Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.youtube.com/watch?v=iXlw9mLFpUw *3*
  • Black_Hand
    hlavne, kdyz miner wars jsou taky indie :D.
  • Zaujimavy pohlad na indie hry: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oc26EKhZNyM
  • Proč by jsem ti měl něco vysvětlovat ? Ty už názor máš a navíc jsi "osvícený" *1*
  • Mně se ta recenze teda líbí a hra mě láká,zkusim to:)
  • Muzes nam prosim poslat odkaz na ty pruzkumy? Docela by me to zajimalo. Dik
  • Podle té grafiky to vidím na 10 z 10 *1* hral jsem betu a je to super návykovka
  • Ze se s takovou onuci vubec dohadujete...polovicni blazen bych napsal.

Koukněte na tohle - doufám, že na games bude v co nejbližší době recenze...
    http://store.steampowered.com/app/239030/
  • ucho
    on nechce lidi naštvat, on si hraje na takového moderního třídního šaška. chce být prostě nějak zajímavý. je to forma zábavy. v reálném životě něco takového dělat nemůže. myslím, že by se to s klidným svědomím dalo nazvat za úchylku či psychickou poruchu.
  • Black_Hand
    dekuji za osviceni. po tomto prispevku zamirim k nuselskemu mostu a ukoncim svou nuznou existenci postizenou mentalni poruchou. chudaci "tepli bratri", az ty je osvitis taky tak nebudou moci najit jine reseni, nez ekvivalent toho meho. sbohem kruty svete!
  • Black_Hand
    no... zas tak daleko od pravdy nejsi, ale jde o Kolechijske nacky (bez spoileru, proto placam :). ver nebo ne, je to hra ve ktery kontrolujes cestovni doklady... a pritom je to zabavne. i pro lidi, kteri pred tim, nez to zkusili, nechapali v jakem vesmiru neco takovyhleho to muze byt zabava.
  • Blue.Shark
    To, že indie hry nebaví tebe, neznamená, že nebaví jiné hráče. Jak se může někdo zviditelnit hraním indie hry, to je mi záhadou, ale právě Ring Runner v závěsu se Space Pirates and Zombies (výborná hra) a zatím nedokončeným Starsectorem jsou hry, které třeba mě, jakožto dlouholetého zarytého fanouška top-down 2D shoot 'em up stříleček (starý dobrý Raptor), okamžitě okouzlily. Ti tři "teplí bratři", jak říkáš, dokončili hru, kterou dělali jako vedlejší zaměstnání, protože je ta činnost bavila, a nakonec z toho budou, za předpokladu, že se najde dostatek podobných individuí, jako jsem já, profitovat. Takže narozdíl od tebe, mě a ostatních spotřebitelů, se jim to v konečném důsledku vyplatí. Proto bych si to s tím urážením rozmyslel...ti teplí bratři právě začali vydělávat. *7*
  • ty ses proste klasickej troll. Post plnej ptakovin samozrejme bez jakejkoliv odkazu na to co tvrdis. Jediny co by me zajímalo je to cemu z toho cu tu pises fakt veris nebo jestli je to komplet blbost co si napsal abys nastval co nejvic lidi.
  • Osviceny
    Když jsi takový intelektuál (klasická skupina č. 1) tak mi pověz o co v těchto "skvělých" hrách jde....
  • Ve stejných průzkumech pak ještě dodali pod čarou, že všechny tyto skupiny komentuje na fóru pár zakomplexovaných uživatelů, kteří absolutně nechápou o co v indie zóně jde *12*
  • Osviceny
    A tohle je přesně jeden z důvodů proč nás ještě nekontaktovali mimozemské civilizace.... S někým kdo skýtá zábavu v podobný nesmyslech bych taky nechtěl nic mít... bohužel. Nechápu ty tři teplé bratry, že ztratili 5 let života a možného karierního růstu takovou nuznou činností, kdyby alespoň vydali něco pořádného, ale ona je to taková keplovina... Sledoval jsem průzkumy, které se zabývali indie hrami a pravidelně vycházelo, že 80% hráčů indie her hraje tyto jen pro image, jinými slovy, hra je nebaví, ale hrají je proto aby se zviditelnili a připadali si jako cool týpci, protože přece nebudou hrát mainstream, to je pod jejich úroveň. Zbylích 20% si rozdělili lidé s mentální poruchou, lidé sociálně slabší a vlastní vývojáři těchto, ti jsou ale zvlštní skupina, protože se řadí do všech třech zmíněných
  • To PP je čo, ako púšťali do USA náckov?
  • GlaDOS
    Taky mám tu obavu. Přitom jsem letos snad nehrál originálnější hru, než Papers, Please. Já ji ve své recenzi (ne tady) ani číselně hodnotit nebudu, protože se to moc nedá.
  • Pravda, radši dát 9 hře, která má hroznou hratelnost neni ani zábavná, ale hlavně, že má super grafiku a je od velkého studia :D
  • Black_Hand
    no ta bude atakovat 10. hlavne pokud si ji vezme lukas. (a na tom opravdu neni nic spatneho)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit