-
jojo ja budu hajit wow :D ne tak horky to zas neni wow ma jednu nevyhodu uz je to dost zastarala hra co se tyce provedeni... o hratelnosti to zadna to je vyladena dokonalost.. Nevim opravdu cim to je ze zadne MMO zatim nebylo uspesnejsi... Obavam se ze to neprekona sam Blizzard ani svim pripravovanym Titanem...
Co se tyce Riftu docela to vypada dobre :P -
-
Nikdo nepřekoná WoW ani blizzard Titanem. A proč? Protože, WoW přišlo ve správnou dobu, jeho načasování by zasloužilo nějaký speciální ocenění. Ta doba kdy internet začal umožňovat plnohodnotné hraní, jeho obtížnost a všechno, možnost hrát skoro na všech PC. Tohle už nikdo nezopakuje.
WoW ve své době byla kopie EQ. Akorát EQ skočil na obtížnosti a na tom, že se na něj sralo s vývojem. -
-
No neco na tom bude... Každopádně až se přestane wow vyvijet tak možná už se člověk bude pokukovat okolo. Opravdu se mi zas nechce cpát do nějaké hry peníze každej měsíc biď ta hra může být sebedokonaljší. Uvidime urcite pripada jako první zkusit od Blizzardu Titan a pak se dívat po ostatním... Urcite bude zajimave sledovat az skonci wowko kam se hraci presunou...
Predpokladam ze asi menit firmu spousta hracu moc chit nebude vidim to na -------> Titan ale porad uz to nebude hrat tolik lidi jako ted wow (co ma svuj zacatek ma i svuj konec) -
-
Promiň, ale tohle je trošku krátkozraké.
-
No já se celkem těším na Guild wars 2. To vypadá taky velice ambiciozně. Každopádně doporučuji podívat se na nějaký In- game videa. Ale co se týče riftu, zatím nemám negativní názor. S kamošama co jsme hrávali wow jsme přešli na rift. Uvídíme co na nás Trion Wolrds Vybalí. http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/ostatni/exblizzard-vyvojari-pracuji-na-elitnich-hrach-f4y-/clanek.A110326_214313_bw-zurnal-ostatni_anb.idn Každopádně koukněte tady na to. Moc pekná mapka *1*
-
-
pro me je treba problem u takovych GW2, ze me nijak nelaka to prostredi...vlastne koho zaujal svet warcraftu, ten se s radosti vrhl na wow a i to zrejme byla vyhoda oproti EQ. Pak je tu treba Lotro ... to neni spatne, ale to je zase tak specificke prostredi, ze hodne HC fanousku odradi tim, ze neni uplne presne podle Tolkiena, takze me osobne prijde naprosto dorazujici, grindovat ve ,,Stredozemi,, na mobech :D
-
-
No by by dobrej napad.... a pokud by blizzard chtěl zas vylamat prachy tak at udelaj World of Starcract(kterej se uz objevil jako fanmade) :D tak myslim ze mame nastupce wow (jen ty japonci kolik jich hraje SC ) Uprime rikam to bych si platil zaroven i s wow nehlede na ten pribeh a tez knihy jako ma wow.... takze potencial by mela taky tato hra... uvidme Wacraft byl taky jen stategie :)
-
-
Aby Rift neskoncil v Bahne jako CONAN, Aion, Warhammer,LOTR.... atd pokazdy kazdej honi triko kdyz vyjde nove RPG uvidme za pul roku za rok kam se dostane...
-
-
-
-
vsichni delaji jen kopie wowka v jinem prostredi a s ,,lepsi,, grafikou...neni divu ze neuspeji. Proto se bojim i o Kotor, protoze z gameplay zaberu mi to prislo hodne podobne prave wowku a to neni cesta k uspechu.
-
-
SW bude mít super leveling. Ale end game bude špatnej a za tím si stojím. Nemůžou udělat na něj klasickej model který je i ve WoW. To prostě nejde.
WoW je kopie EQ. Takže všichni dělaj kopie EQ, ne WoW. -
-
no end game..to zalezi na fatazii autoru, podle me SW nabizeji v podstate neomezeny prostor...je fakt, ze cim vic se o SW dozvidam, tim mene se mi to libi a jak jsem byl ze zacatku nadseny, tak posledni dobou prevlada skepse...
co se tyka co je kopie ceho ;] na EQ sei vzpomenou uz jen pametnici a wowko zna kazdy (temer) a historii pisou vitezove. Takze psat o necem ze je kopie EQ, kdyz vetsina lidi ani tu hru poradne nezna, nema podle me moc smysl.
-
-
-
-
No já to bohužel po měsíci zrušil předplatné, jsem čistě PvP hráč a vzhledem k tomu že jsou všichni furt v dungeonech nebo ve warfrontách (zerg mlátička) tak world pvp žádný což mě teda upřímě mrzelo. LvL 50 za 3 týdny ? No asi chtěli aby si lidi užili end game co nejdřív, ale možná to je jen tím že to není made in korea kde se tak vyžívaj v grindu...
-
-
jedina pvp hra co sem hral je warhammer bohuzel liduprazdna:-/...dockej casu a zkus za par mesicu z trionu se celkem snazej dat na pripominky hracu a spouste lidi vcetne me tohle vadi.Jelikoz jsem zatim lvl 35 za mesic hrani(nemam moc casu) nemuzu posoudit....mohli by treba za world pvp dat specialni odmeny nevim no uvidime po mesici od vydani tezko rict.
-
jedine dobre PvP je momentalne vo Warhammer online
-
-
TO by ta hra nesmela byt mrtva... nevim jak ted ale loni byly uplne mrtvy servery... hral sjem to par mesicu od launche, pak to ztratilo kouzlo.... po nejake dobe nevim cca roce jsem se vratili a zkusili znovu, ale uz byly zony prazdne, nikde ani noha atd... skoda, melo to svoje a kolem tier dva-tri byla fakt sranda... pak to zacalo slabnout...
-
-
A co teda hraješ za MMO? Když máš rád world PvP, poraď mi. WoW určitě ne, tam takováhle věc už vůbec není.
-
-
Lineage 2 jsem hrál asi 5 let a že jsem se tam naPvPčkoval, řekl bych že jsem z Lineage moc rozmlsanej :) tam stačilo někam dojít a jelo se PvP. Tady v RIFTu to bylo jiný, občas sem nestačil koukak když jsem vyskočil na nějakýho enemáka a po tom co jsem ho zabil mi napsal "WTF why do you kill me man?", což bylo na PvP shardu sem si začal připadat trochu divně. Tuším snad jen jedna, dvě guildy jely fakt férový PvP že zrasili koho viděli. Ještě musím říct že je škoda že to vyšlo na jaře, možná kdyby to vyšlo v zimě tak by to bylo o něco lepší, to bych to tam možná ještě dva metry vydržel, ale takhle půjdu radši ven :D Nicméně za vyzkoušení nikdo nic nedá (krom 1000kč :))
-
Lineage nemám rád.
EVE online jsem zkoušel nejde mi do hlavy, mám přece jenom rád trochu jednoduší hry:).
O Darkfall jsem jenom slyšel.
Každopádně mám rád i PvE. Takže něco kde je to tak půl na půl:) -
world pvp we wowku je zvlast ted kdyz muzes letat po starym svete na mountech a zbadas lehce nooba. nebo startovni lokace v cataclysmu kdyz cata vysel tam jsem si uzil pvp dosyta kdyz jsem killoval nooby
-
-
Johny Johny, pleteš si pojmy, noob je někdo s nízkým skillem (jako třeba ty podle toho co jsi napsal) a ne low lvl hráč. Řekl bych že patříš mezi ty lamy co killují lowky aby si zvýšily sebevědomí ztracené v PvP s hráči na stejné úrovni.. /pity *1*
-
-
Noob = newbie = nováček
Takže ano, hráč na malém lvlu je noob. -
-
Tak to že má malý lvl neznamená, že je nováček, nebo to neumí hrát přece
-
-
a neje to slavne open world pvp len cisty gank ludi co expia na mobkoch, maju polku HP, cooldowny na skiloch a nesu pripraveny na utok alebo maju iny equip nez ten ktory pouzivaju na pvp?
-
-
Eh?? Pokud tě baví zabíjet low levely tak prosím. Ale jako mě baví když je PvP trošku těžší, když se musím namáhat, není nic hustšího když na někoho skočím v domění, jakej, že nejsem zabiják a on mě zmastí. Podle mě ti co zabijí low levely jsou vymaštěnci.
Právě, teď jak všude můžeš lítat tak world PvP skoro vymizelo. A možná nejde o to, že jde lítat. Ale stejně teď většina lidí idluje v hlavním městě.
