jednu class a omrzela me musel sem hrat uplne znova cos se me nechtelo zvlast kdyz nemam tolik casu na hrani.....zatim me bavi.
ps: mam klic pro pritele na vikendovi event ktery za dobry vtip rad prenecham.-) -
-
Tak isto to môžeš spraviť vo WoW s druidom. Chceš tanka, prehádžeš talenty, dáš formu medveďa a máš tank, chceš útok na blízko, dáš formu tigra, chceš liečiteľa, nieje problém, takisto z neho môžeš mať aj kúzelníka s formou sovy. Akurát že je to blbo riešené, keďže za prehadzovanie talentov sa musí platiť a samozrejme musíš mať pre každú formu zvlášť výbavu.
Chcem len povedať, že RIFT síce veľa nových nápadov neprináša, ale aspoň vylepšuje to, čo odpozeralo od konkurencie. -
-
To neprineslo ani WoW. A prosim! Pokud chces tvrdit ze WoW prineslo neco noveho,tak jmenuj konkretni veci!
Proc je kazde forum o nove online plne reci o WoW? -
-
Ja som netvrdil, že to WoW použilo ako prvé, iba že to tam je tiež, len v horšej forme. To že sa každá nová MMO prirovnáva k WoW je normálne (WoW je najznámejšie MMO), pričom RIFT sa s inšpiráciou z WoWka nijako netají.
-
protoze lidi neznaj nic jeneho nez jen same wow,wow,wow... :)
-
-
-
Me nic neprislo, ten klic na vikend posilaj vsem?
-
-
jo meli by to posilat asi vsem
-
-
Ahoj a4y4s6 :-) i když tě neznám, moc rád bych se s tebou domluvil na ten klíč na víkendový event. tady máš vtip :-) a můj email je Jenvlada(zavináč)seznam.cz
Ptají se matematika, fyzika a právníka, kolik je dva plus dva.
Matematik odpovídá, že je to přesně čtyři.
To fyzik se zeptá na přesnost, s jakou to má spočítat a odpoví 4,00000.
A právník? Ten se bez váhání zeptá: "Kolik potřebujete, aby to vyšlo?"
Díky -
-
posílam i když vtip znám.-) hraju na serveru Bloodiron nick:Behind tak me napis ucraftim ti neco nebo pomuzu trebas s tesima questama.
-
Ten závěr znám trochu jinak..
Účetní: Zatáhne závěsy, rozhlídne se a zašeptá : "A kolik potřebujete, aby Vám to vyšlo"..:-))) -
jako právník bych spíš řekl, že nebudu odpovídat, neboť to není předmětem sporu dvojky a dvojky ;)
-
-
Jak se pozná že právník lže? Jeho rty se hýbají.
-
-
-
-
Vybornej clanek!!!
-
Chce-li se nějaký hráč RIFTu podělit s informacemi ohledně hry, ať napíše na : MillTommy@gmail.com
-
Hrál sem to celkem chvilku, takže nemůžu posoudit jaký je endgame obsah, ale děsně mi vadí možnost 5-ti? (teď uz nevim) buidů, stejně jako mi to vadilo u wowka.Sem zastáncem unikátní třídy a ne že prepnu na cokoliv když se mi to hodí. A celkově ten trend mmorpg hry zlehčovat(co se týče orientace v questech), prostě nabrat milion questů kouknout na mapu a běžet tam kam to ukazuje tam neco zabít,sebrat,použít...Chybí mi tu prozkoumávání a hledání, které není zapotřebí. Celkove Rift není určitě spatná hra, ale po letech co hraju mmorpg prostě nenabídne moc novinek, které by mě u hry udrželi a ta jednoduchost vyexpení a questování je proste přehnaná.
-
-
jo to je prave natom to nejhorsi, jak zminil Chob Torko bude zabavnejsi ale jak pro koho rozhodne Torku nebudou rozumet deti od 10-15 co dominuji wow takze vyhoda. A co se tzce Questu tak budou paradne spracovane a ne jenom klasicke zabij,prines :) viz. vidko http://www.youtube.com/watch?v=YAr7cWhDp-s a co je hlavni utahnout to i stare sunky na kterech se da parit wow ale na vidku je to na max detailech.
-
-
pěkně šukáš čestinu, ale jinak... video je to pěkné.
-
-
Zapoměla jsem dodat, proč tu píšete o jinačích hrách, když je tam jasně napsáno... Rift – první kroky v novém MMORPG vidíte tam snad něco jinýho? Já teda NE.
-
-
-
-
Hraju RIFT. A je fajn. Pokud máte rádi WoW, tak se v RIFTu budete cítit jako doma. Pro mě to je příjemná změna. A plánuju ho hrát delší dobu. Takže jsem zrušil předplatné na WoW. A uvidím co se pomalu z RIFTu vyvine. Samozřejmě má pár chybek. Některý chyby se daj postupem času odstranit pár chyb těžko. Každopádně se u hry velice bavím a to je to nejdůležitější:)
-
-
Taktez jsem presel z wow do Rift a moc me to bavi, chyby jsou snesitelne ale jak si vzpomenu jak zacinalo wow chyb tam bylo taky dost takze me to netrapi bo budou patche :)
-
-
ZAM Hosts Rift Free Trial Key Giveaway
The key will allow you to play Rift for free from Friday, April 8 at 10 a.m. PDT through Monday, April 11 at 10 a.m. PDT.
http://www.zam.com/story.html?story=25912
Kdyby mel nekdo zajem testnout.