Přejít na výpis diskuzí
Ring Runner: Flight of the Sages - recenze
12.8.2013 | Lucie Jiříková
60 příspěvků
-
http://www.youtube.com/watch?v=iXlw9mLFpUw *3*
-
hlavne, kdyz miner wars jsou taky indie :D.
-
Zaujimavy pohlad na indie hry: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oc26EKhZNyM
-
Proč by jsem ti měl něco vysvětlovat ? Ty už názor máš a navíc jsi "osvícený" *1*
-
Mně se ta recenze teda líbí a hra mě láká,zkusim to:)
-
Muzes nam prosim poslat odkaz na ty pruzkumy? Docela by me to zajimalo. Dik
-
Podle té grafiky to vidím na 10 z 10 *1* hral jsem betu a je to super návykovka
-
Ze se s takovou onuci vubec dohadujete...polovicni blazen bych napsal.
Koukněte na tohle - doufám, že na games bude v co nejbližší době recenze...
http://store.steampowered.com/app/239030/ -
on nechce lidi naštvat, on si hraje na takového moderního třídního šaška. chce být prostě nějak zajímavý. je to forma zábavy. v reálném životě něco takového dělat nemůže. myslím, že by se to s klidným svědomím dalo nazvat za úchylku či psychickou poruchu.
-
dekuji za osviceni. po tomto prispevku zamirim k nuselskemu mostu a ukoncim svou nuznou existenci postizenou mentalni poruchou. chudaci "tepli bratri", az ty je osvitis taky tak nebudou moci najit jine reseni, nez ekvivalent toho meho. sbohem kruty svete!
-
no... zas tak daleko od pravdy nejsi, ale jde o Kolechijske nacky (bez spoileru, proto placam :). ver nebo ne, je to hra ve ktery kontrolujes cestovni doklady... a pritom je to zabavne. i pro lidi, kteri pred tim, nez to zkusili, nechapali v jakem vesmiru neco takovyhleho to muze byt zabava.
-
To, že indie hry nebaví tebe, neznamená, že nebaví jiné hráče. Jak se může někdo zviditelnit hraním indie hry, to je mi záhadou, ale právě Ring Runner v závěsu se Space Pirates and Zombies (výborná hra) a zatím nedokončeným Starsectorem jsou hry, které třeba mě, jakožto dlouholetého zarytého fanouška top-down 2D shoot 'em up stříleček (starý dobrý Raptor), okamžitě okouzlily. Ti tři "teplí bratři", jak říkáš, dokončili hru, kterou dělali jako vedlejší zaměstnání, protože je ta činnost bavila, a nakonec z toho budou, za předpokladu, že se najde dostatek podobných individuí, jako jsem já, profitovat. Takže narozdíl od tebe, mě a ostatních spotřebitelů, se jim to v konečném důsledku vyplatí. Proto bych si to s tím urážením rozmyslel...ti teplí bratři právě začali vydělávat. *7*
-
ty ses proste klasickej troll. Post plnej ptakovin samozrejme bez jakejkoliv odkazu na to co tvrdis. Jediny co by me zajímalo je to cemu z toho cu tu pises fakt veris nebo jestli je to komplet blbost co si napsal abys nastval co nejvic lidi.
-
Když jsi takový intelektuál (klasická skupina č. 1) tak mi pověz o co v těchto "skvělých" hrách jde....
-
Ve stejných průzkumech pak ještě dodali pod čarou, že všechny tyto skupiny komentuje na fóru pár zakomplexovaných uživatelů, kteří absolutně nechápou o co v indie zóně jde *12*
-
A tohle je přesně jeden z důvodů proč nás ještě nekontaktovali mimozemské civilizace.... S někým kdo skýtá zábavu v podobný nesmyslech bych taky nechtěl nic mít... bohužel. Nechápu ty tři teplé bratry, že ztratili 5 let života a možného karierního růstu takovou nuznou činností, kdyby alespoň vydali něco pořádného, ale ona je to taková keplovina... Sledoval jsem průzkumy, které se zabývali indie hrami a pravidelně vycházelo, že 80% hráčů indie her hraje tyto jen pro image, jinými slovy, hra je nebaví, ale hrají je proto aby se zviditelnili a připadali si jako cool týpci, protože přece nebudou hrát mainstream, to je pod jejich úroveň. Zbylích 20% si rozdělili lidé s mentální poruchou, lidé sociálně slabší a vlastní vývojáři těchto, ti jsou ale zvlštní skupina, protože se řadí do všech třech zmíněných
-
To PP je čo, ako púšťali do USA náckov?
-
Taky mám tu obavu. Přitom jsem letos snad nehrál originálnější hru, než Papers, Please. Já ji ve své recenzi (ne tady) ani číselně hodnotit nebudu, protože se to moc nedá.
-
Pravda, radši dát 9 hře, která má hroznou hratelnost neni ani zábavná, ale hlavně, že má super grafiku a je od velkého studia :D
-
no ta bude atakovat 10. hlavne pokud si ji vezme lukas. (a na tom opravdu neni nic spatneho)