-
-
Darkfall Online pokud máš rád fantazy, Eve Online pokud scifi.
A možná Mortal Online za rok či dva, pokud to zvládnou odladit. -
Treba lineage na tom byla postavena, zel poslednich par updatu to taky wowlajkujou a world pvp mizi.
-
-
-
Overlook? Jestli má autor zájem tak bych si rád popovídal s nějakým čechem, taky na něm hraju postava je "Jura" *1* .
Kdyžtak aj ostatní jestli hrajou tak napište. Vím že velká koncentrace je na nějakém pvp serveru ale pvp servery nemám rád *1* . -
sry Rift XD
-
Ja se vsadim ze se tu obevi zachvilku neaci borci kteri budou hajit wow XD btw Right je pecka.
-
-
Hele WoW prostě špatný není, RIFT je super, ale není lepší než WoW, ale ani WoW není lepší jak RIFT. Já jsem prostě jen unavenej Blizzardem, co dělá s WoWkem, nelíbí se mi ten směr kam ho směřujou.
V RIFTu je opět skvělá komunita na serveru, je docela obtížný což se mi líbí a to jsem ještě nebyl expert dungeon, mám jen 46 lvl. Ale užívám si, furt měním strom variabilita je maximální. Hodně hraju PvP, víc než ve WoW. A prostě zjišťuju co a jak funguje a to mě baví nejvíc.
Co mě hodně mrzí je masivní QQ na forech RIFTu. Jakto, že tam je málo end game contentu, nemyslím si, že by ho tam bylo tak málo, ale rushnout to na 50lvl nic si neužít a odchodit hned všechno co jde, a pak brečet co teď mám dělat, prostě není dobrej přístup. Úsměvné mi přijde QQ od warriorů jak jsou teď nahovno, QQ rogunů, že maj malý DPS. Oni jen nemůžou pochopit, že předtím byli trošku OP, tak je nerfnuli, nemůžou pochopit, že se to snaží balancovat (btw. včera nás drtil warrior 40, takže nemyslím, že jsou špatní). TRION na tom maká jak může a to je moc dobře. Ostatní MMO co teď vyšli prostě krachly na tom, že vývojáři na to srali. TRION naopak se snaží jak blázen. A za to mají obrovské plus.
Nejhorší je když srovnávají end game z WoW které je tady 6 let a end game z RIFTu který je tady měsíc. Stačí se podívat na patche WoW vanilla. A to by ste se divili jak málo contentu tam bylo.
P.S.Každopádně jak by vypadala lepší hra než WoW? Každej má o svém ideálním MMO svoje představy. -
-
sam bych to nerekl lip:) slohy me nikdy nesli....na jakym servru hrajes?
-
-
Něco na tom bude *1* *1* *1*
-
-
Taky musím uznat že hraji Rift, a je to hodně povedená hra. Nechcu to nějak zařvat ale myslím si že doposud neporažený WOW má konkurenta. Ale uvidíme co se dále vyklube. *3*
-
ja se u RIFTU bavim naprosto skvele , vite nekdo o nejaky vetsi cesky komunite na nekterem serveru? Sice uz mam 30 maga, ale klidne bych to rozjel znova :)
-
-
hraji na Steampiku za guarďany. Jsou tam 2 CZ guildy. Česká Legie a Boiians ve které jsem i já. Kdyby něco nick Cryf *4*
-
-
super diky moc za info :)
-
Na overlooku hraju za defiants takže když vidím že na jiném Pve serveru hrajou češi tak tam určitě založim alta za Guardians *3*
-
-
Založ *4* guildy cz/sk jsou zatím 2, tedy vím jen o 2.
-
-
-
-
Hraju RIFT. A je fajn. Pokud máte rádi WoW, tak se v RIFTu budete cítit jako doma. Pro mě to je příjemná změna. A plánuju ho hrát delší dobu. Takže jsem zrušil předplatné na WoW. A uvidím co se pomalu z RIFTu vyvine. Samozřejmě má pár chybek. Některý chyby se daj postupem času odstranit pár chyb těžko. Každopádně se u hry velice bavím a to je to nejdůležitější:)
-
-
Taktez jsem presel z wow do Rift a moc me to bavi, chyby jsou snesitelne ale jak si vzpomenu jak zacinalo wow chyb tam bylo taky dost takze me to netrapi bo budou patche :)
-